Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 říj 2013 21:38

Jsi v pořádku? Nemáš něco zlomenýho? Jak se ti dýchá? +sype na ní Neferet jednu starostlivou otázku za druhou a hrne se jí hned kontrolovat a pomoc jí, ale to se před ní nakvarýruje Samuel a jme se Vick pořádně očmuchávat. strká do ní čumákem měkce a tiše si odfrkne, když se mu směje a uraženě si olízne pysky a drcne jí čenichem do tváře. nakloní hlavu na stranu, když zaznamená její syknutí a chvilku tak na ní zamyšleně kouká, než tiše zavrčí a bokem si k ní lehne načeš se na ní vyčkávavě zahledí+ Mám pocit, že chce abys jela s ním. +zamračí se Neferet, ale pak si povzdechne+ Jeď. Já se tady o to postarám a přijedu co nejdřív to půjde. +pousměje se unaveně+ Za chvíli tu bude Marius s ostatními. Nebudu tu sama. +dodá rychle aby se nebála odejít kvůli ní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 21:47

Mně je úplně...uh, blaženě. +pousměje se+ Mám to obražený, to bude dobrý. +přikývne+ Pan upír a já jsme akorát nedošli ke shodě ohledně toho, jestli bude naživu nebo ne. +odfrkne si+ Nenechám tě tady samotnou. +zavrtí hlavou+ Blázníš, co když přijedou další. +vrtí vehementně hlavou, ale připadá si hrozně zesláblá, a přes látku cítí, že proud krve nesutává+ Tak... pojeď s námi, navrhne, a začne se hrabat do stoje, protože ví že s takovou brzo ztratí vědomí, a to nemůže dopustit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 říj 2013 21:58

No vypadáš že sebou brzo sekneš. +zamračí se Nef starostlivě a Samuel si významně odfrkne+ Jsi si jistá? +koukne na ní opět naprosto vážně. tiše si povzdechne když tak Vicky začne protestovat, ale musí uznat, že v tomlhe má pravdu+ Tak jo máš pravdu. Pojedeme všichni. +přikývne nakonec zamračeně a dává pozor jestli to Vicky ustojí, aby v případě potřeby přiskočila na pomoc, ale Samuel se nenechá jen tak odbít. přisune se k ní blíž a jemně do ní ňuchne čenichem a odfrkne si+ No, toho se nezbavíš. +zazubí se na ní Nef a když to vypadá, že to tedy zvládne a nic jí není, tak se jme rychle pobalit a přivést koně+ Tak jedem ať jsme brzo doma. A Vicky? Za chvíli půjdeš domů. +usměje se na ní na chvíli šťastná, že mají všechno za sebou, než si vzpomene na svojí malou sestřičku a na mysli jí vyvstane obraz jejího bezvládného těla+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 22:12

Dobře. +přikývne+ Co ty? Mám jet s tebou? Posledně se ti to tak nelíbilo. +zazubí se, ale při představě, že by se škrábala do sedla, se jí udělá poněkud slabo, tak se na něj tak překulí, aby ho moc netahala,přitiskne se mu ke krku a omotá ho rukama, aby se nemusela držet chlupů+ Tak jeď, ty bujný oři. +zazubí se, a schová mu obličej do srsti, modlí se aby to bylo rychle hotovo, a bojuje o vědomí+ Jo... jo, zítra. +přikývne se širokým úsměvem, a podaří se jí celou cestu neomdlít, i když je to dost na hraně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 říj 2013 22:20

+Samuel si významně odfrkne a pokývá velkou hlavou ať jako kouká neprotestovat a nasedne dřív než si to rozmyslí. a jakmile cítí že se uvelebila a pevně se ho drží, opatrně vstane a koukna na Nef jestli jako můžou a když ta přikývne, tak se pomalu vydá na cestu. nejdříve krokem, ale když má jistotu, že se udrží tak se pomalu rozeběhne a za chvíli už závodí s větrem o závod div mu Nef na koni stačí. zastaví se až pod okny sídla, kde si lehne co nejblíž ke vchodu aby ho nikdo ze služebnictva neviděl a koukne tázavě na Nef+ Počkej chvíli. Podívám se jestli je vzduch čistý. +pokývá hlavou když vidí jak na tom Vicky je, tedy že není na tom moc dobře. seskočí z koně a jen co nabude rovnováhu, přejde ke vchodu a vejde dovnitř+ Tak jo pojď, ale rychle. +vykoukne ze dveří a zamává na něj že je vzduch čistý a Samuel nemešká a proběhne kolem ní až je z něj pomalu jen rozmazanej flek, nahoru Vicky do pokoje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 22:43

+drží se za něm zuby nehty, a když vyběhnou do pokoje, pousměje se nad vlnou tepla z domu, co ji zaplaví, svalí se z něj na zem a praští sebou na postel, kde si hluboce oddechne, a přikrývky pod ní se začnou zbarvovat krví. rána je celkem povrchová, ale krvácí hodně a hlavně už dlouho, a nechce se zatáhnout+ Je mi trochu chladno. +pousměje se+ Podáš mi... moje věci. prosím? +natáhne k němu ruku, protože si fakt rychle potřebuje vzít dokrvovací lektvar+

+Chris skoro uštve koně, ale dojede k domu rychle a bezpečně, zastaví u dveří a křikem přivolá sluhy zevnitř, aby mu pomohl složit bezvládné tělo z koně a odnést ji do pokoje na postel, kde momentálně tráví čas, nalije do ní všechny lektvary, co ho napadnou, a pak už nejde než čekat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 říj 2013 22:50

+Samuel se promění zpět a nahej tam trochu rozpačitě postává, než na sebe hodí kalhoty, co tam vyhrabe, by nemusel od ní moc daleko když vidí jak vypadá+ Ty krvácíš. +zamračí se na ní a zavře za nimi dveře+ Jasně jasně tvoje věci. +vehementně pokývá hlavou a vrhne se po tašce aby se následně vrhnul k ní. sedne si k ní na postel+ Proč si něco neřekla? +zamračí se na ní, když se k ní natáhne a opatrně se podívá jak moc zraněná je+ Jak dlouho krvácíš? +vstane a odběhne do kuchyně a když se vrátí nese v dlaních obvazy+

+Neferet zaúkoluje všechny kolem a pak vyběhne nahoru do pokoje za Jasmine. zarazí se na prachu, aby se donutila uklidnit a zaklepe, než vejde dovnitř+ Jak jí je? +zajímá se, když vejde dovnitř a zamíří k nim+ Ještě se neprobrala? +zamračí se nad tím starostlivě+ Jak je tobě? +koukne na něj tázavě, když se zastaví u postele a pohladí Jasmine po vlasech+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 23:24

+mezi tím krvácením si najde chvilku ho očumnout :D+ Protože bys vyšiloval. +pokrčí rameny a vyloví si pár lahviček s lektvarama, který do sebe obrátí, a okamžitě nabere lepší barvu+ No, během cesty domů jsem se celkem nudila, tak jsem se z hecu pořezala +uculí se, a chvíli hledá nějakou mast+ Můžeš... sundal bys mi tričko? +poprosí po chvilce bezvýslednýho motání se v látce, a radši se mu vyhne pohledem, a jakmile ránu obnaží, odhalí se, že není tak hluboká, jen celkem dlouhá; Vicky ji polije nějakým lektvarem a skrz zatnutý zuby jí uteče zasténání, jak se rána dezinfikuje, a trochu se zatáhne, tak na zbytek nanese tenkou vrstvu hustý fialový masti a sáhne po obvazech+

Pořád nic. +zavrtí hlavou, a koukne na ni, vypadá poněkud příšerně, oči podlitý krví, kruhy pod očima strhaný rysy+ Ale myslím, že má silnější tep. Prostě jako by spala. +pokrčí nechápavě rameny, je usazený na posteli a nespouští oči z bezvládného těla+ Jak to dopadlo? +zeptá se,, ale nezdá se, že by ho to nějak zvlášť zajímalo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 říj 2013 23:36

Jistě, že bych vyšiloval. Mohla si po cestě vykrvácet. +zamračí se na ní přísně+ Ha ha... měla si něco říct. +zamručí si ještě pod vousy, než si sedne vedle ní na postel+ Jasně... opatrně... +pokývá hlavou a jemně sevře okraje trička v dlaních a co nejněžnějí jí ho stáhne z těla. nesnaží se jí očumovat, jelikož jeho pozornost plně přitáhla dlouhá rána na jejím těle+ Proboha... mám chuť toho špičáka zabít ještě jednou. +zavrčí hluboce a temně, když sleduje jak se Vicky ošetřuje+ Počkej. Udělám to. +vezme jí obvazy z rukou a přišoupne se k ní blíž. připravený polštářek z látky přiloží na dlouhou ránu a pomalu ho začne stahovat k tělu pruhem látky, kterou jí obtáčí kolem hrudi, takže se k ní tak hezky nakloní když jí látku umisťuje přes záda+ Tak dobrý. +pokývne spokojeně hlavou, když obvaz zaváže+ Měla by sis lehnout a odpočinout. Zůstanu tu s tebou. +rozhodne se a vstane, aby jí rozestlal postel+

+chvíli na Chrise jen tak kouká vrývajíc si bezděky do paměti jak moc špatně vypadá+ Mělo mě napadnout, že ta past uvězní tu část, kterou jsme zdělily po otci. +zavrtí smutně hlavou a pohladí Jasmine jemně ještě jednou po vlasech a pak paži+ Doufám, že se brzy probudí. Dej mi pak prosím hned vědět. +koukne na Chrise vážně+ Všichni jsou naživu. Tedy až na ty útočníky. +pousměje se+ Měl by sis odpočinout. Přinesu ti nějakou vodu a něco k jídlu. Nepomůže jí když zkolabuješ. +podívá se na něj vážně těsně předtím, než se odporoučí z pokoje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 23:52

Tak dramatický to není. +zavrtí hlavou+ Jenom je dlouhá. Mohla jsem ji mít v zádech. +poznamená lehce+ Zachránil jsi mi krk. Děkuju. +pousměje se vděčně, a přimhouří oči, protože jak ji obvazuje, tiskne jí tím modřiny na žebrech, což není moc příjemný+ Jo, dobrý. +přikývne, když ozkouší pevnost, natáhne se pro tričko na spaní a obleče se, a zajede do peřin+ Budeš mi vyprávět pohádku? +zazubí se a přikryje se až po bradu+

Neboj se. +přikývne, že vědět jí určitě dá+ Vždyť jsme to zkoušeli. +namítne poněkud chabě, a promne si oči+ Nemám hlad. +zavrtí hlavou, a skoro neregistruje, že odešla, natáhne se na druhou půlku postele, ale rozhodně nespí, jen ji pozoruje, a vnímá každou změnu v dechu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor