Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 02:34

Ne, že bych se mu mohl divit. +povzdychne si tiše+ Najdi. Potřebuješ se na zítra pořádně vyspat. Mám takový tušení, že to bude hodně náročné. +pousměje se smutně+ Šššš... +uklidňuje jí a jemně jí hladí po paži, když to na chvilku vypadá že by snad mohla panikařit+ ...zůstanu tady s tebou. +ujistí jí měkce+ Jen se rozhodni jestli takhle nebo jestli se mám proměnit. Co ti bude příjemnější. +pousměje se a sleze z parapetu, okno pečlivě zavře aby jí dal čas se připravit ke spánku a pak se k ní uloží dle jejího přání. přitiskne se k ní jako člověk jí obejme a schová u sebe jestli se nechá a jako vlk se k ní natiskne a hlavu jí položí na hrudník. vyčkávajíc až usne aby následoval jejímu příkladu+

Ne, děkuju. Mám pocit, že tu chuť ani nevnímám. +pousměje se smutně, o to víc smutněji co jí tíží svědomí a že jí tíží skutečně hodně. vleze si k němu pod deku a obejme ho kolem pasu zatímco si mu hlavu odloží na hrudník+ Teď mě bude chtít zabít. Nezáleží mu už na ničem. +povzdechne si tiše, protože si moc dobře uvědomuje o kolik bude nebezpečnější+ Ano vyřídím si to s ním. Jednou pro vždy. +souhlasní s ním a pak zavře oči jako by se ukládala ke spánku, ale jen vyčkává až Chris sám usne, aby co nejtišeji vylezla z postele a po špičkách se vydala místností. vezme po paměti ze stolu pergamen a něco na psaní a zavře se v koupelně, kde má připravené věci. chvíli jí to trvá a nakonec vyleze převlečená do kůže a dýky jí tíží na těle. na polštář položí pergamen a chvíli Chrise jen pozoruje, i když toho není moc co by v té tmě mohla vidět a skutečně přemýšlí nad tím jestli nedělá blbost. ale čím déle tam stojí a čím déle přemýšlí dochází k názoru, že dělá dobře. tiše za sebou zavře dveře, seběhne do sklepa kde ví že Neferet schovává potřebnou krev, aby následně vyběhla ven do deště, ve stájích osedlala koně a co nejrychleji opustila pozemky+

Lásko,
ani slovy nedokážu vyjádřit to, jak moc mě tíží moje jednání, ale nemám na výběr. Všechno je jen má vinna a jen já mám povinnost ukončit všechno to krveprolití. Zemřelo už příliš mnoho lidí.
Nemůžu vás vystavit dalšímu nebezpečí, ne takovému a ne lidi na kterých mi tak záleží jako na tobě, mojí rodině, a ani nechci.
Vím jak na mě za takové rozhodnutí budeš naštvaný. Jak moc budeš zuřit, ale nemůžu jinak. Představa, že by ti mohl něco udělat, je pro mne naprosto... nepřežila bych, kdyby se k tobě v takovém stavu v jakém je dostal.
Miluju tě
Jasmin

P.S. Všechno skončí tam kde to začalo a pak tě přijdu prosit za odpuštění.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 13:39

+najde si v brašně lektvar na spaní a nabídne mu taky jeden, chvilku na něj tak rozpolceně kouká, a pak zavrtí hlavou+ Pojď sem. +pousměje se a udělá mu místo, a když se uloží, postrčí mu peřinu, sebe obalí tou druhou, aby mezi sebou měli aspoň ty látky, a vytvaruje se podle jeho těla, dost blízko aby ho u sebe cítila, ale ne tak blízko aby se na něj moc mačkala, a usilovně se snaží usnout, což se jí povede až asi po hodině, a upadne do neklidnýho spánku+

+Chris si lektvar nevezme, aby byl vzhůru, kdyby měla špatný sny, ale pak ho přemůže únava, a vzbudí se až když se mu začne chtít na záchod, vyhrabe se z postele a napůl poslepu dotápe do koupelny, ovšem při návratu se mu něco nezdá, nakloní se nad postel, aby ji zkontroloval, a sezná, že tam neleží. Nedřív ho napadne, že šla na záchod, ale pak mu dojde, že tam teď byl, a jak je rozespalej, je z toho celej zmatenej. Mávne rukou a rozsvítí světla, a teprve potom uvidí složený papír na polštáři a to už v něm začíná klíčit hrozný podezření, rychle ho popadne div ho neroztrhne, a přelétne řádky očima, načež se mu udělá trošku slabo, dosedne na postel a zírá na těch pár vět, přečte je znova a pak ještě jednou, a na chvilku je úplně paralyzovanej všema představama, co se mu nahrnou do hlavy. o pár vteřin později vyletí na nohy a začne se shánět po kalhotách, tlumeně si nadává ve francouzštině, a spěšně se oblíká a ozbrojuje, a za chviličku buší neferet na dveře+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 říj 2013 13:47

+do postele zalezla zhruba před hodinou, jelikož celou noc lítala po baráku a křičela na lidi kolem sebe rozdávajíc rozkazy. Vzteky a strachem bez sebe, proto se právě převaluje na posteli, oblečená do kůže, žádná noční košile ani pyžamo. Prostě padla do postele tak jak byla, podvědomě připravená na to vyskočit a rovnou běžet, kdyby se po ní někdo scháněl. Nesouhlasně zamručí, když jí někdo zabuší na dveře a převalí se na druhej bok, ale když dotyčný očividně nechce přestat, tak vyleze z postele a po tmě zamíří ke dveřím, který poměrně prudce nasraně otevře+ Právě jsem si lehla. Doufam, že jde o život. +zavrčí nevrhle, vlasy rozharašený na všechny strany a košili pomuchlanou a všeobecně nevypadá dvakrát v dobré náladě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 14:13

+Chris už zvažuje, že dveře prostě kouzlem vyrazí, když mu konečně otevře+ To je dost dobře možný. +odsekne nervózně, momentálně taky nemá moc náladu na zdvořilosti, a strčí jí dopis do ruky+ Za pět minut dole. Jdu vzbudit sestru. +vypadne z něj akorát, je celej bledej a rty má stažený do uzoučký čárky, ale oči rozšířený obavama a taky trochu vzteky+ Kde je ten... ten její vlk? +napadne ho ještě+ Ten by ji mohl vyčuchat ne? +koukne na Neferet, než odsoptí chodbou k Vickyinu pokoji, tam se s klepáním neobtěžuje a rovnou vrazí dovnitř a přejde k posteli, a málem mu vypadnout oči z důlku, když tam vidí i Samuela+ Vstávejte. +zatřese jim oběma ramenem+ Jasmine utekla. Musíme za ní. +informuje je velice stručně, a zase se otočí na patě, aby šel vyšilovat i k někomu jinýmu, al po dvou krocích si to rozmyslí a otočí se zpátky+ A o tomhle si ještě promluvíme. +poznamená, ale pro tentokrát to odloží, a pobíhá po baráku jak radioaktivní rybička+

Co... co...uh... co? +škubne sebou Vicky prudce, a je celá dezorientovaná a hotová, protože lektvar akorát pořádně zabral, takže má pocit, jako by se probudila z kómatu+ Panebože. +chytne se za srdce, jak se lekne+ Utekla? Kam jako? +zeptá se inteligentně, a padne zpátky do peřin, protože se jí obrátí žaludek, jak se prudce posadila+ Ale běž do prdele... +vydechne unaveně, na ty jeho výčitky, a vytře si z očí ospalky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 říj 2013 14:40

Cože? +zamračí se na něj zamteně a vezme si od něj ještě v polospánku dopis, ale stačí jí pár prvních slov, aby byla dokonale vzhůru+ Doprdele! +zavrčí a praští dlaní do futra, který prostestně zaskřípá+ Podívám se po něm. +přikývne rázně a nijak se s nim nehádá, sama je poněkud pobledlá, ale spíš vzteky bez sebe než samotnou starostí. Zapadne do pokoje ani se neobtěžuje zavřít a posbírá dýky, který si odepnula když padla do postele a vyletí ze dveří. Do sklepa se vřítí jak velká voda a vzápětí se tam odsud vyřítí, potom vyběhne ven a za chvíil je opět zpět+ Vzala sebou všechnu krev. +oznámí Chrisovi rozzuřeně+ A Warlow je taky pryč. +vrtí hlavou+ Neříkala ti něco? Cokoliv? +zajímá se vehementně+ A vám? Nezmiňovala se o nějaký budově nebo místě o kterém si myslí, že by se tam měl ten zatracenej rituál prosvést? +stočí pohled rudých očí na Samuela s Vicky, když si jich všimne jak sbíhají schody+

+prudce otevře oči, když se ho někdo dotkne a jen tak tak zůstane ležet a nechytne Chrise pod krkem a taky díky tomu, že je do deky zabalenej jak do kokonu aby při spaní neměl tendence šahat někam kam nesmí+ Cože? +vytřeští oči na tu novou informace+ Ta holka zešílela. +zanadává a už se hrne z postele, málem se přerazí jak se mu v dece zamotají nohy a ani moc nevnímá, že Chris ještě něco mele, spíš tak okrajově+ Jsi v pořádku? +koukne na Vicky starostlivě, když si natahuje kalhoty a vidí jak vypadá bledě a jme se jí v případě potřeby pomoci a počká na ní zatímco přechází rozrušeně po místnosti+ Tak pojď. +kývne na ní a vyběhne z místnosti+ Ne, mě nic neříkala. +odpoví když sbíhá schody+ Ale pochybuju, že by tam šla. Není hloupá. Předpokládala by že to bude první místo kam se vydáme.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 14:54

+na Chrise jdou pomalu mrákoty a podle toho, jak tam pobíhá, je úplně bez sebe+ Bože můj to je koza. +zanadává vztekle, zatímco si zastrkává dýky do pouzder a poněkud autoritativně tam úkoluje nějaký lidi, aby připravili koně+ Neuvědomuju si, že by o něčem mluvila... +zamyslí se a snaží se soustředit+ Navrhovali jsme akorát aby se to udělalo někde pod střechou, protože je půda po dešti rozmoklá a obrazce by nemusely držet. +vzpomene si, a poněkud bezradně po ostatních koukne+ Nemůžeš ji vystopovat? +obrátí se horečnatě na Samuela+ Myslím... myslím jako vlk. +dodá pro jistotu, když mu dojde, že to znělo poněkud urážlivě+

Jo, dobrý. +přikývne, a soustředí se na udržení večeře v žaludku, vyhrabe se z peřin a rychle se oblíkne, posbírá svý zbraně a naskládá je na ty správný místa, a když sbíhají schody už je skoro probuzená+ No mně nepřijde, že by se před námi chtěla schovat. +poznamená, když uslyší Neferetinu zprávu o tom, že krev je pryč+ Spíš tipuju, že si myslela, že to sfoukne než na ni přijdem. +pokrčí rameny, a snaží se to brát celkem stoicky+ Pochybuju že máte víc krve, takže naše jediná šance na zničení toho hajzla teďka ujíždí někam do prdele. +uchechtne se mírně hystericky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 říj 2013 15:06

+Neferet jen zamyšleně pokyvuje hlavou a přechází sem a tam po hale aniž by se Chrise a jeho rozkazování pokusila zastavit, spíš jí to vyhovuje, takhle má klid na přemýšlení+ Venku pořád prší. Nejspíš se toho bude řídit. +zamručí+ Kurva, až se mi dostanou do rukou tak jí přetrhnu jak hada. +zavrčí vztekle a schodí tam vázu jak si potřebuje ulevit+ Jo jo tady je. +podá mu ho a na poznámku Vicky jen zavrtí hlavou+ Ne, žádnou další krev nemáme. Tohle bylo všechno. +povzdechne si+

+Samuel stočí pohled k Chrisovi a pak vykoukne z okna+ Můžu to zkusit, ale déšť pravděpodobně smyl její stopu. +zavrtí hlavou, ale začne se rychle svlékat+ Samueli! +okřikne ho Neferet aby ho nenapadlo se svléknout a přeměnit v domě kde by ho správně nikdo neměl vidět něco takovýho dělat. Vlkodklad sebou trhne a na chvilku na ní jen nechápavě zírá než vehementně pokývá hlavou+ Nenechala vzkaz nebo něco? +zajímá se a jemně stiskne Vicky paži, aby jí pomohl se uklidnit+ Lidi uklidněte se trochu. +vydechne sám poněkud mimo sebe starostí+ Najdeme jí včas. +vezme si od Neferet dopis a začte se do ní+ Nemůžu popřít, že jí chápu. +zamručí a mračí se na písmena+ Ty Nef... kde to všechno začalo? +zajímá se a koukne se na ně tázavě+

(jsem v práci v půl třetí jdu na bus :D )
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 15:16

Kolik lidí bereme s sebou? +otočí se Chris tázavě na Neferet, a i když to tam komanduje, tak nějak respektuje že to ona tady velí+ Máte tu nějaké opuštěné, dost velké místo, kde je sucho? +koukne po ostatních+ Jo, to se postav do řady, protože až s ní skončím... +ruce se mu bezděky sevřou+ no, za rámeček si to nedá. +stiskne zuby, až mu na krku vystoupnou šlachy, nechá se od sestry obejmout, a ramena mu trochu poklesnou+

(jasný, žádnej stres. :D)

+Vicky už je zvyklá, že se občas nahodile svlíká, tak akorát rezignovaně přebírá jeho oblečení, aby mu ho pohlídala :D, a když se teda nakonec nepřemění, zas mu ho podává zpátky, a pak mu nakukuje přes rameno do vzkazu+ Proč Kristepane? +zavrtí hlavou+ Je přece jasný, že máme mnohem větší šanci společně. Takhle se akorát nechá zabít. +zamračí se, přejde ke Chrisovi, kterej vypadá bez sebe vzteky a hrůzou, a opatrně mu položí ruku na rameno, aby ho uklidnila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 říj 2013 16:28

Nikoho. Všechny, který jsem mohla, jsem poslala hlídat do vesnic kolem. Navíc za chvíli vyjde slunce. Nemůžeme riskovat, že si nestačí najít úkryt. +zavrtí nad tím hlavou+ Těch je poměrně dost... +zamručí zamyšleně a šlehne po něm pohledem+ Fajn, ale jestli na ní vztáhneš ruku, tak ti jí utrhnu. +zavrčí po chvíli uvažování buď nad tím, že doufá že se pak rozejdou a nebo nad tím, že na to má Chris větší právo než ona. ovšem těžko říct přitom jak se tváří+ Protože vina dělá s člověkem děsný věci. +povzdechne si Samuel, když si přečte dopis a vrátí jim ho+ Kde to začalo? Jak to mám sakra vědět? +vyletí Neferet znovu až jí pomalu přeskočí hlas, ale pak se zarazí a zničeho nic vletí do pracovny odkud se chvíli ozývají rány jak knihy padají z polic a pak se zase zničeho nic vynoří ve dveřích v dlaních starý sešit s černýma koženýma deskama+ Pamatuješ si na to, co nám řekla tenkrát, když jsme jí našli? +koukne na Samuela a začne sešitem vehementně listovat+ Mluvila o jednom kostele... tady to někde bylo... +stránky převrací s takovou vehemncí až hrozí že je vytrhne+ Tady to je! +opře se vyčerpaně o futro+ Probrala jsem se na studené vlhké podlaze. Neschopná se pořádně nadechnout, když mě panika zasáhla ve své plné síle, a neschopná se pohnout díky tomu, že jsem měla svázané nohy a ruce přivázané nad hlavou. Když se mi konečně po dlouhých minutách podařilo zaostřit, zjistila jsem, že mě zanechal ve starém vlhkém a studeném podzemní starého kostela. Na chvíli jsem myslela, že jsem zpět v našem kostele, který byl stejně tak vlhký a studený jako byl nazýván. Pamatuju si, jak jsme ho poprvé navštívili. První týden našeho putování nás zastihla silná bouře, která nás donutila vyhledat úkryt. Myslím si, že tam to všechno začalo. Při světle starých svítí a slabého rozdělaného ohně. Viděla jsem jak se na mě dívá, ale tenkrát mi vůbec nedošlo, co to znamená, protože jsem k němu nikdy necítila víc než přátelskou náklonnost. Alespoň do chvíle, kdy mi svázat ruce a nohy... Jak se ten kostel jen tenkrát jmenoval? Coldwell... +dá se do rychlého předčítání+ Coldwell! To je ono. +zaklapne knížku, vrazí jí Chrisovi do ruky jelikož je nejblíž a zase vběhne do pracovny, aby se následně vynořila s mapou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 16:43

Takže jedeme jen my čtyři. +povzdychne si vyloženě nadšeně+ No dovol? +koukne na ni vyloženě uraženě, že by si mohla myslet, že by snad na kteroukoliv ženu někdy vztáhnul ruku, netrpělivě poslouchá a skřípe u toho zuby, a když se dozví název místa, na víc nečeká a vyrazí z domu ke koním, který na ně už venku čekají, tak nějak předpokládá, že ostatní budou vědět kudy jet+

Jo, no tímhle tempem se Chris vžene rovnou do náruče nějakýho průšvihu, a chci vidět, co s ní udělá tahle vina. +ušklíbne se podmračeně, a vejrá jim přes rameno do knihy, ale když se brácha tak prudce odporoučí, povzdychne si a nandá si kapucu na hlavu+ Kristepane to je taky idiot. Počkej! Počkej na mě. +zavolá za ním, a honem vyběhne za Chrisem, který už nasedá na svého koně a vypadá odhodlán okamžitě vyrazit+ Koukej se uklidnit, jasný? +chytne jeho koně pevně za uzdu, aby ho donutila se na ni podívat+ Jestli se zabiješ, tak tě zabiju. +zamračí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor