Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 24 říj 2013 21:17

No jasně že by mi to nevadilo. +zazubí se+ Já to nechám na tobě, mně vyhovujou obě varianty. Tak si to udělej jak chceš. +usměje se na ni, a ještě ji trochu lechtá vlasama a olízne pupík, a vzápětí rozdrtí tělem pár sušenek, jak se ji pokouší pořádně políbit a trochu pomuchlovat+ Tak kde všude seš lechtivá, co? +zazubí se škodolibě a jme se to ozkoušet+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 říj 2013 21:42

No tak to ani nezkousej Lamoro. Já tě varuju fakt že jo. +varuje ho než ji začne lechtat ale pak se poněkud rozjeci když doopravdy začne a kroutí se jak zizala a snaží se mu to oplatit+ Ne. Nee prestan. +směje se jako cvok+ Neee drobky v posteli. Nech toho. Drobky v posteli. +její projev je pobekud nesouvisly+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 říj 2013 21:51

Správná odpověď je podle všeho úplně všude. +zasměje se a zaprdí jí trochu pusou do břicha, a ještě ji chvilku trápí, než se skulí bokem, aby si mohla vydechnout+ Já mám náhodou rád, když se pode mnou kroutíš až nemůžeš mluvit. +zazubí se významně a přejede jí rty po rameni+ A teď máme drobky úplně všude. +zavrtí se, jak se mu zakousnou do zad+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 říj 2013 22:55

Jo jasně. Mě je jasný že ty máš rád když mě mucis.+vyplazne na něj jazyk a vyžene ho z postele aby z ni ty drobky vymetla a pak je začne smetat z něj+ Ne my už fakt nesmíme jíst v posteli. +směje se a dá mu teda taky pusu hezky se k němu Přitiskne a obejme ho kolem ramen+ Co budem dělat teď? +zeptá se ho s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 říj 2013 23:06

Když ty hrozně pěkně kňouráš. +zazubí se+ Teda, už mě vyháníš z postele, jo? A to jsme svoji asi pět hodin. +zavrtí pohoršeně hlavou, ale sotva to omete, skočí zpátky+ Teď si dáme dezert. +zahýbe obočím a uculuje se, podá si z tácu misku s ovocem a jednu pěkně zralou vychlazenou malinu jí posadí na bradavku, a uculí se na svý dílo, jak tam pěkně sedí, načež se k ní skloní, obkrouží ji špičkou jazyka a malinu si vezme, a nezapomene přitom vsát bradavku mezi svý horký rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 říj 2013 21:50

Je to pro tvy dobro Locke. +vysvětlí mu nesmírně vážně ale pak se uculi a vleze do ty postele s ním+ Jo a co si mužů dat jako dezert já? +zeptá se počká než se naji on a jen se u toho uculuje protože ji se to moc líbí+ Teď já. +oznámí mu a položí ho do peřin než mu na hrdnik a břicho položí pár kuliček vina a postupně je z něj jazykem loví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 říj 2013 00:34

Co chceš. +zazubí se+ Ty vždycky dostaneš, co chceš, kůstko. +uculí se, a trochu se zapomene u kreslení obrazců jazykem do její kůže, a když je na řadě ona, různě zatahuje a nafukuje břicho, aby se jí po něm to víno kutálelo a ona to musela lovit, uculuje se a lehce se jí prohrabuje vlasama+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 říj 2013 14:52

+snaží se lovit na jeho břiše ty hrozny, ale ne, že by jí to moc šlo, když jí z toho dělá takovou hru, ale Wenai se jenom směje, nakonec pochytá a spolkne všechny kuličky a jazykem mu olízne břicho až k hrdlu a zuby scvakne před obličejem a zazubí se na něj+ Lamoro, ty si ze mě děláš srandu. +zasměje se a přitulí se k němu, aby ho mohla políbit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 říj 2013 15:19

To by mi strach a úcta nedovolily. +zazubí se a olízne jí kůži na krku, spokojeně se k ní tulí a přijde mu to hezký, palcem obkrouží pupík a trošku ji ochmatává+ Chovám tě ve veliké vážnosti. +uculuje se a oči mu jiskří, vezme si mezi zuby jahodu a nakloní se, aby ji políbil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 říj 2013 15:52

No jasně. +pousměje se a přitáhne si ho k polibku a jen tak líně ho líbá a hladí po ramenou a zádech. V současné době ani nemá v plánu dělat nic jinýho, ale evidentně si to užívá. Hraje si s jeho rty a slastně u toho přivírá oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí