(no to si děláš srandu, s tím přídavkem
Ten Mustang, to je moderní verze Eleanor, že jo?
A ten Firebird je taky zatraceně přitažlivý monstrum
Saleen taky, himl
No a Rover, trochu mi připomíná vozítka Divize... v čem oni si to vlastně vozili zadky, ani jsem si nevšimla, jestli je to někde poznat..nebyl čas
)
Zátah na překupníky? +zvedne obočí+ Tak to doufám, že nás nezačnou podezřívat. +uculí se+ Že by CIA? Nebo spíš něco místního? Případně obojí...+ušklíbne se+ No ať je to ale kdokoliv, doufám, že to nezvrtaj. +prohlásí dost pochybovačným tónem. Asi vládním organizacím ne zcela důvěřuje
Trochu se vykloní, aby viděla na Ariho a Shawa.+ Hmm, dala bych nevím co za to, abych mohla být muškou na zdi a mrknout se, co vykouzlilo to překvapení na tváři našeho ruského "přítele" +povzdechne si skutečně toužebně a zase se schová Tobiášovi do náručí. Fakt se jí tam líbí, no
+ Tak pohoršovat říkáš? +zatváří se, jakože nad tím vážně přemýšlí+ Musím říct, že je to zatraceně velký pokušení. +vydechne tlumeně a slabě se zachvěje, když jí jeho rty zalechtají na oušku+ Hmm, tak ale teď, jak jsi to vyjmenoval mě docela zajímá, do jaký škatulky patříme my. +uculí se pobaveně+ Možná něco jako "ti hodní a nezávislí"? +v očích jí vesele zajiskří a obejme ho kolem pasu. lach, no to by mohla zkusit "skupina"
by asi koukali
+