Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 05 lis 2013 14:15

To sme sami rádi. V opačným případě by to asi mělo následky...jako pro prodejce! +upřesní rači hned+ Jo, myslím, že je to fajn změna. Navíc dovolený nějak extra nevycházijou, tak aspoň tohle.
+přikývne, že ví co je zač a pousměje se tomu lehce křivě, jak si vzpomene, že ju chtěla sežrat a pozorně ju poslouchá+ To musel být docela šok..+zamračí se na dalších pár informací+ Popravdě ani moc nevím, jak to je tady, sice vlkodlaka znám, ale až takhle blízce informovaná nejsem. To muselo být docela náročné dětství takhle...+přemýšlí nad tím jak likviduje svou porci+ Smutný je, že tohle vyčleňování v různé formě zasáhne strašně moc dětí. Nakonec nejen dětí. Nechápu, proč sou lidi tak zlí. +zakroutí nad tím hlavou+ I když lidi...+ušklíbne se tomu+ Všichni no.
Dáváte mi naději, že to co dělám má smysl. Víte, hrozně se bojím chvíle, kdy Zuzce něco poručím a ona mi řekne, že nejsem její matka, tak ať si trhnu. +povzdychne si+ Asi s tím musím počítat, ale i tak... +koukne na ni+ Měla ste někdy tyhle pocity? Že vám nemají co poroučet?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 05 lis 2013 19:28

*nj, takový chutný králík... :P * Nevím, asi to mají někteří v povaze...a je to takhle mezi lidma, dlakama, fae, up-*spolkne to, jak si zpětně uvědomí, že říká příliš* no prostě všech. A ani mezi indiány to není lepší. *ušklíbne se mírně na křivo* pro ty jsem zase moc bílá. *zavrtí hlavou a napije se kofoly* No, to vás asi nepotěším, ale skoro pořád...ale to je spíš asi povaha. Něco mi zakázali, tak jsem hned musela zkusit to obejít...vysloužila jsem si dost průšvihů takhle...pak mě rovnal Marok...pravda, po jeho zásahu by sekal latinu skoro každý...tedy, až na jeho syna...*usměje se při vzpomínkách* ale to, na co se ptáte...ne, nikdy jsem neměla pocit, že bych měla tahat ven to, že nejsou mí rodiče, nebo tak...možná i proto, že jsem věděla, že mě jim máma v podstatě dala...*pokrčí rameny*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod yohannka » 12 lis 2013 08:30

+vystřídá na nějakej čas Bärbel, aby si taky mohla vzít dovču a kontroluje zamyšleně zásoby na baru+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 13 lis 2013 00:13

+By se jí šprajcla v krku!+ mmmh? +zvedne obočí a uculuje se, jak se zasekla+ Jo, asi je.
Tak to už se těším na dobu, kdy budu taky potřebovat někoho, kdo postaví Zuzku do latě...+uxichtne se ironicky+ Říká se, že matky ví nejlíp co udělá jejich děti šťastné...nevím...+zakroutí trochu nesouhlasně hlavou+ na druhou stranu jinou variantu asi prověřit nemůžeme...takže...+jak dojijou, tak jim bärb donese zákusek+ Díky... +usměje se na ni a koukne zase na Mercy a nachvilkuje myšlenkama mimo+ Mm...kde budete trávit vánoce? Bude tady každoroční vánoční večeře taková..hromadná..vojáci..personál..hosti a tak...kdybyste tady chtěla s nám strávit vánoce...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 15 lis 2013 08:25

+je tam poslední dobou nuda, tak ochutnává svatomartinský vína co přišly a pustí tam nahlas nějakou mjůzik+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 15 lis 2013 11:52

*nj, ten kožíšek...to lechtá v trubici:D* Jo no...*ošije se, pak ji to nedá* vy se tady asi víc vyznáte...tady všichni ti "nelidi" funfujou...veřejně?*koukne na ni a usměje se na bärb za zákusek* Hm..že by se zrovna tady nikdo nenašel? *zasměje se na to stavění do latě a pustí se do zákusku* hm...co, vánoce? Jo...*dojde jí, že je už půlka listopadu* no, ještě nevím...no..vlastně asi...ani nevím...*pokrčí rameny a pak na ni kouká* to jako fakt?*usměje se* no...tak ráda příjdu.*kývne* i když...vojáci, Médea a vánoce...abych ji pak narvala ještě do přepravky..*zasměje se*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod yohannka » 27 lis 2013 17:54

+Začíná plánovat a dokonce i realizovat vánoční výzdobu, tak vybírá barvu řetězů, baněk, pár vojáků pošle vyšplhat na stromy pro jmelí a s ostatníma jde omrknout kterej strom si pokácijou dovnitř, kterej dajou ven a nabalí jim k tomu do termosky čaj s rumem na zahřátí+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 27 lis 2013 23:29

(ehm generální stávka...)

Tak veřejně....ne přímo, že bysme křičeli do světa, kdo jsme co zač, ale...v podstatě je dost dobrý povědomí. Samozřejmě víc mezi těma, co jsou něčím speciální, než mezi obyčejnýma lidma. Navíc jsou různé zoony, kde se jako divní tvářit můžem, a kde ne! +uculí se na ni+ A přímo tady na Mýtince...se sice tváříme normálně, ale nejspíš si tu lidi už zvykli na dost divný věci, takže je to nijak nevzrušuje.
To byste se divila, děcka si umijou dospělý hezky omotat kolem prstu! A co pak s nima..s těma dospělýma...
No jasně, podívejte, yohannka už to tu začíná vyzdobovat, tak si můžete rovnou protáhnout dovolenou a už tu zůstat! +dojí dopije atd+ ále, yohannka vám ze zverimexu dohodí novou! +usměje se a vstane+ Omlouvám se, ale musím už jít. Každopádně vy si dejte klidně ještě něco dobrýho a nikam nespíchejte. Vojáci sou rádi, že mají někoho novýho tady. +rozloučí se s ní+ Uvidíme se později.

+A mávne na yohannku, že to vypadá dobře a je zvědavá na kompletní výsledek, a zapadne do sklepa.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » 30 lis 2013 12:36

Další kočku? to by mi v karavanu udělaly pěknou spoušť...*zasměje se a taky pomalu dojí a dopije* Dobře...já to promyslím. *kývne na ni ještě než zapadne do sklepa, chvíli posedí a pak se zvedne, že by měla kouknout aspoň na jedno auto, než bude tma, pobere nářadí a jde*

*a Médea se tam asi někde promenáduje, i když ji nechala na pokoju a tváří se strašně vyhuble - potvora*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » 30 lis 2013 12:56

Ne kočku, přepravku! +směje se ještě mezi futrama- a láách! jako že by Médeu zahodila a vzala si novou? :D +
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince