od Jasmine Clarvik » 30 říj 2013 02:12
+Samuel se patlá prsty v krvi a snaží se podle pergamenu nakreslit na zem jeden z obrazců, když k němu přistoupí Vicky, aby mu pomohla+ Nedívej se na mě tak. +povzdechne si+ Tvůj bratr je kretén. To nevidí v jakym je Jasmine stavu? Jak na tom musí být, když udělala něco takovýho? +šeptne rozzuřeně, ale pak si povzdechne a zatřese hlavou+ Jasně, nedělej si starost. Dám pozor aby neudělal něco pitomýho. +slíbí jí s jemným úsměvem, a když jsou obrazce hotovy a ty dvě se vrátí, vzdálí se a přesune se nenápadně blíž k Chrisovi aby v případě potřeby mohl zasáhnout+
Jsem tady. +pohladí Nef Jasmine po ruce a uklidí se do stínů, než Jasmine začne se zaříkáváním. mluví tlumeně ale pevně, i když má strhanou tvář smutkem a bolestí. obejde krví z misky všechny symboly aby je svázala a vytvoří kruh. misku schová za jeden ze sloupů a vytáhne z pochvy na stehně dýku, aby se řízla do dlaně. je příliš rozhozená na to, aby vedla řez jemně, proto je rána na její dlani hluboká a křivá, ale nezdá se, že by to vnímala a nebo bolest vnímá, když se sevřenou pěstí a kapající teplou krví obchází kruh, který nechá u zadní stěny otevřený. postaví se doprostřed kruhu a zavře oči. stojí klidně a nehnutě jako by něčemu naslouchala+ Už je tady. +vydechne tiché varování, když na hranici kostela zaznamená další přítomnost, aby vzápětí do sklepní vešel upír, kterého tak dlouho očekávají+ Jamesi. +osloví ho Jasmine a otevře oči+ Už jsem si myslela, že se tvé společnosti nedočkám. +její hlas je měkký, když nakloní hlavu na stranu a pootevře rty jakoby v očkávání+
+slyšel to volání, které ho táhlo sem do toho starého kostela. zvláštní jak si některé věci jeho paměť dokáže vybavit jediným pohledem. stačilo vstoupit na práh kostela a věděl kdo na něj čeká. ta sladká krev byla cítit až tam+ Jasmine, moje ohnivé slunce. +zapřede, když sestoupí ze schodů a vidí jí tam. stát uprostřed místnosti, nehybnou a očividně zraněnou+ Co se ti stalo, má drahá? Nevypadáš moc dobře. +nakloní hlavu starostlivě na stranu urputně ignorujíc hlad, který nemůže ukojit a který ho sžírá zevnitř+ Ublížil ti snad někdo? +zajímá se starostlivě když se k ní vydá natolik okouzlený její přítomností a pohlcený vůní krve, že si neuvědomí přítomnost dalších osob+ Ano, ublížil. +dolehne k jeho uším tichý šepot+ Kdo, Jasmine? Pověz mi to a já mu rozdrápu hrdlo. +zastaví se jen kousek od ní uvažujíc jestli se jí smí dotknout+ Ty, Jamesi. V prvé řadě ty. +zasyčí na něj najednou a vrhne se dozadu a v tu chvíli se kolem něj zvedne světelná stěna, která ho uhodí přímo do očí. zasyčí a uskočí zpět, ale do nečeho narazí, do něčeho co ho pálí až do morku kostí+ Cos to udělala? +zasyčí vztekle upírajíc svůj pohled do vyděšené dívčiny tváře ve chvíli kdy si Jasmine uvědomí, že nemůže vystoupit z kruhu+