Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 05 lis 2013 15:16

+Vicky koukne na Lamoru, a ta nablble se zazubí+ To je můj chlap. +uculuje se, jak tak pozoruje Byronův útok, zazubí se na sebe a vrhnou se jim na pomoc, Vicky vrhá po nejbližším Sanzovi borůvky, a Locke ostřeluje toho zbývajícího kukuřicí na másle, a je jasný, že proti takový přesile to maj dvojčata spočítaný, ale nutno dodat, že se bráněj srdnatě, a dávaj do toho všechno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 lis 2013 21:15

Vyhráli sme! +křičí Wenai se smíchem vyskočí na nohy a chvilku poskakuje radosti dokud neskočil na Lockeho a neobejme ho+ Miluju tě jidlovy bojovníků. +zasmehe se a dá mu pořádnou pusu+ Tak ať si to pamatujete pro příště. +uculi se na Sanzy a pomůže jim na nohy+ A o vánocích tu máme taky takovej souboj. Je to tradice. +placne si s Byronem a i s ostatnima na vyhranou bitvu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 lis 2013 21:52

Hurá! +zazubí se na ni Lamora a pořádně ji políbí+ Já miluju tebe, ty amazonko. +zasměje se a pořádně se s ní zatočí, než ji pustí+
Tss, taková přesila, to bylo pěkně nečestný. +ksichtí se Galdo a vytírá si z ucha omáčku+ Můžem bejt u toho, až Phillipě řekneš, že jseš vdaná? +zazubí se Calo, a pomůže bráchovi na nohy+
Jó, my taky, prosím prosím? +zazubí se Vicky a chytne Byrona kolem pasu, a ještě mu olízne z tváře kus jahody+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 lis 2013 22:48

+rozhlidne se po nich kolem. Jeden je víc zmazanej jak druhej a ona se nemůže ubránit úsměvu+ Jo a to tam chcete jít takhle? +setrepava si z rukávu kousky ovoce+ Tak jo já vás vezmu sebou ale nejdřív se umeju. Něco na mě začíná zasychat a není to vůbec příjemný. +osije se a vyrazí do své koupelny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 lis 2013 23:08

Stejně se budem muset sprchovat, až ji pak budem uklidňovat. +zazubí se Galdo, ale taky se jdou teda umejt, aby Phillipu nejeblo hned ve dveřích+
Já ti umeju záda. Můžu ti umejt záda? +uculuje se Lamora a běží hned za ní, a cestou se svlíká, a Vicky se jde umejt do Byronova pokoje, protože je taky jako prase a culí se u toho jak pako, a cestou ho chytne kolem pasu a pořádně políbí, prostě jen proto že může, a má radost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 14:12

+zavře za nima dveře a za pas si ji prudce přitáhne k sobě. Jednou rukou jí bloudí pod trikem, udýchaný a vzrušený hledá její rty k polibku. Načež jí stáhne triko přes hlavu, rychle sundá podprsenku a pomuchluje jí prsa. Během toho ji chytne za zadek a přitiskne ke svýmu klínu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 14:28

+taky mu sundá triko a přitiskne se mu k holý kůži, a neubrání se zasténání, oči jí svítěj alkoholem a vzrušením, adrenalinem a hlavně touhou po něm, natiskne se k němu klínem a oplácí mu polibky, vášnivě a hluboce, a otírá se boky o bouli, co mu roste v kalhotech+ Já tě chci. +zašeptá mu do kůže. a už má taky pomalu dost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 15:01

+ještě chvilku si ji přidrží za krk u sebe v polibku, než jí sundá kalhoty, poněkud nedočkavě a chvatně jí je stáhne z noh a chytne za zadek, aby ji mohl vysadit na pult. Polaská ji v klíně prsty, tohle si vychutná, pomalu a až je to k nesnesení tak, že jeho péro málem prostrhne kalhoty, tak je spustí ke kolenům a pronikne do ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 15:14

+líbá ho a zuby zatahá za spodní ret, už celá rozechvělá, jen co ji vysadí na linku roztáhne nohy, aby se mezi ně vešel, a tiše sténá, když ji hladí, přitáhne si ho k sobě za zadek, a když do ní vnikne, dlouze zasténá a prohne se v zádech+ Ošukej mě. +zašeptá mu do rtů a pořádně je políbí, sevře mu boky stehny a vychutnává si ten parádní pocit být ho plná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 15:35

+na jeho tváři krátce probleskne úsměv, když vysloví svoje přání a on je jemu více než dost nakloněn. Chytne si ji pořádně za boky, aby mu nikam neujela a začne si ji prudce a divoce brát. Při každém přírazu hlasitě hekne a není si jistej, jestli ho kolena udrží, ale pokračuje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré