Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 16:22

Aha takhle... +promne si zamyšleně bradu a hezky se zatím natáhne na schodech+ Takže ti skřítci to dobrovolně nedělají? +zamračí se trošku jak se to snaží všechno pobrat+ Neskutečná. Zejména když koukáš a je tam dítě a na chvíli se otočí a pak se podíváš zpět a ze dveří zdrhá štěně. A vysvětluj štěněti že se něco nedělá. +uculí se vesele+ Zkus a já zkusím zpracovat Nef a zjistit, jak se na to budou tvářit doma. Ale myslím, že budou v pohodě. +pousměje se+

Málo? Ale nepovídej. +zazubí se na něj+ Vaší etiky? +zamrká trošku zmateně, než jí dojde o čem je řeč+ Ty drbny. +zamručí podmračeně, ale pak si povzdechne a zavrtí nad tím hlavou+ Ale jo mají pravdu. Ráda bych se jí naučila. +pousměje se na něj+ Takže pokud souhlasíš, tak klidně můžeme. +pokývá souhlasně hlavou+ A třeba to bude mnohem větší zábava, když nás bude víc. +zazubí se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 16:33

No.. oni věří, že to dělají dobrovolně, ale celej jejich druh je tak zotročenej po takovou dobu, že už si nemyslím, že by se to dalo objektivně říct. +pokrčí rameny+ Oni věří, že sloužit kouzelníkům je jejich jedinej životní účel, a jsou připravený se zabít když svýho pána zklamou. A zdaleka ne všichni s ek nim chovají slušně. +ušklíbne se+ To je fakt šílený. +zasměje se+ Děkuju. jsi hodnej. +usměje se+

To víš, co nevědí nepovědí. +zasměje se vesele+ Já s tím nemám problém. +pokrčí rameny, a posadí se na posteli+ Já sám bych byl asi dost špatnej učitel, vidím to jen z tý chlapský stránky. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 16:45

Zabít se? +vykulí oči+ Tak to je ale hodně drsné. Naštěstí něco takového tady nemáme. Jistě loajalita funguje, ale všechno má své meze. +vrtí nad tím hlavou+ Jo, počkej až poznáš Benjemina. Jsou mu dva a je to pěkný kvítko. +zazubí se+ Nechám tě ho schválně hlídat. Budeš to mí jako dobrou průpravu do budoucna. +uculí se+ Ále... +mávne nad tím rukou+ Jsme přátelé nebo ne? +zazubí se na ní, jako by snad bylo jasný že jí pozve na návštěvu+

No tak v tom případě, jdem najít Vicky. +zazubí se na něj vesele a vyskočí z postele+ Tak vstávej. Vstávej. +honí ho vesele najednou natěšená se učení+ Z chlapský stránky? +koukne na něj trošku nechápavě, ale to už mu snáší čistý oblečení a přitom mu vždycky ukousne kousek chleba nebo buchtu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 17:33

Jo, oni jsou tak naučení, a když jim dáš svobodu, jsou nešťastný a nevědí co se sebou. +povzdychne si+ Jsou magicky zavázaný poslouchat příkazy, ale i když jim zakázeš si ubližovat když něco nesplní podle tvýho přání, najdou si jinej způsob jak se potrestat. +pokrčí rameny+ Je to problém. +přikývne+ Kdo je Benjemin? Ten je tvůj? +zajímá se+ Jo. Jo, to jsme. +usměje se+

No ta bude mít radost. +zazubí se+ Tohle jsou lekce, který lidi obykle nesnáší. +zasměje se, a hrabe se teda z postele+ Já už jsem se oblíknul. +uculí se, ale vezme si ještě nějakej teplej svrchník, aby mu tam nebylo chladno+ Ženský to prý mají těžší. +pokrčí rameny+ Chlapovi se přece jen něco odpustí. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 17:45

To je zvláštní. +zamručí zamyšleně jak si to snaží představit+ Jak silná musí být magie, která je dokáže takhle svázat. Víš, že se je to drží generaci po generaci. +natáhne se pro jeden krajíc chleba a hladově se do něj zakousne+ Je... tedy není. Jeho rodiče zemřeli když byl ještě malý, takže jsme se ho s matkou ujali. +pousměje se+ Je to takový malý třeštidlo. +zazubí se+ Tak vidíš. +usměje se+ Což mi přijde zvláštní s ohledem k tomu, že se známe teprve pár dní. +zazubí se+

Taky si myslím. Ale kdyby si to nechala pro sebe, tak bychom jí nerušili, že. +zasměje se+ Vážně? +zamrká trošku zmateně+ Asi bych měla vypadat míň nadšeně, co? +zazubí se vesele+ Jo to jsem si všimla. +zamručí lítostivě, že si to klidně mohl odpustit :D + Ale možná bude na chodbách chladněji. +pousměje se+ Aha takhle. +zamyslí se nad tím+ Asi mají s ohledem k tomu jak je k nim ve vyšších vrstvách přistupováno. +pokývá souhlasně hlavou+ Tak co? Můžeme jít? +div nadšením poskakuje u dveří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 18:13

Nemám páru, jak to kdysi udělali, ale dneska už to je v jejich přirozenosti, myslím, že by se trestali i kdyby nebyli svázaní kouzlem. +zamračí se a přistrčí mu tác s jídlem+ no vidíš, tak to už jsi skoro rodič a ani k tomu ženskou nepotřebuješ. +uculí se+ A je taky jako ty? +zajímá se+ Mně ani ne, s některýma lidma si prostě sedneš. +usměje se+ S mojí nejlepší kamarádkou jsme se k sobě nastěhovali po dvou dnech. +zazubí se+

No jo, řekla si to sama. +zazubí se+ Možná jenom maličko zkroušeněji. +připustí pobaveně+ No, svlíknout se můžu vždycky. +zasměje se+ Jo, přesně tak. +přikývne+ No jo, myslím, že můžeme. +souhlasí, nejdřív zkusí zaklepat na sestřiny dveře, a když tam nikdo není, sejde ke schodů+ Nazdar soeurette. +zazubí se na ty dva dole+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 18:24

Jo to je fakt. +zasměje se+ Jak jako já? Myslíš okouzlující lamač dívčích srdcí? +zazubí se a pak se nad tím zamyslí+ Už teď ti můžu říct, že rozhodně je. +zasměje se+ Ale jestli myslíš, jestli se mění ve vlka... ano, je rozkošný štěně jak jsem říkal. +zazubí se+ Po dvou dnech? +vytřeští oči+ Tak to byla sakra rychlost.

Dobře. +pokývá vehementně hlavou a zatváří se trošku zkroušeně+ Takhle? +zajímá se, jestli takový výraz může mít+ Hmn... s něčím takovým ti ráda pomůžu. +zavrní vesele+ Tak jdem. +vezme ho za ruku a vyrazí hledat Vicky, na kterou narazí až na schodech+ Vicky! +zazubí se na ní vesele a doběhne k ní+ Že neuhodneš co na tebe práknul Chris? +zubí se vesele+ Ahoj, Samueli. +usměje se na něj, když vidí jak se cpe chleben že na ně jen zamává na pozdrav+ Prý si souhlasila s tím, že mě naučíš vaší etiketě. +stočí pohled zpět k Vicky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 21:10

No jistě, co jinýho bych taky mohla myslet. +zazubí se+ Já myslím, že budeš dobrej táta. +usměje se+ No jo, když s někým souzním, tak to jde rychle. +zasměje se+ Na co čekat, že? +uculí se+ Nazdar vy dva. Co? +vykulí oči+ To o zásnubách. +vydechne zděšeně+ Ah. +zazubí se+ no nedá se říct, že bych souhlasila. +mírní ji trochu :D+ Ale tak jestli nemáte nic lepšího na práci... +pokrčí rameny+

to by možná šlo. +zazubí se+ Ne, a to nemám v plánu roztrubovat. +zasměje se+ No, to nemáme, proto jsme tady. I když jsem zvědavej, jak to zkompresuješ do pár hodin. +pozvedne obočí pobavene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 21:15

Snažím se. +pousměje se+ Ale je to čím dál tím těžší. +povdechne si+ Jo to je pravda, když si dva rozumí ta na co čekat. +pokývá souhlasně hlavou a na ty dva co přišli se vesele zazubí a pustí se do chleba jako by čekal, že mu ho přišli sníst+

Co se stalo o zásnubách? +zeptá se Jasmine se Samuelem najednou zvědavě+ Ale naučiš mě to, že jo? +ujišťuje se o něco méně jistě, ale když v podstatě souhlasí tak se zase rozsvítí jak vánoční stromeček+ No nemáme. +koukne vesele na Chrise a pak zase na Vicky+ Tak jdeme. +vyskočí zase na nohy+ Jídelna? Salonek? +zajímá se kde se ukotví+ A budeš k tomu potřebovat něco spešl? Třeba příbory nebo tak něco? +je prostě nadšená+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 22:03

Jakto? Ještě je moc malej aby se nějak vyptával, ne? +usměje se+ Nic! +vykulí honem oči, a chris se tváří maximálně samolibě.+ No... to takhle nejde, je toho strašně moc. Ty si musíš vybrat, co bys chtěla. +pokrčí rameny+ Nějakou... já nevim, společenskou situaci. +pokrčí rameny, a koukne na Chrise, kterej se tváří, že jemu je to jedno, a jen se uculuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor