Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 říj 2013 01:32

Jako že by mě někdo z nich chtěl vyzvat k tanci? +zatváří se trošku pochybovačně a udělá si poznámku, že se na jejich tance budou muset soustředit na lekcích+ Aha... něco jako... "Máte skutečně úchvatný dům a tento salónek je velmi působivý. Tak geniální výběr barev, které místnost rafinovaně rozzáří. To se dnes téměř nevidí." +pronese jako by mluvila s nějakou hostitelkou, zní to okouzleně, ale zase ne moc, aby nepřehrávala a znělo to víc přirozeněji, ale pak na Vicky trošku pochybovačně koukne jestli je to ono+ Jo to mě napadlo, že by se jim nelíbilo, kdybych jim řekla, že jsem z jiného světa a byla jsem vychovaná mezi upíry a vlkodlaky. Můj otec byl upír a matka disponovala zvláštním druhem magie, který jsem po ní se sestrou zdědila. Mám pocit, že by pak ten dům museli vysvětit. +uculí se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 říj 2013 01:53

No to záleží na tom, co to je za typ akce. Jestli to je jenom večeře, banket, večírek, ples. +pokrčí rameny+ Jo, přesně, Ty závěsy báječně ladí s kobercem, to je čínské hedvábí? +paroduje úslužně sladký hlásek a ksichtí se u toho+ Jo to by někoho nejspíš stálo život. +zazubí se+ Už máte vymyšlenou nějakou historku? +koukne na ty dva+ Jako proč nemáš hůlku a nekouzlíš jako my? +zvedne tázavě obočí+ Na druhou stranu to můžeš umět sebelíp, když budou chtít tě v tom vykoupat, tak to udělají. +ušklíbne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 říj 2013 01:59

Super, tanec s cizím aristokratem tomu vážně chyběl. +zašklebí se vesele, ale zase na druhou stranu má pocit, že by jí asi nikdo moc neotravoval takovou cizinku, kdo by s ní chtěl taky tančit mimo Chrise+ Jo je mi to naprosto jasný. +zasměje se, když vidí jak se Vicky ksichtí+ Euhmnn... +zamručí z části překvapeně a z části zamyšleně+ ...myslím, že ještě nemáme. +koukne na Chrise jestli si to myslí vážně nebo jestli má něco v rukávu+ No... Chris hůlku pokaždý nepoužívá. Myslíš, že si všimnou, že žádnou nemám? Nebo je nosíte nějak vystavený nebo tak něco. +těká mezi těma dvěma pohledem+ Jo to mi je naprosto jasný. Ale lepší je být připravený než nepříjemně zaskočený. +pousměje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 říj 2013 13:02

Jo, proč myslíš, že jsem zdrhla hned jak to šlo. +zaksichtí se vesele+ No to sice nenosíme, teoreticky by ti na takovejch akcích měl hostitel garantovat bezpečí, ale většina lidí ji s sebou stejně má. Připadáme si bez ní dost... zranitelný. +pokrčí rameny+ Ale hlavně, po tom naprostým skandálu s mým manželstvím. +zakoulí očima+ tě možná testnou, jestli taky nejsi mudla, kor až tě podle jména nenajdou v archivech žádný kouzelnický rodiny. +pokrčí rameny+ Měli byste si něco vymyslet. +dodá, ale pokrčí rameny, že to je na nich+ Jo, co se samo přímo nabízí je, že tě "náhodou" posadí ke stolu pro svobodné. To je v podstatě akorát převlečená seznamka, a ani ne moc dobře převlečená. +zašklebí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 říj 2013 13:23

Je mi to naprosto jasný. +pokývá souhlasně hlavou, že tomu začíná rozumět čím dál víc, ale zdá se, že je rozhodnutá to aslepoň jednou podstoupit, už kvůli Chrisovi a vlastnímu vnitřnímu pocitu+ Aha, tak bez ní budu vypadat exoticky? +pozvedne mírně obočí+ Testnou? Jak mě otestují? Nepředokládám, že na mě zkusí zaútočit, aby viděli jak zareaguju. +uculí se protože v tom případě by to asi nedopadlo hezky, samozřejmě v sebeobranně+ To si mě hned prověří? Páni. +uculí se+ Jo to asi měli. +souhlasí poněkud zamyšleně, když koukne na Chrise aby zkusila odhadnout jak na tom je+ Jasně náhodou. +zamračí se a tiše nad tím bezděky zavrčí, když si představí, že by se měla „seznamovat“ s někým cizím+ A to mám vzít jak? Dělat že se nic neděje nebo někomu nakopat zadek. +zazubí se vesele. Ten konec sice nemyslí vážně, ale kdo ví+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 01:00

no my ji nenosíme připnutou u boku. +uculí se+ obvykle v rukávech, na stehně, v kabelce, nebo tak. někde kdebudeš mít pocit, že je blízko. +usměje se+ Ne,t o fakt ne. +zazubí se+ Spíš... tě polejou a budou koukat, jestli si to odstraníš? +pokrčí rameny+ No jistěže, jak jinak by tě mohli drbat. +zazubí se, Chris se akorát tváří zamyšleně+ No, těžko se můžeš protivit zasedacímu pořádku, tím spíš když se budou strašně "omlouvat", že to byl omyl, a že si mysleli, když jsi svobodná... +protočí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 říj 2013 01:11

Aha. +zamručí zamyšleně a myslí chvíli na to, že kabelka je skvělý místo s ohledem k tomu, že v ní nikdy člověk nenajde nic co zrovna hledá+ Škoda. +zazubí se vesele+ Jo tak to by neměl být problém. Ale k takovým kouzlům ani vy nepotřebujete hůlku ne? Chci říct vy dva byste to určitě zvládli bez ní, takže by nemuselo být tak divný, když jí nevytáhnu. +koukne na ně trošku nejistě+ Jo to asi ne. Takže nakonec na celý večer skončím u stolu kde se mě někdo bude snažit sbalit se šatama od omáčky a desítkami zvědavých očích v zádech, co s tím udělám? +zašklebí se trochu+ To zní jako zábava. +uculí se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 14:29

To ne. +připustí+ Spíš jde o to, abys tu magii nějak ukázala. A dala si záležet, abys potlačila odlišnosti. +zamyslí se nad tím+ No agitaci pro to, jak je to boží, ode mně nečekej. +zašklebí se vesele+ Jo a taky se připrav, že tě budou olíbávat, jsou to frantíci. +uculí se+ Teda poprvé ne, ale potom asi jo. Ženy co jsou na stejný společenský úrovni jednou nebo dvakrát, podle toho poznáš, jak moc vřele se k tobě budou chovat, možná někdy i třikrát. Teda samozřejmě když potkáš nějakou šedesátiletou matku rodu, tak tě olizovat nebude. +zazubí se+ Celkově jde prostě o to se jako holka chovat uměřeně, chodit pomalu, usmívat se mírně, pít po doušcích, jíst pomalu, nechávat na talíři... +protáčí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 říj 2013 14:41

Aha... +zamyslí se nad tím vážně+ ...to by možná šlo nějak udělat. Když mi ukážete pár kouzel, tak bych je mohla být schopná poměrně věrně napodobit. +pousměje se+ Já vím. +zasměje se+ Ale to je dobře. +pousměje se+ Super, takže ještě budu oslintaná a o hladu. +zazubí se vesele+ Ale ne, olíbávání, pokud moc neslintaj, mi nevadí. +zavrtí nakonec hlavou+ Jasně chápu... nevyčuhovat, držet se při zemi, jazyk za zuby a když nebudu vědět tak to od někoho přinejhorším odkoukám. Snad. +pokyvuje zamyšleně hlavou+ Když už sme u toho jídla... máte doufám jen jeden univerzální příbor na stole, že jo?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 říj 2013 15:34

ono se to skoro nepozná, my u toho víc používáme gesta, než ty, a nesmíš dovolit nějaký emocionální výkyvy v magii, protože my už ji v dospělosti spontánně neuvolňujeme. Teda ne bez bezprostředního ohrožení života. +poznamená+ Jenom na tváře. +zazubí se+ Jo, asi tak nějak. Ovšem když už tě někdo osloví, očekává se, že budeš schopná duchaplně přispět do konverzace. +zazubí se+ Hehe. +zasměje se+ To teda nemáme. +uculuje se+ počkej až se seznámíš s kleštičkama na šneky. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor