Sídlo a okolí

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx Lupin

Re: Sídlo a okolí

Příspěvekod Jacob Downly » 26 říj 2013 22:06

Vidíš. +usměje se na ni+ Už tomu rozumis. Není to složité. Jenom to chce získat ten cit mezi obyčejným a neobyčejným. Stejně většinou nasekas dveste fotek a z nich v yberes tři čtyři použitelný. +pousmeje se její náhle sponatnnosti a chytne ji tedy za ruku a běží dolů. Nechá se ji vést protože zas tak dobře to tu nezná+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 26 říj 2013 23:34

To jde samo, když mám tak dobrého učitele +vysekne mu zaslouženou poklonu a seběhne s ním po úzkých schodech, vytesaných do skály+ Waw, to je překvapení +ocitnou se na opuštěné pláži, kde to trochu fouká od moře+ V létě to tady musí být skvělé +je z toho nadšená+ Koukej, tamhle kotví loď +ukáže na tu krásku, ve které Jacob se Styx obepluli půl Afriky+ Umíš řídit takové monstrum? +zeptá se zvědavě+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 říj 2013 19:23

Je tu pláž. +rozesměje se, když je tak překvapená+ To už u moře tak bývá. +mrkne na ni vesele a pak se koukne na loď a úsměv mu na rtech na okamžik zatuhne+ Jo... +pokývá hlavou a znovu se usměje+ Náhodou umím. +zazubí se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 říj 2013 21:28

( :lol: ) Pláž... kdo by to řekl +rozesměje se s ním, protože jí to přijde hrozně vtipné, tak se ani nezmíní, že myslela schody:)+ Vypadá to tu nádherně. Kdyby nebyla taková zima, hned bych se vykoupala v moři +zachumlá se radši do bundy+ Páni, ty umíš řídit loď? Ty víš, jak zaujmout ženy +mrkne na něj vesele a pak na něj zvědavě koukne+ Co všechno ještě umíš, co běžný muž ne?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 říj 2013 13:55

(aha :lol: ) Myslíš, že žena se nechá zaujmout tím, když chlap umí řídit loď? +zeptá se jí a koukne na ni tázavě a pak se rozesměje+ Já jsem teda spíš myslel, že ji zaujmu, když jí donesu nějaké květiny a pěknou fotku, nejlépe jí samé, ale dobrá, dobrá. +pokývá hlavou+ Nemyslím, že bych uměl něco co normální muž ne. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 říj 2013 15:26

Ženu zaujme, když muž umí něco víc, než je běžné. Tím se pro ni stává zajímavým, někdy až sexy. Mužům to usnadňuje seznámení se ženami, o které mají zájem +prozradí mu, jak to u většiny žen funguje+ Donést ženě kytku nebo dárek je už znakem bližšího vztahu, ať už přátelského, nebo mileneckého. Květinou nebo dárkem muž ženě něco naznačuje, je to už víc, než když se jen snaží na sebe upoutat pozornost. Ale samozřejmě nepopírám, že kytka nebo drobný dárek potěší bez výjimky každou ženu +pousměje se+ Ale ty přece umíš už tři věci, které mně osobně zaujaly... fotit, řídit loď a jezdit na motorce +uculí se na něj+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 říj 2013 17:02

+jenom se uculuje, když mu tak dělá tu přednášku o vztazích muže a ženy+ Aha. +pokýve pak vážně hlavou+ Tak dobře, já si dám pozor, abych něco nepřehnal. +pokyvuje pořád vážně hlavou, ale koutky úst mu cukají, až se na jeho tváři objeví zase ten jeho široký úsměv+ Pojď, půjdeme zpátky. +kývne na ni+ teď je řada na mě.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 říj 2013 17:51

Co se culíš? +culi se taky+ Dávám ti tady rady k nezaplacení, jak upoutat zájem žen. Tedy ne že bys to zrovna ty potřeboval +mrkne na něj vesele+ Tak to jsem opravdu zvědavá na tu tvoji jízdu +poznamená nadšeně a vydá se s ním nahoru k silnici+ Tak kam máš v plánu jet? +zeptá se ho, když jsou nahoře u motorky+ Dál než deset kilometrů od hradu už nemůžu +upozorní ho pro jistotu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 29 říj 2013 13:56

Jo, jo, já si to někam napíšu. +uculí se ještě+ Neboj se. Já to vezmu jen takovou lehčí vyhlídkovou trasou. Nepojedeme moc daleko. Ale vlastně... +koukne na ni trochu zmateně+ Proč ne? Je ti ještě špatně z těch zranění? +koukne na ni starostlivě+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 29 říj 2013 17:32

Vyhlídková jízda? Tak to beru. Alespoň se tady trochu porozhlídnu, ještě to okolí neznám +souhlasí nadšeně a sáhne po helmě+ Ne, jsem už naprosto v pořádku. Kromě pár jizev to na mně nezanechalo žádné následky. Tedy doufám +zasměje se vesele+ Jen jsem... +hledá vhodná slova+ ...tak trochu omezená prostorem +neví, jak mu to vysvětlit, aby se nemusela přiznávat, že Orlík je momentálně jejím vězením+ Slíbila jsem Styx, že se nevzdálím dál, než těch deset kiláků.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo