Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Manori » 31 říj 2013 20:38

Hm..místní..MI5, možná i 6...*poznamená* To by mě taky zajímalo, co si tam ukazujou...prasečinky to asi nebudou..*ušklíbne se*

Shaw: výborně. Jsem rád, že si takhle rozumíme...dál jsou mé požadavky. Možná poněkud neobvyklé, ale v dnešní době nemůže být jeden dost opatrný.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 31 říj 2013 20:39

Prasečinky...*odfrkne si a vytáhne mobil, něco do něj naťuká*..uvidíme, jestli z kamer nebude použitelný záběr.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Tobiáš » 31 říj 2013 20:41

Tak je to správně. *cukne koutky na to pokušení* Nestraš...jestli jo, tak budou kolem lítat kulky...a fakt by nemuseli do těch aut nadělat díry. *zamračí se* My máme samozřejmě vlastní kolonku. Odmítám se tísnit v jedné s chlupatýma. *ušklíbne se*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 říj 2013 23:36

(áá no jo, máš pravdu, je to Shelby:) Takže i moderní Eleanorku mám, hmmm :D :Love Nooo ten Suburban, to je přesně ono :Love To jak se objevilo na scéně, okamžitě jsem si říkala "a je to v prdeli, problémy dorazily" :lol: Teda jen první dvě řady :lol: A ty Bavoráky jsem si všimla no, že dělaj němcům docela reklamu :lol: No jo, ještě že maj v plánu ten hangár :lol: :pii )

No pěkný...tak doufám, že tady nemaj v plánu rozpoutat třetí světovou. Když tajný, tak tajný,ne? +ušklíbne se+ Prasečinky...no...možný je sice všechno, ale v tomhle případě to myslím vážně nehrozí. +zasměje se+

Ježiš! Hlavně nestřílet! +vyděsí se opravdu upřímně+ Nooo..ty máš vlastní kolonku docela určitě. +mroukne potichu, přitiskne se k němu a zajede mu rukou do vlasů+ Aleee...neříkej, že nemáš rád pány policisty. Vždyť jsou přece tak...+hledá chvíli správné slovo+ ..nepostradatelní. +dodá nakonec a snaží se potlačit úsměv+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 31 říj 2013 23:54

+pomalu sjíždí na tabletu níž, když začne pročítat požadavky, trochu pozvedne obočí, ale jinak se netváří nějak extra zaskočeně, nebo třeba tak, že by se chystal kvůli tomu vycouvat+ Pravda, trochu neobvyklé, ale to je nakonec i to, co nabízíte. +přikývne krátce a podá mu tablet zpátky+ Myslím, že detaily ohledně předání a platby bysme měli probrat v trochu...bezpečnějším prostředí. +přejede pohledem kolem, jakoby si byl vědom toho, že se to tam tajnými jen hemží+ A jelikož jsem já vybral dnešní místo setkání, nechal bych tentokrát výběr na vás. +pousměje se nepatrně+

(hehe, to by mě zajímalo, copak si tam naklapal za požadavky, Owen jeden :lol: :D )
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Manori » 01 lis 2013 13:25

(no, to dělaj...i medvědi se tam docela objevujou...vidíš to, co všechno už nemáš...hangár bude nafukovací :smich: ale když ony jsou všude takové pěkné mišutky...škoda toho nevyužít.:))

Tak snad ne...ráda bych někdy došla na nákup, aniž by se to zvrhlo...*vysloví nereálný přání :D*

Shaw: to je fakt, tady jsme sice pěkně ve společnosti, ale zdá se, že má ta společnost moc očí a uší...*tváří se společensky, jako by se bavily o schůzce na golf* vím o místě, kde budeme mít klid. *podá mu lístek s adresou jednoho soukromého klubu* sem nepustí jen tak někoho, kdo mávne kreditkou...přísně uzavřená společnost...a toho času nás tam nikdo nebude vyrušovat.

(lach, to já taky :lol: )
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 01 lis 2013 13:28

Vlastní kolonka, to se mi líbí...ale jen tehdy, když mě do ní přijdeš navštívit...*líně ji hladí po zádech* Ale to jsou...jen jsou někdy poněkud..neefektivní. *cukne koutky* No, někdy...*zamyslí se nad tím* od jisté doby spíš pořád.
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 lis 2013 14:43

(no právě, to by byla škoda je tam nechat :lol: )

Man, mluvíš mi z duše. A nemluvě o tom, že kdyby nám tu někdo chtěl nadělat díry do našich nových mazlíčků, fakt bych se docela naštvala. +ušklíbne se+

No to se můžeš spolehnout, že přijdu. +zavrní a zlehka mu přejede nehty vzadu po krku+ Neefektivní. +musí se usmát+ Velmi mírně řečeno. Ale nedivím se, když se většina víc zajímá o to, jak si co nejrychleji nacpat si vlastní kapsy. +ušklíbne se pohrdavě+ Hmm, od jisté doby? Ty máš mizernou práci policie zmapovanou i časově? +zvedne pobaveně obočí a zvědavě se na něj zadívá se slabým úsměvem na rtech+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ari Tasarov » 01 lis 2013 14:49

+vezme si od něj lístek s názvem a adresou klubu+ Dobře, budu tam. +přikývne a schová lísteček do kapsy+ Takže pokud je to pro tuhle chvíli všechno, můžem se po zbytek času tvářit, že tu jsme ze stejného důvodu, jako všichni ostatní. +zvedne koutek rtů v úsměvu, mávne na jednoho číšníka a nechá si donést panáka vodky+ I když, proč vlastně jen tvářit...vybral jste si? +kývne k řadám naleštěných bouráků+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Manori » 01 lis 2013 16:30

No to bych se naštvala tak, že by mi asi praskla žilka..možná i dvě...*zavrčí si a kouká, co by tak ještě* hm...tamhle jsou ještě nějaké vozítka, co jsme přehlédli...*zálibně se přesune k dodatkům:D a okukuje Saleena* hezká úprava...jen co je pravda.

Shaw: správně...byla by to škoda být tady a neodvézt si nějaké...přemýšlel jsem, čím bych si rozšířil vlastní sbírku...tamhle ford GT nevypadá zle...nebo ve verzi Shelby...nemusím mít doma ryze britské značky...a tamhle Saleen taky nevypadá zle...* :lol: :vyprask: přimhouří oči, jak vidí Man kolem brousit*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet