Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Neferet » 29 říj 2013 17:01

Bohužel, ale aspoň budeme rychlejší. +pokrčí bezděky rameny+ Netvař se tak. Sotva tě znám. +odsekne zase zamračeně a vehementně zírá do mapy+ Kam to zase letěl? +zamrká, když zaznamená průvan a otevřené dveře+ Vezmeme tu tudy. +ukáže Samuelovi trasu a složí mapu tak, aby si jí mohla zastrčit do pláště a vyběhne ven+ Samueli. +chytne ho za paži, když vyběhnou ke koním a odtáhne ho kousek stranou+ Něco jsem jim neřekla. Samuel tam na ní bude pravděpodobně čekat. +vypadne z ní beznadějně+ Jak to víš? +zamrká Samuel nechápavě+ Protože tam mu dala ten medailon a protože tím směrem vede cesta po který jsou ty vyvražděný vesnice. +povzdechne si, načež Samuel pokývne vážně hlavou a nechá jí, aby nasedla na svýho koně+ Poběžím vedle vás lesem. Musíme si pospíšit, Neferet si myslí, že by tam Senders mohl čekat. +zašeptá Vicky nenápadně, aby to Nef nezaznamenala a pokud možno ani Chris, jelikož to vypadá že sebou každou chvíli musí seknout+ Pohlídáš mi věci vid? +zazubí se na ní na chvíli vesele, než se svlékne a rozeběhne se ve vlčí podobě cestou+ Držte se za mnou. +zatáhne Nef prudce za uzdu, aby umírnila koně, který je rozrušen atmosférou a tancuje po cestě sem a tam+ A snažte se koně neuhnat. Musíme se pak dostat nějak zpátky. +vybídne je o něco měkčeji a prudkým kopnutím popožene koně za Samuelem+

+jakmile opustí pozemky sídla vezme to přímo rovnou tryskem ke kostelu Coldwell. zbytek noci a půl dne, než dorazila do svého cíle s koněm na pokraji zhroucení seskočí ze sedla. nepřemýšlí jenom jedná. odsedlá koně a uváže ho k nejbližšímu stromu vezme lahve s krví a proplíží se do kostela. obezřetně projde celé prostory připravená se bránit kdyby po ní Senders skočil, kdyby na ní skutečně čekal, ale když se tak nestane nemůže popřít, že se jí ulevilo. Ovšem nepochybuje o tom, že je blízko, proto se bez otálení dá do kreslení obrazců+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 17:29

No to je fakt paráda. +povzdychne si Vicky poněkud nešťastně, a kouká přitom na Chrise, kterej netrpělivě kouká, co jim tak trvá+ Buď opatrnej, jo? +pousměje se na něj, převezme jeho oblečení a schová si ho pod plášť, aby to neměl úplně mokrý, až se bude chtít oblíct, a jenom přikývne, že nemá v plánu se cestou někde ztrácet, drží se vzadu, aby uzavírala trojku, a taky aby viděla na Chrise a mohla ho zezadu hlídat. Chris je skloněnej ke krku svýho koně a vypadá maximálně odhodlaně, dává Nef náskok tak půl koňský délky, ale to jen proto, že sám neví kudy, pečlivě ses soustředí na cestu, aby si nedal možnost o tom moc přemýšlet, protože zatím jede na čirej adrenalin, a preferuje vztek před strachem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 17:39

+Neferet se prožene skrz les a vydá se přes pole, mezi vesnicemi kde na ně lidi koukají jako by zešíleli, že se tak ženou. zpomalí až ve chvíli kdy se dostávají k řece, kterou opatrně přebrodí. nepřemýšlí nad tím, co se stalo a co by se mohlo stát. je pouze přítomnost a cesta, kterou musí následovat. vnímá jak Samuel uhání vedle nic dokud jsou v lesích a zmizí těsně předtím, než vyjedou na volný prostor, aby se k nim ve chvili kdy se brodí řekou přidal+ Díky bohu. +vydechne, když se jim naskytne pohled na polorozpadlý kostel v dálce+ To je ono! +křikne na ně dozadu a mávne daným směrem+

+když otevře první lahev a rozhlédne se kolem, dojde jí, že na něco zapomněla. i když venku ještě svítí slunce, tak dole ve sklepení je poměrně tma. vyloví z tašky svíce, které rozestaví a zapálí a až poté se dá pomalu do kreslení. má dostatek času, je teprve poledne, takže si může dát záležet na každém z obrazců, které kreslí po zemi jedním uchem naslouchajíc svému okolí, které je tiché až na vzdálený dusot kopyt, který přičítá náhodným kolem jedoucím, ale i tak je připravená při sebemenší známky narušení prostoru vyletět jak čertík z krabičky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 19:25

+ženou koně za Nef a více méně obratně přebrodí řeku, nikdo se přitom neutopí, a rychle pokračujou, a soustředí se na cestu, aby nemysleli na nic jinýho, a jakmile vyjedou na volné prostranství a uvidí kostel, Chris prudce pobídne koně a vyrazí dopředu, předjede Neferet a žene se tryskem k budově+ To je cvok. +hlesne akorát Vicky, ale taky zrychlí, pro případ, že by tam Sanders už byl, a pousměje se, když vidí, že se k nim Sam přidal, a nic se mu nestalo, a ve chvíli, kdy dojedou k budově, Chris už seskočil z koně, nechal ho tak, a vtrhnul dovnitř, tak si povzdychne a jme se koně odchytit a přivzat sama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 19:42

Kurva. +zakleje, když jí Chris předjede a popožene koně k rychlejšímu tempu a spolu se Samuelem ty dva pronásledují. seskočí z koně ještě předtím, než pořádně zastaví a bez přemýšlení vběhnou do kostela+

+zpozorní ve chvíli kdy se zdá, že zvuk koňských kopyt zastaví kousek od kostela a pak se jí nad hlavou ozve dusot těžkých bot. odloží krev do stínu, ztlumí svit svící a schová se úplně dozadu do stínů kde není vidět, s trochou štěstí si nikdo ničeho nevšimne, že tam někdo je a zase odejde. její naděje se však rozplynou v nedohlednu, když do místnosti vpadne Chris jako by chtěl někomu utrhnout hlavu a strčit mu jí tam kde slunce nesvítí+ Chrisi. +hlesne tiše a naprosto ztraceně a zničeně, jak se ozve její svědomí a strach z toho, co se může stát když tu zůstane+ Co tady děláš? +zašeptá, ale slova se rozezní místností poměrně silně a nezdá se, že by se mu chtěla jen tak ukázat, protože není připravená na zlost kterou mu čte v očích+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 20:06

+Vicky poněkud rezignovaně pochytá všechny koně, naštěstí jsou poslušní a nesnaží se utýct, a uváže je, a zamíří rovnou za nima, doufajíc, že ostatní zatím zabránili Chrisovi aby jí utrhnul hlavu,a vydá se naopak zabránit ostatním, aby urvali hlavu Chrisovi, kdyby se moc rozohnil+

+Chris vrazí dovnitř a v první chvíli se mu šíleně uleví, když nikde nevidí rozsápaný tělo, a ani se nezdá, že by tam Sanders už byl, ale když na něj promluví, znovu stiskne zuby+ Ne, co si sakra myslíš, že tady děláš ty? +zvedne obočí, a těká pohledem okolo, ještě víc nakrknutý, že ji nevidí, tak mávne rukou a rozsvítí svíce+ To jsi úplně pitomá? +zvýší hlas, a sevře pěsti, protože má potřebu do něčeho praštit, a nerad by tam něco zničil+ To ti tak málo záleží na vlastním životě? +koukne na ni poněkud tvrdě+ Nebo jsem ti tak ukradenej, že je ti úplně jedno jak se asi cítím? Jak mi asi bude, když se vzbudím v prázdný posteli? +procedí skrz pevně stisknutý zuby+ Slíbilas mi, že nic na vlastní pěst podnikat nebudeš, a já jsem ti věřil. To chceš, abych ti neustále stál za zadkem? +pozvedne trochu obočí, a už nekřičí, mluví strohým, studeným tónem, skoro bez jakýchkoliv emocí+ Vložil jsem v tebe svoji důvěru a ty jsi ji zklamala. Jak si asi myslíš, že by mi bylo, kdyby se ti něco stalo? +rozhodí poněkud rukama+ Svojí zbrklostí a pitomostí jsi ohrozila nás všechny, dobře víš, že žádnou další krev nemáme, a touhle tvojí nesmyslnou sobeckou sólo akcí jsme právě přišli o všechny přípravy. +dívá se na ni tvrdýma očima, skoro chladně, a hlavně zklamaně+ Budeme to muset provést dneska, a jestli se něco zvrtne, doufám, že si to budeš pamatovat. +zamračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 20:28

+trhne sebou, když uslyší jeho rozzuřený hlas a jen přivře oči, když se svíce opět rozhoří, schovaná úplně vzadu se jí nechce vylézt na světlo, ale ví že takhle se dlouho neschová. bezděky se obejme rukama, jako by se mohla ochránit před jeho slovy, které jí řežou a bodají do srdce, a slzy jí tečou po tvářích, jak jí vinna a pravda jeho slov zžírají zevnitř+ Nejsi mi ukradený! +vykřikne a vystoupí na světlo+ Kdybys byl, tak jsem neodešla. +zavrtí smutně hlavou+ Děti, Christiane! Byli tam děti. Stejně velký jako Vanessca, starší i mladší. Desítky rodin a mladých lidí, který měli život teprve před sebou. A víš co? Jsou mrtví! Všichni do jednoho roztrhaní na kusy a to jen proto, že jsem nedokázala sedět na prdeli a poslouchat. +vykřikne téměř naprosto šílená strachy a obavou, ale hlavně vinou nejen za zmařené životy, ale i tím co mu udělala+ Neumíš si ani představit, co by ti udělal kdyby se k tobě dostal! Ne v týhle situaci, kdy lítá kolem a trhá lidi na kusy jen proto, aby ukázal že má navrch i když ho krev nenasití. Takhle může přežívat týdny, měsíce... Ty jsi ten kdo se musí vrátit v pořádku domů. Čeká na tebe dcera. Jak si myslíš že by mi bylo kdybych jí musela říct, že se ti něco stalo, jen protože že jsem byla nezodpovědná. Vždyť bych to nepřežila, kdyby se ti něco stalo! +schoulí se do sebe a vypadá, že je z toho naprosto na dně, nejen že sleduje jak jí pozoruje jak naslouchá tomu jak na ní mluví, ten vztek a zklamání, které z něj přímo čiší a její vlastní vina, když couvne a narazí na sloup, po kterém se sesune k zemi+ Já prostě... nemůžu vás ohrozit... nemůžu ohrozit tebe... ne takhle... nemůžu... +vyrazí ze sebe, když si prsty zajede do vlasů a tvář schová na kolenou+

+Neferet stojí se Samuelem u dveří a sleduje jak ti dva ve své podstatě oba trpí, hlavně její sestra. nemusí být génius, aby jí rozumněla, chápe jí až moc dobře, ale to neznamená, že na ní nemá vztek. chytne Samuela za paži, když se rozvrčí a chce mezi ně skočit a jen zavrtí hlavou. tohle si musí vyřešit sami+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 20:50

+Chris na ni jen tak kouká, a v očích mu žhne chladný vztek, rty pevně sevřené+ Jo, jsou mrtví. Člověk by čekal, že se z toho poučíš, a tentokrát na prdeli sedět zůstaneš, a budeš poslouchat. jenže teď už nejsi sama, nikdy jsi nebyla sama. Tehdy jsi byla mladá, a nikdo tě za to co se děje neviní, Jasmine. Život je plný kdyby a drobných rozhodnutí, která mění běh tvého osudu. Kdoví, možná kdybys s ním tehdy nešla, ze vzteku by vyvraždil mnohem víc lidí. V tom se nemůžeš utápět. +pokrčí rameny lehce+ Ale dneska... pořád se mě snažíš přesvědčovat, že jsi dospělá, dostatečně zralá, a pak vyvedeš něco takhle stupidního. Myslíš že můžu strávit zbytek svého života s někým, na koho se nemůžu spolehnout? Svěřit někomu takovému svoji dceru? +zvedne obočí sarkasticky, a někde v hloubi duše si uvědomuje, že jede přes čáru, a že jí to vážně ublíží, ale dokáže vnímat jenom vlastní vztek a bolest+ A ty si neumíš představit, co by udělal tobě, kdyby tě tu našel samotnou. +odsekne+ Zapomínáš, že už zdaleka nejsi chráněná čímkoliv, co k tobě kdy cítil. rozerval by tě na kusy, a co myslíš, že by se stalo potom? +odfrkne si+ Myslíš, že bychom to já, tvoje sestra, všichni tvoji přátelé mohli nechat být? +pozvedne obočí+ Lovili bychom ho, zaslepení bolestí, a bez šance na úspěch, protože bys promrhala všechnu krev a naši jedinou šanci. Víš kolik z nás by ještě zemřelo? +zabodne do ní pohled+ Kolik z nás by ani nechtělo žít dál? +dodá potichu+ Takže ses rozhodla zahodit vlastní život, jen tak, a nechat mně za sebou. To je skutečně velice nesobecké. +odfrkne si a odvrátí se+ Musíme pracovat s tím, co máme. Nemůžeme ztrácet čas. Dokreslíme ten obrazec, a o tom ostatním si promluvíme potom. +otočí se k ní zády, a dojde do rohu pro zbylé lahve+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 21:11

+otevře ústa, aby něco řekla. něco, cokoliv, ale jeho slova jí vezmou vítr z plachet. bolí to, jeho slova bolí mnohem víc, než vědomí toho, že lidé umírají+ Jo máš pravdu. Jsem malá, stupidní, naivní holka, která se jen snaží ochránit lidi na kterých jí nejvíc záleží. +zasykne hořce+ Ale víš co? Nikdy jsem to nezapírala. Nikdy jsem nepředstírala, že jsem někdo jinej. Malá nedospělá káča, která si myslela, že když ti dá všechno, tak má alespoň právo rozhodnout o tom jak se vypořádá se stíny svojí minulosti. Tak promiň že jsem si myslela, že máš větší důvěru v moje schopnosti. +rozhodí bezmocně rukama, hrdlo stažené natolik že se jí těžko dýchá a slzy v očích natolik, že nevidí na krok+ Nic by mi neudělal! Jediný vchod a cesta ke mě vede jenom přes kruh. Nikdy by se ke mě nestačil dostat. O co víc tu budete platný? Jen další terče na který se může soustředit.A lepší já než vy. Než ty! +vyštěkne a vytáhne se na roztřesené nohy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 21:25

Rozhodně se tak chováš. +odsekne+ Nebylas u toho, když přišel k nám domů? Byli jsme na něj čtyři, a málem jsme to nepřežili. +zavrtí prudce hlavou+ Nikdo z nás by ho nedokázal sejmout sám. Nikdo. +mávne rukou rázně+ Jistě, a co přesně bys udělala, až by se do kruhu dostal, a zjistil, že z něj nemůže ven? Zaříkávání je pro jednoho moc složité. +odfrkne si+ Jenže tak to není. Dokud nepochopíš, že už nerozhoduješ jen sama za sebe, nemám ti co říct. +zamračí se a pečlivě začne podle pergamenu dokreslovat krvavé symboly+
+Vicky na to tak posmutněle kouká, a je jí jasný, že jeho to bolí přinejmenším stejně jako ji, přiklekne si k němu a obtahuje po něm čáry, aby se ujistili, že nikde nebude mezera+ Nemyslíš-
Ne. +přeruší ji rázně Chris+ Myslím, že by ses do toho neměla plést. +zamračí se a ni se na ni nepodívá+
Já chci jen říct- +zkusí to znovu+
A myslím to vážně. +odsekne, a zvedne se, aby došel pro další láhev+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor