Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 02:56

A na jaký věci myslíš? +zajímá se vesele+ Jsi si jistá? Klidně tady zůstanu, mě ten déšť vůbec nevadí. +pousměje se a trošku podmračeně se rozhlédne kolem+ Myslí na to, že při takovém počasí by se nezvaní hosté mohli objevit dřív. Nesvítí slunce. Mohlo by je to vylákat. +zamračí se nesouhlasně+

+tiše si povzdechne a upře pevně pohled do země+ Ale já z toho mám strach, Chrisi. Děsí mě, že by ses někdy mohl rozhodnout, že mi bez tebe bude líp. Protože to je naprosto kravina. +zavrtí nad tím smutně hlavou+ Ne, jenom o tohle nejde. Jde i o to ukázat ostatním, že už nejsi sám. +pokrčí znaveně rameny a promne si oči aby se zbavila toho plačtivýho lesku v očích+ Ale to je jedno. Zapomeň na to. Nic jsem neřekla. +vytáhne se s povzdechem na nohy a pečlivě si urovná sukni+ Hele... jak chceš. Nenutím tě. +povzdechne si smutně a tak nějak ztraceně+ Měli bychom jít za Nef. Bude s námi chtít mluvit. +zamumlá nakonec do země a zamíří ke dveřím jak uzlíček neštěstí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 03:08

Radši se neptej. +zazubí se+ Myslela jsem, že na pozemcích je bezpečno. +zamračí se trochu+ Chci jenom chvilku pro sebe. +zavrtí hlavou lehce+ Běž dovnitř, než tě políbím, a pak nám to bude oběma líto. +pousměje se, ale srandu si dělá jen tak napůl+

Tak co kdybys to nechala na mně? +pousměje se+ Není důležitý hlavně to, že to víme my dva? Co si myslíš, že se asi bude dít, budou se mi v posteli objevovat cizí nahý ženský? +uculí se+ Nejsem sám, a chovám se podle toho. Tak mi trochu věř. +pohladí ji po ruce zlehka+ Teď to nechme být, máme momentálně větší potíže. +zamračí se trochu+ Jeden problém po druhém, ano? +navrhne tázavě a usměje se na ni+ No, tak chvilku počká. +uculí se a přitáhne si ji k sobě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 03:25

Jo to je, ale nikdy nevíš kdo se sem může zatoulat a za Nef jezdí v noci spousta upírů, obvykle. Nikdy nevíš. +pokrčí zlehka rameny+ Tak dobře, to nemůžeme dopustit. +zazubí se na ní vesele+ Tak já jdu dovnitř, ale kdybys něco potřebovala, tak zavolej. +usměje se na ní a vzápětí zmizí v domě+

Nic jiného mi také nezbývá. +pokrčí smutně rameny+ Ale ano to je. +pousměje se trošku+ A co když jo? Upozorňuju tě, že bych je vynesla v zubech. +zamračí se nad tím+ Ale já ti věřím. Jen mám strach, že bys mohl odejít. +hlesne tiše+ Jo, máš pravdu. Vyřešíme to až budeme doma. +souhlasní po cestě ke dveřím, ke kterým nakonec nedorazí, jelikož je nucena couvnout několik kroků zpět a vzápětí se objeví v Chrisově náručí do které se ochotně nakvartýruje. obtočí mu ruce kolem pasu a tvář si mu schová na hrudníku+ Jen mě z ničeho nevynechávej. Prosím. +zašeptá trošku přiškrceně do látky jeho košile a drží se ho pevně a v hlavě se jí přitom převalují myšlenky a nutkání+ Bože, mám strašnou potřebu si tě označit. Aby všichni na sto honů daleko věděli, že jsi se mnou. +vydechne jemně ho hladíc po zádech+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 03:40

+pousměje se a švihne sebou do trávy, nechá na sebe pršet a trochu vychladne, nadává si sama sobě, že je koza, a chvilku tam tak leží a nemyslí na nic a na všechno. zvedne se až když jí proleze zima až do morku kostí a začne bejt moc velká tma na to, aby viděla na nebe, pak se sebere a zajde zpátky do domu, pěkně z ní kape a nechává za sebou mokrý šlápoty, docapká k sobě a jme se převlíct, což je poněkud složitý, vzhledem k tomu, že se trochu klepe zimou+

Můžu tě ujistit, že ženský se mi do postele nahatý nearanžujou. +zasměje se+ Já se nikam nechystám. +pousměje se, pohladí ji po zádech a vtiskne pusu do vlasů+ Plánuješ mě počůrat? +zazubí se+ Protože si nejsem jistý, jestli by se mi to líbilo. +uculí se na ni+ A se značkováním bych počkal, až nebudeme na dohled tvojí sestry. +navrhne pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 04:28

+zajde zpět do domu a chvíli jí ještě pozoruje z okna, než se rozhodne, že zajisté bude potřebovat až se vrátí. požádá služebnou aby mu dala vědět až se Vicky vrátí dovnitř a zajde zatím na kus řeči s Nef a kotvy zvedne až ve chvíli kdy se Vicky vrátí dovnitř+ Jestli budeš nemocná, tak mi tvůj brácha určitě utrhne hlavou. +zazubí se na ní ode dveří+ Nechal jsem ti připravit teplou koupel. +pousměje se a pohodí hlavou ke dveřím od koupelny+

Fajn, dobře. +zamumlá a sklopí trošku stydlivě oči+ Ale kdyby ano... +zavrtí tiše bojovně, že je naprosto jasné co by chtěla provést ženský co by Chrisovi vlezla do postele+ Ne čůrání na mysli nemám. +zasměje se tiše o něco víc veselejší než před chvilkou+ Jo měli bychom s tím počkat, to ovšem neznamená, že ta potřeba zmizí nebo se zmenší. +broukne a jak tak na něj kouká, tak se natáhne k jeho rtům a políbí ho. jemně a živě s trochou naléhavosti v pozadí+ Slibuju, že jakmile se dostaneme dál od Nef, že ti ukážu jak přesně to "značkování" myslím. +zazubí se na něj měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 15:09

+zrovna tam poskakuje a snaží se svlíknout si mokrý oblečení, což je asi stejně snadný jako zápasit se satanem, a div nevyskočí z kůže, jak se lekne, když promluví+ Uá! +vyjekne a honem si zakryje rukama prsa+ Oba dva se budem muset naučit klepat. +uculí se+ Jé, to jseš hodnej. +usměje se, protože husí kůži zakrejt nemůže, a fakt je jí zima+

Kdyby ano, překvapilo by mě to asi stejně jako tebe, ne-li víc. +zasměje se+ T se mi ulevilo, vážně. +zazubí se a oplatí jí polibky+ Tak na to se budu těšit. +uculí se a pohladí ji rty po křivce krku a říká si, jak parádne by se tam dělal cucflek, ale momentálně si to rozmyslí a nechá to na později+ Kdy musíme za Nferet? +usměje se +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 15:23

Promiň. +zazubí se vesele, když se ho tak lekne, ale nezdá se, že by vypadal nějak provinile+ To víš. Snažím se, aby naši hosté měli co největší pohodlí. +ukloní se jí s veselýma jiskřičkama v očích, než k ní přejde a bezděky jí přejede teplýma dlaněma po pažích+ Jsi jak kostka ledu. +zavrtí nad tím hlavou+ Jdi se vykoupat a pak přijď dolů. Za půl hodiny se máme sejít s Nef. Má pro nás nějaké zprávy. +pousměje se a raději jí pustí a začne couvat, jelikož přítomnost polonahé atraktivní dívky, na něj má jistý vliv, o kterém by se raději s ohledem k jejímu manželskýmu stavu moc nerozšiřoval+

Dobře, věřím ti. +pokývá hlavou a vesele se na něj usměje+ Tak to budeme dva. +zasměje se tiše a tulí se k němu, aby zahnala všechny svoje obavy a starosti naklánějíc hlavu na stranu nabízejíc mu svůj krk ke všemu co si jen bude přát+ Hmn... +zamručí trošku zabraná jiným směrem, než jí dojde na co se jí ptal+ ...tak za půl hodiny +zamručí, když stočí pohled k oknu na osvětlenou cestu po které se žene skupina jezdců, zastavujících u vchodu načež vzápětí těch pár schodů vyběhnou a dožadují se vstupu+ Nebo hned. +rozhodne a donutí se od něj ustoupit+ Pojď. +pousměje se, když ho vezme za ruku a vyjde s ním na chodbu a nabere směr hala, do které dorazí ve chvíli kdy Nef rychle a naléhavě hovoří jedním z jezdců, zatímco zbytek stojí rozestavěný u zdí+ Neferet? Co se děje? +zamračí se, když se ocitne obklopená muži, kteří se netváří dvakrát přívětivě a viditelně jsou po zuby ozbrojení+ Pánové. +pokývne jim hlavou a muži se v tu chvíli ukloní+ Běžte do pracovny. Za chvíli za vámi přijdu. +stočí k nim Neferet na chvíli pohled vypadajíc poměrně dost ustaraně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 15:48

No tp je od tebe velice chvályhodný. +zazubí se, a trošku se pod jeho dotekem zachvěje, jak příjemně hřeje, a je fakt ráda, že si musí držet ruce na hrudi, protože nechce vědět, co by jinak dělaly+ Ale venku je hezky, tak to stojí za to. +zazubí se, a přikývne+ špatný nebo moc špatný? +uculí se na ty nový zprávy, a radši se taky otočí a vezme si ručník+

+přejede jí nosem po krku, jen tak něžně a bez postranních úmyslů+ Kdo je to? +zeptá se zamyšleně, když mu zrak padne na okno, a nemá z toho vůbec dobrý pocit+ Jo. +přikývne, a vyjde na chodbu, kde už všichni stojí+ O co jde? +zajímá se rovnou a ustaraně se na Neferet podívá, a bedlivě cizí muže sleduje, pro případ že by snad nebyli s nima :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 16:00

Ano, někdy tam bývá hezky... +souhlasí s ní poněkud roztěkaně, jak jí pozoruje a chvilku na ní jen zírá, než si uvědomí, že je to naprosto nevhodné a rozpačitě si odkašle+ Záleží na tom, co nám poví naši návštěvníci. +stočí pohled k oknu, jak slyší že mají návštěvu+ Ale zaručeně špatný. +pokrčí zamračeně rameny+ Běž se zahřát. Počkáme na tebe. +usměje se na ní a pro jistotu, aby neprovedl něco co by neměl se raději odporoučí, po cestě odchytí služebnou, aby jí dal za úkol připravit Vicky teplý čaj a donést ho do pracovny+ Francisi, příteli. Co tě k nám přivádí. +upře zrak na muže, který hovořil s Nef, když schází ze stromů+ Mohl jsem čekat, že tu budeš taky. +zamračí se na něj muž a je zřejmé že ti dva se moc nemusí+ Tak dost pánové. Nemáme čas na nějaký mezidruhový špičkování. Samueli počkej se sestrou a jejím partnerem v pracovně. +prohlásí Nef rázně dávajíc nenápadný důraz na slovo partner, při kterém proběhne šum mezi bojovníky, ale nikdo se nehne+

Naši lidé. +pousměje se starostlivě a pozorně sleduje sestru s mužem, se kterým mluvila, když přišli+ Problémy. +pronese trošku temněji, když slyší ten šum mezi bojovníky+ Má s tím snad někdo problém? +zavrčí a vrhne po nich ne zrovna příjemným pohledem, ale když se nikdo nehne, jen rázně přikývne a jemně stiskne Chrisovi ruku+ Pojď. Počkáme se Samuelem uvnitř. +pousměje se na něj a nenápadně ho táhne do pracovny, ve které hoří krbe a je tam příjemně teplo, a zavře za nimi dveře+ Samueli? Slyšíš o čem mluví? +stočí pohled k vlkodlakovi, který se nenápadně opře hned vedle dveří a očividně poslouchá+ Jak jsi řekla. +podívá se na ní ustaraně+ Problémy.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 16:16

Máme návštěvu? +chytne se toho a omotá si kolem sebe ručník, protože je pod jeho pohledem nesvá, a vůbec se jí nelíbí, na co ji to nutí myslet+ Děkuju. +usměje se, počká, až se za ním zavřou dveře, a teprv pak se svlíkne úplně vleze si do horký vody a užívá si, jak jí rozehřívá kosti, umyje si vlasy, a když vyleze, rozhodne se napsat Byronovi, a snaží se nemyslet na to, že si připadá maličko provinile+

+Chris jen těká pohledem po příchozích a když slyší poněkud neskrývaný nepřátelství mezi těmi dvěma, sklouzne rukou k hůlce, i když sám neví, na čí stranu by se přidal, nehádá se a nechá se odvést do pracovny, kde si dřepne ke krbu, a jme se přiložit, aby se nějak zaměstnal+ Jo, protože jich ještě nemáme dost. +ušklíbne se+ O co jde? +zajímá se a podmračeně na něj koukne+ Něco konkrétního?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor