Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 říj 2013 16:45

+jen si tak užívá, že je u ní, pomalu jí klouže dlaněma po kůži a trochu ji u toho muchluje hladí ji rty i prsty, a usmívá se, dokud se mu nezačnou pomalu zavírat oči, nenápadně jí zívne do ramene, a přitáhne si ji k sobě+ Nechce se ti spát? +koukne na ni s úsměvem tázavě+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 říj 2013 18:04

+koukne se na něj trošku zvrhlým pohledem+ Proč? Chceš mě sprosťácky obtěžovat ve spánku? +uculí se na něj a přitiskne se k němu+ Nechce, ale kdyby jsi na tom trval, tak se můžu přemluvit. A tobě? +zeptá se ho, jestli nechce už on jít spát+ Tobě se chce, co? +pousměje se a přetáhne přes ně peřinu a dá mu pusu+ Tak jdem spát. Zítra je taky den.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 říj 2013 18:46

Jo, probudíš se a ani nebudeš vědět, jak jsi k tomu přišla. +zazubí se a a trochu ji obtěžuje na stehnech+ No jestli to vydržíš, tak já to vydržím taky. +kasá se, jako že není žádný máslo, ale pěkně se mu zavíraj oči+ Tak dobrou, Kůstko. Seš moje, abys věděla. +zazubí se+ Děkuju. +zašeptá jí do ucha, než ji k sobě přitulí a zavře oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 říj 2013 19:59

A ty ses můj. +usměje se na něj a prituli se k němu zády i když ji je jasný že ještě dlouho neusne jak si pořád v duchu musí přehrávat ten den a kouká z okna do noci. A představuje si jak se budou mít pěkně a dokonalejší život až i ona to zalomi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 říj 2013 20:12

+obejme ji kolem pasu a přitiskne si ji zadkem do klína, obličej jí vtiskne do vlasů a vdechuje její vůni, a narozdíl od ní usne celkem rychle, a úspěšně to dře až do rána, ze spaní se usmívá a přijde mu to děsně pěkný, a něco hezkýho se mu zdá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 říj 2013 22:25

+když se ráno vzbudí tak se hned musí uculit. Sleduje chvilku Lamoru co tam leží s vlasama prehozenyma přes obličej tak mu je opatrně odhrne aby ho nevzbudila a dá mu ještě pusu na tvář a potichu vyklouzne z postele. Donese snídani co už jim sluzka nachystala v kuchyni pozdraví Jeana a pomozi ji na stůl v ložnici než se vrátí do postele a s pripitomelym úsměvem kouká na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 říj 2013 23:00

+spokojeně odfukuje, a když mu zmizí z postele, nespokojeně zamručí a brzo se probudí, chvilku zmatenej, proč je v posteli sám, ale když na chodbě zase uslyší její kroky, lehne si zpátky a dělá že spí, a jakmile mu vleze zpátky do postele, skočí po ní, překulí se na ni a přitiskne ji tělem pod sebe+ Dobrý ráno. +zazubí se na ni zblízka, než ji pořádně políbí, jako by to nedělal už hodně dlouho, a taky mu to tak připadá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 říj 2013 02:40

+tak spokojeně si na něj vejra když on najednou vyskočí jak lachtan. Wenai se samozřejmě lekne ale pak se rozesmeje a obejme ho kolem ramen a oplaci mu polibky. Tiskne se k němu a jen se do polibku culi+ Přinesla jsem nám snídani. +kývne se stolu+ Ale hadamczik že my budeme mít k snídani něco jinýho. +uculi se a zase si ho přitáhne k polibku a rukou mu vklouzne do klína a pohladi jeho muzstvi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 říj 2013 09:41

+hladí ji po těle a oplácí jí polibky, a když to řekne, napadne ho ona průpovídka o tom, jestli chce něco teplýho do žaludku, ale zdrží se, aby nebyla čerstvě rozvedenej :D+To seš teda naprosto vzorná, že se takhle staráš o mý potřeby. +uculuje se a ruka mu proklouzne mezi ňadry dolu, pohladí břicho a zlehka přejede přes klín přes kalhotky, a trošku ji polaská+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 říj 2013 19:16

Od toho máš manželku, ne? +uculí se na něj+ Ty sis mě pro nevzal? +podiví se, ale pak se zasměje a lehce vystrčí pánev proti jeho ruce+ No tak mi sundej ty kalhotky, ať můžeme pokračovat. +poprosí ho a sevře jeho mužství v dlani pevnějc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí