Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 23:11

+trochu se k němu tulí a jenom zlehka ho hladí a musí se usmívat+ Viď? Já to mám radši než štrúdl. +přikývne+ Tak spi, já tě budu hlídat. +uculí se+ Mně je s tebou taky moc hezky, zlato. +usměje se a dá mu pusu+ příště budeš mít něco slaninovýho, neboj. +zazubí se a chvilku jen tak čučí do ohně+ Byrone zůstaneš se mnou i když se mnou nebudeš moct mít děti? +vysype ze sebe co ji trápí nejvíc a kousne se do rtu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 říj 2013 20:29

+pousmeje se+ Na střední nám říkali že když budem jíst moc dlouho jednyu věc tak tak budeme vypadat. Jako třeba když budeme jíst jnom buřty tak budem vypadat Jako burt. Myslíš že když budu jíst dost dlouho slaninu tak budu rudou bíle pruhovanej? +koukne na ni vážně ale pak na ni jenom vykuli oči+ Co tě to vůbec napadá Kočko? +zeptá se ji a koukne ji do očí+ Já tě neopustim ani kdyby ti vyrostl hrb a začala žít v nore. Nikdy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 00:48

to neplatí, to bys totiž už dávno vypadal jako hambáč, a ne jako děsně sexy kluk. +zazubí se+ To bysme ti měli nějak spestřit stravu, protože si nejsem jistá, jestli bych mohla mít sex s kusem slaniny. +zasměje se+ já bych tě vzala do nory s sebou. +uculí se+ No, to si myslíš teď, ale za pět deset let budeš chtít mít rodinu, a co když to nepůjde? +koukne na něj poněkud ztrcaně+ co když prostě jednou nebudu dost? +svraští obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 říj 2013 14:55

Ježiš, sex s kusem slaniny. +zašklebí se+ Nedokážu si představit nic lepšího. Chtěl bych se ve slanině koupat. +zazubí se na ni+ No, já bych to viděl tak, že jestli budem oba, ty i já chtít slaninu... ééé teda dítě. Chtít dítě a nepůjde to, tak můžeme nějaký adoptovat. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 15:28

Prosím tě na koho myslíš, když se spolu milujem? +koukne na něj naoko podezíravě, ale pak se zazubí+ Já si pořídím nějaký slaninový spoďáry, abych ti hezky voněla. +uculuje se+ Ty bys... fakt by ti nevadilo vzít si cizí dítě? +koukne na něj opatrně+ Děkuju. +usměje se na něj hezky, stulí se mu na hrudi a přitiskne se k němu+ Já jenom potřebuju vědět, že... že se mnou zůstaneš. +a doufá, že ví, co to pro ni znamená, trochu ho hladí po kůži a usmívá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 říj 2013 15:55

Jenom na tebe, samozřejmě, nic jinýho by mi strach nedovolil. +zazubí se na ni+ Já v tom nevidím žádnej problém. +pokrčí rameny, pak se na ni usměje a dá jí pusu do vlasů+ jasně, že s tebou zlstanu, kočko. Kdoby mi pak dělal slaninový dobroty? +pousměje se a dá jí ještě pořádnou pusu+ Miluju tě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 16:57

Jak strach, snad touha ne? +zazubí se a dá mu pusu+ Já miluju tebe. Ani nevíš, jak moc. +usměje se na něj, pohladí ho palci po tvářích a políbí ho, jen tak něžně, stulí se k němu a upíjí si čokoládu, s velikým úsměvem na rtech+ vykucháme nějakou děsně strašidelnou dýni? +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 říj 2013 18:01

Jistě, lásko, jak říkáš. Touha. +uculí se na ni, jako že je poslušnej manžel a drží ji v náručí a taky sem tam upije čokolády a ještě si uloupne kousek nějakýho koláče a strčí si ho do úst+ Hm? No jasný! A teda nevím, proč by sme měli vyřezávat jenom jednu dýni. Uděláme si celý hejno. Že jo? +koukne na ni tázavě a přemlouvavě+ Aspoň čtyři, pět.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 18:49

No to bych prosila. +vyplázne na něj vesele jazyk, a líbí se jí, že když mu dá pusu, chutná po čokoládě+ Tak jo, a pak je dáme všechny za okno. +souhlasí+ Uděláme takovou tu dýni co má mezi zubama malýho vyřezanýho pomeranče, aby to vypadalo jakože požírá svý děti. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 říj 2013 20:03

Velmi dospelacke ano. +pokýval děsně vážně hlavou ale pak se zazubi+ Tak to já chci tu jak zvrací dynovy semena. +uminuje si+ A taky bysme mohli udělat dvě zamilovaný. +uculi se a zivne a trochu se v tom jejich hnízdě sesune takže napůl leží+ Rekneš mi nějakou děsivou halloweenskou pohádku? +poprosit ji a přitáhne ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house