Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 17:22

No však to je jasný, dyť proč to protahovat. +zazubí se+ Dáme jim toustr, to je ultimátní novomanželskej dárek. +uculuje se+ A v Camorru ho vůbec využijou, jsou tam elektrický zástrčky? +zazubí se+ Já popravdě nevim, co jsme dostali od nich, mám v tom strašnej bordel. Víš že jsme taky dostali k svatbě loď? +koukne na Byrona vesele+
No to teda ne, my chcem pořádnej dárek! +mračí se Lamora, že závěsy teda ne-e+ něco drahýho a nevkusnýho, aby z toho mohla Wenai otírat prach v kostýmu francouzský služky. +navrhne nenápadně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 říj 2013 21:01

+uculi se na Lamoru+ Tak to abysme k tomu dostali i tu francouzskou sluzku protože já utirani prachu přímo nesnáším. +zazubi se na něj ale pod stolem ho pohladi po noze+ Na dárky kaslete my máme všechno co potřebujeme. +pak si na něco vzpomene+ Kromě desetikilovy tabulky čokolády. +dodá pak taky nenápadně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 21:15

Neboj, moc dlouho ho utírat nebudeš. +zazubí se na ni Lamora šeptem, a pod stolem ji pohladí po stehně+ Takže nechcete loď ani letadlo? +ujišťuje se ještě a uculí se na ty dva+ Je mi to jasný. +přikývne vážně+ My něco vymyslíme, viď? +uculí se na Byrona+ Hele, jaký máte plány na Vánoce? +zajímá se strašně nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 lis 2013 14:52

Jo? +uculí se na Lockeho+ Ale nepovídej a co budu teda dělat zbytek toho času? +zasměje se a usměje se na Vici a Byrona+ No, Vánoce? My sme to tom teda ještě nemluvili, ale že budeme tady... +koukne ukecávačně na Lockeho+ Že jo. +prosí ho+
No, my sme - teda Vici a já jsem už podpantoflák že jo - si mysleli +uculuje se Byron+ že bysme na Vánoce byli tady. Jako každej rok.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2013 15:23

No, zbytek času budeš oprašovat mě. +zazubí se a dá jí pořádnou pusu, zatímco Sanzové v pozadí předstírají zvracení+ No já jsem tak nějak předpokládal, že budem. +přikývne+ My v Camorru Vánoce nemáme, tak bys o to přišla. Můžem klidně bejt tady. +usměje se jako že s tím nemá problém+
Teda ty tak kecáš. +zazubí se na Byrona, a plácne ho po stehně+ Máš mě omotanou kolem prstu a dobře to víš. +uculuje se+ Jo, říkala jsem si, že je škoda takovou tradici rušit. Krom toho bysme stejně krůtu ve dvou nesnědli, i když máš apetit jak námořník. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2013 15:25

Jo jasně celá zhava. +vyplazne na něj jazyk a zasklebi se jakože vtip a pak Sanzy školí dvěma přesně mirenyma koblihama+ Já myslím že to bude parádní. Budeme balit dárky a pít punc a vajecnak. +při vajecnaku se trochu otřese odporem+ A pálit purpuru a dělat litry horké čokolády v ovocnou příchutí. A stavět snehulaky a sankovat. +zasnil se+ Já se těším.
Já bych ji snědl! +brání se Byron a pyšně vypne hrudník+ Vsadis se? Pojď se vsadit že ji sním. +malém poskakuje na židli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 lis 2013 21:06

+Sanzové šokovaně zalapou po dechu a začnou ji ostřelovat borůvkovejma muffinama, načež se ji Locke jme trochu bránit, a za chvíli lítaj vzduchem vařený vajíčka+
Jo, a svařák a píct cukroví. +přikývne vážně+ A pálit prskavky a lepit papírový řetězy. +uculí se+ No jistěže sněd. +uklidňuje Byrona+ Ale pak bys prasknul, a kdo by mě nosil na rukou. +zazubí se+ A taky by se do toebe už nevešly ty kila cukroví, co mám v plánu napíct. +vysvětluje mu to, a kryje se za ním před jídlem, co tam poletuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2013 23:33

Ha! Bojový borůvkový muffiny! Do útoku! +sjede za stůl, Lamoru zatáhne za sebou, z druhé strany Vici a stáhne níž ubrus, aby na ně nedostřelili pod stolem a ostřeluje dvojčata flusačkou s hráškem+
Já ti to dokážu! +nevzdává se Byron tak lehce i když je donucenej zakleknout za stůl a podávat Wenai munici+ I to cukroví sním. +mrkne na Vici+ Možná ještě před tím, nežho vytáhneš z krabice. +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 lis 2013 23:57

Pitomci. +zubí se Locke, a s gustem ostřelí Galdovi ucho vejcem naměkko, až se mu žloutek rozprskne po vlasech+ Fúúúúúj! +škleběj se oba Sanzové a nasadí těžší kalibr, a to plný hrsti asovejch kuliček ze špaget+ Uh. +hekne Lamora, když to dostane rajčatovou omáčkou do ksichtu+ Lásko. +zazubí se na Wenai a lísá se jí tváří k rameni, přičemž si nenápadně otírá obličej do jejího trička+
Uááá, zachraň slaninu! +vyjekne na Byrona, a stáhne mísu s plátkama ze stolu do jejich pevnosti+ Jo? Který máš nejradši? Udělám ho nejvíc. +zazubí se+ A pak budeš tlustej a aspoň už mi neutečeš. +uculí se, teda dokud jí oko nezaplácne jahodová omáčka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 lis 2013 00:04

+zasměje se+ Ty seš neskutečnej, Lamoro, fakt. +směje se+ Přímej útoook! +vyskočí zpoza stolu, v ruce mísu a kaší a naběračkou ji hází po Sanzech a Byron hmed vybehne za ní, v dlaních tousty a ty vrhá jako disky+ Zhyňtéééé! +volá, zavrávorá na zákeřných špagetách, ale nakonec skončí na jednom ze sanzů a drobí mu toust za košili+ Vzdejte se, srabi!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré