Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 16:30

Jo, máme. +pokývá souhlasně hlavou+ Pokud to odhaduju správně, tak přijeli poslové. +zamračí se; a jak tak pozorně nenápadně poslouchá za dveřmi mračí se čím dál víc+ Možná by sis měla jít sednout. +koukne na Jasmine, která pomalu začíná tušit a trošku zbělá, ale pak zatřese hlavou a připomene si, že by neměla dělat ukvapený závěry a vleze si Chrisovi bokem na klín. hlavu si mu položí na rameno a zavře oči+ O dopis a Senderse. +zamračí se Samuel nechápavě a koukne na ně+ Něco mi uniklo? +vypadne z něj inteligentně a překvapeně uskočí ode dveří, když se otevřou a v nich stojí Neferet+ Samueli, ty jednou dostaneš dveřma přes čumák. +zavrtí nad tím, že ho nachytala při poslouchání, hlavou+ Nemám pro vás dobré zprávy. +přejede pohledem po místnosti+ Kde je Vicky? +zamračí se trošku s obavou+ Vicky si dává teplou koupel. Lítala celý večer v dešti. +zazubí se Samuel, který akorát vezme služce z rukou tác s čajem a zavře jí dveře před nosem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 19:58

+vysuší si trochu vlasy, a nechá zbytek proschnout normálně, obleče se do teplýho a sejde po schodech, trochu zírá na všechny ty lidi, ale když jí nikdo nebrání v průchodu, odhadne podle toho, kam všichni zírají, že jsou v pracovně, tak to zkusí a vezme za kliku+ co je? +vykulí oči, když vidí jak se tvářej+

+obejme ji kolem pasu, a uculí se, když Samuel málem dostane dveřma do nosu+ Jak jinak. +povzdychne si, když jim Neferet oznámí špatný zprávy+ Jak moc špatný? +zeptá se rovnou, aby to měli z krku, a když se zase otevřou dveře, akorát kývne na sestru, ať si sedne a nevyrušuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 20:13

+Jasmine se bezděky zachvěje, když je řeč o špatných zprávách, jelikož se obává toho, že její myšlenky míří směrem, který se jí ani trochu nelíbí+ Aha... +pokývá Nef hlavou a chce pokračovat, když se Vicky objeví mezi dveřmi+ Vicky, pojď posaď se. +pousměje se smutně a trochu unaveně a Samuel strčí Vicky pod nos tác s teplým čajem+ Určitě všichni víte o tom včerejším dopise.... +začne Nef, ale když vidí jak se Samuel tváří nechápavě a Vicky taky nevypadá že by věděla, co v něm stálo, si povzdechne+ ...aha... tak abych to zkrátila. +posadí se za stůl+ Včera přišla zpráva o jedný vesnici, ne příliš daleko od místa kde jsme se před týdnem pohybovali, všichni byli mrtví. Nejdřív jsme si mysleli, že to udělali divocí vlci nebo medvědi, ale na přímluvu Jasmine jsem tam poslala pár lidí aby to pro jistotu ještě prověřili. +stočí pohled ke dveřím+ Tak už chápu co tu Francis dělá. Nemám ho rád, ale na tohle je nejlepší. +zamračí se Samuel, jak mu začíná všechno docházet+ Ano, to je. Doufala jsem, že potvrdí mojí domněnku... ale nestalo se tak. +koukne vážně na Jasmine, která je bledá jak stěna+ Senders? +špitne tiše+ Ano, bohužel nám tam nechal vzkaz, který předtím přehlídli. +pokývá vážně, smutně a unaveně hlavou, když z kapsy vyndá kapesník, ve kterém jsou zabalený zakrvácený řetízek s přívěskem ve tvaru květu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 00:27

Teda vás tu je. Máme párty? +uculí se, a vděčně se usměje na Samuela, vezme si šálek a omotá prsty kolem horkýho porcelánu, ovšem úsměv jí rychle odumře na rtech, když to tak poslouchá+ Ou. +zamračí se, když začne bejt jasný, kam to směřuje+ Teda. Sanders má celkem holčičí vkus na šperky. +uculí se chabě, ale je celkem bledá, a z představy tolika mrtvol se jí udělá poněkud špatně, tak radši šálek odloží, protože je na něm vidět, jak se jí chvějou prsty+ Můžeme něco udělat? Pro ty lidi, nebo jejich rodiny? +zvedne oči k Nef+

+Chris poslouchá a je mu jasný, kam to povede, a taky že ano, tak si ztěžka povzdechne, a vejrá na přívěsek, jemu to nic neříká, ale má pocit, že Jasmine ano, tak jí stiskne ruku, a na Vickyinu otázku přikývne+ Ano, co nějací pozůstalí? Měli bychom jim pomoct. A náš další krok? +zvedne tázavě obočí+ Teď už bychom neměli s rituálem moc otálet. Nejlíp ho provést hned zítra. +svraští obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 00:55

+Jasmine pobledne ještě víc, když Nef vyndá přívěsek a rozklepe se+ To taky není jeho. +špitne a zírá na tu věc v kapesníku jako by jí měla každou chvíli kousnout+ To jsem mu dala já. Kdysi dávno... když jsme spolu tenkrát cestovali. +povzdechne si a sklopí smutně hlav a zírá do země zatímco se jí v hlavě rodí myšlenka, se kterou by nikdo z účastněných nesouhlasil+ On... nikdo nezůstal. +stočí Nef pohled k Vicky+ Vůbec nikdo. +šeptne a pěst se jí vzteky sevře jen tak tak odolávajíc nutkání praštit do stolu tak, že by z něj zůstali jen třísky+ Ano, měli bychom ho udělat co nejdřív. Zítra. +souhlasí s nimi Nef+ Jasmine? +broukne k sestře která vypadá poměrně dost mimo sebe+ Co? +trhne sebou oslovená a zmateně zamrká jak byla zabraná do vlastních úvah+ Jo, jo souhlasím... uděláme to zítra v noci. +pokývá souhlasně hlavou až to vypadá že sebou brzo sekne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 01:19

Vůbec... oh. +zarazí se a na chvilku jen tak zaraženě kouká a mlčí+ No, takže zítra. +přikývne+ To bych se měla pořádně vyspat. +usměje se křivě, a rychle zamrká, jak se jí do hlavy hrnou myšlenky na nevítaný paralely+ Jestli je to všechno... +koukne na ostatní tázavě, a pak přikývne, zvedne se a rychle se vytratí, vyběhne nahoru k sobě, otevře okno a posadí se do něj, přitáhne si svetr blíž k tělu, otevře si placatku s vodkou, zapálí si a zírá do tmy+

+Chris moc neví, jak by ji měl utěšovat, tak ji jen pevně drží a snaží se vypadat a působit silně a neotřesitelně+ Dobře, takže zítra v noci. Spánek bude teď asi vážně nejrozumnější varianta. Pro všechny, pokud to půjde.+pousměje se+ Takže se sejdeme zítra před obědem? +ujistí se ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 01:27

+Jasmine se k Chrisovi tiskne jako by mohl zaručit, že se probudí a za chvíli zjistí, že to byl jen zlý sen a leží s ním v posteli a všechno je naprosto v pořádku+ Jo, jo měli bychom se vyspat. +pokývá souhlasně hlavou a roztřeseně mu sklouzne z klína+ Jo, souhlasím. Musíme se ještě domluvit kde to provedem, ale to necháme na zítra. +pokývá Nef souhlasně hlavou a sbalí řetízek, který zastrčí zpět do kapsy+ Běžte si lehnout. Odpočiňte si. Pokusím se zařídit, aby hlídali další vesnice naším směrem. +povzdechne si a poněkud ustaraně sleduje Jasmine, která jen pokyvuje souhlasně hlavou a pak s tichým "Dobrou" zamíří pomalu ke dveřím, nahoru po schodech do jejich pokoje a nezdá se, že by moc vnímala co se kolem děje+

+Samuel jen vyčká až bude řečeno vše potřebné aby věděl kdy a kde se sejít a pak vyběhne nahoru po schodech a zastaví se až u dveří pokoje Vicky. tiše zaklepe a nakoukne dovnitř+ Jak ti je? +zajímá se tiše, jelikož jemu samotnýmu není nejlíp z představy, která se mu honí hlavou+ Můžu dovnitř?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 01:47

+po hlase se neotočí, ale pošoupne se na parapetu, aby se tam taky vešel+ Měla jsem takhle taky skončit, víš to? +pousměje se trochu hořce po chvilce ticha+ myslím... pod upíříma zubama. +upřesní to+ Byli jsme na jedný akci v Benátkách... já, a můj ex, a eště pár jeho lidí. +potáhne dlouze z cigarety a dívá se na svý ruce+ Jade si šel zařídit svý, a my zůstali na hotelu, já, Dom, moje kamarádka, jeho chlápci... +vykládá mu to tiše a bezvýrazně+ Došly mi cigára, tak jsem si šla do trafiky přes ulici pro nový, a když jsem se vrátila... +odkašle si trochu+ Dveře nešly otevřít, protože je blokovala hlava... hlava bez těla. Všichni byli... roztrhaní. +zamrká trochu+ Dom ležela na posteli, tak jak jsem je nechala, a... všude bylo tolik krve. +přejede si bezděky prsty po krku, kde pod kůží pulsuje tep+ Cíga mi zachránily život. +ušklíbne se trochu a poklepe prsty na krabičku+

+povzdychne si a taky vstane+ Myslím to vážně, kdyby šlo něco udělat... cokoliv, ochranná kouzla... cokoliv. +koukne zachmuřeně na Neferet, rozloučí se pokývnutím hlavy a zamíří taky po schodech do pokoje+ Tak pojď, půjdeme si lehnout. Dneska si vezmeš lektvar. +prohlásí tónem, co nepřipouští odpor, a přichystá jí noční košili+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 říj 2013 01:56

+vleze si k ní na parapet, takže je tam najednou poněkud těsno a pozorně jí poslouchá+ Ach, to jsem netušil... +vytřeští na ní trochu překvapeně ale i smutně oči+ Pojď sem. +broukne tiše a obejme jí opatrně a jemně kolem ramen+ Dostali jste je? +zajímá se a jemně jí hladí po paži+ Protože my toho hajzla dostaneme a potom smrt bude to nejlepší co ho potká. +zavrčí přesvědčeně+ Měla by ses vyspat. Máš něco na spaní? Nějaký bylinky nebo něco? Jestli chceš zůstanu tu přes noc. Samozřejmě ve vlčí podobě. +pousměje se+

Popřemýšlím o tom a dám vám kdyžtak vědět. +pokývá Neferet souhlasně hlavou, a když odejdou tak se pustí do práce+ Lektvar? +koukne na něj Jasmine poněkud zmateně+ Ach tak, jasně vezmu si ho. Mám ho jen vedle, dojdu si pro něj. +pokývá souhlasně hlavou a odšourá se do koupelny, kde na chvilku ožije. nemá v plánu si lektvar vzít, jelikož by po něm pak usnula a to nechce. zatímco poslouchala co se stalo a seděla Chrisovi na klíně došla k názoru, se kterým by nikdo nesouhlasil. najde potřebnou lahvičku a její obsah vylije ke květině, a když se vrací drží flakonek v dlani a přiloží si ho ke rtům, takže to vypadá jako by ho skutečně vypila+ Věděla jsem to, ještě dřív než našli ten řetízek. +hlesne tiše a něšťastně, když se posadí na postel a začne se zouvat a svlékat+ Dala jsem mu po týdnu cestování. Jako symbol přátelství. +ušklíbne se+ Myslím, že teď už ze mě nechce udělat matku jeho dětí. +pronese tiše ale zní to dost hořce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2013 02:13

Byl jenom jeden. Jade ho dostal, on byl... +povzdychne si+ nikdy v životě jsem ho neviděla tak strašlivě nasranýho. +polkne trochu, a když ji obejme, trochu jí ztuhnou ramena, ale pak se na to vykašle, opře se mu hlavou o rameno a je prostě ráda, že ji někdo drží+ Dneska asi moc spát nebudu. +uchechtne se trochu hořce+ Ale nějakej lektvar najdu. +přikývne+ Prosím, já nechci... nechci bejt sama. +zavrtí hlavou poněkud nešťastně+ Neumím bejt sama. +vydechne potichu+ Jestli... jestli ti to je nepříjemný, tak nemusíš. +pokrčí rameny poněkud rezignovaně+ Sex je asi tak poslední na co mám teď náladu. +zavrtí hlavou, seskočí z parapetu a svlíkne se do trička a kalhotek, ve kterým zaleze pod studenou peřinu+

Dobře. +přikývne, a ani ho nenapadne ji kontrolovat, sám se zatím převleče do spacího, a vleze do postele+ Chceš to něčím zapít? Není to zrovna mňamka. +pousměje se, a snaží se prostě všelijak tvářit vesele a jakože si to nebere, i když ho to uvnitř pěkně hlodá+ Já vím, zlato... +povzdychne si, a pořádně ji přikryje+ Nemůžu říct, že nejsem rád. +ušklíbne se+ Vyřídíme si to s ním jednou provždy. už nikomu neublíží. +slíbí jí vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor