Ne, že bych se mu mohl divit. +povzdychne si tiše+ Najdi. Potřebuješ se na zítra pořádně vyspat. Mám takový tušení, že to bude hodně náročné. +pousměje se smutně+ Šššš... +uklidňuje jí a jemně jí hladí po paži, když to na chvilku vypadá že by snad mohla panikařit+ ...zůstanu tady s tebou. +ujistí jí měkce+ Jen se rozhodni jestli takhle nebo jestli se mám proměnit. Co ti bude příjemnější. +pousměje se a sleze z parapetu, okno pečlivě zavře aby jí dal čas se připravit ke spánku a pak se k ní uloží dle jejího přání. přitiskne se k ní jako člověk jí obejme a schová u sebe jestli se nechá a jako vlk se k ní natiskne a hlavu jí položí na hrudník. vyčkávajíc až usne aby následoval jejímu příkladu+
Ne, děkuju. Mám pocit, že tu chuť ani nevnímám. +pousměje se smutně, o to víc smutněji co jí tíží svědomí a že jí tíží skutečně hodně. vleze si k němu pod deku a obejme ho kolem pasu zatímco si mu hlavu odloží na hrudník+ Teď mě bude chtít zabít. Nezáleží mu už na ničem. +povzdechne si tiše, protože si moc dobře uvědomuje o kolik bude nebezpečnější+ Ano vyřídím si to s ním. Jednou pro vždy. +souhlasní s ním a pak zavře oči jako by se ukládala ke spánku, ale jen vyčkává až Chris sám usne, aby co nejtišeji vylezla z postele a po špičkách se vydala místností. vezme po paměti ze stolu pergamen a něco na psaní a zavře se v koupelně, kde má připravené věci. chvíli jí to trvá a nakonec vyleze převlečená do kůže a dýky jí tíží na těle. na polštář položí pergamen a chvíli Chrise jen pozoruje, i když toho není moc co by v té tmě mohla vidět a skutečně přemýšlí nad tím jestli nedělá blbost. ale čím déle tam stojí a čím déle přemýšlí dochází k názoru, že dělá dobře. tiše za sebou zavře dveře, seběhne do sklepa kde ví že Neferet schovává potřebnou krev, aby následně vyběhla ven do deště, ve stájích osedlala koně a co nejrychleji opustila pozemky+
Lásko,
ani slovy nedokážu vyjádřit to, jak moc mě tíží moje jednání, ale nemám na výběr. Všechno je jen má vinna a jen já mám povinnost ukončit všechno to krveprolití. Zemřelo už příliš mnoho lidí.
Nemůžu vás vystavit dalšímu nebezpečí, ne takovému a ne lidi na kterých mi tak záleží jako na tobě, mojí rodině, a ani nechci.
Vím jak na mě za takové rozhodnutí budeš naštvaný. Jak moc budeš zuřit, ale nemůžu jinak. Představa, že by ti mohl něco udělat, je pro mne naprosto... nepřežila bych, kdyby se k tobě v takovém stavu v jakém je dostal.
Miluju tě
Jasmin
P.S. Všechno skončí tam kde to začalo a pak tě přijdu prosit za odpuštění.