Doufám, že mě jednou pozveš na křtiny. +zazubí se na ní vesele Vyděděná? Proč? +zamračí se trošku+ Asi tě má hodně rád, když zůstal jediný. +pousměje se+ Ano? +protáhne vesele, jak jí sleduje jak to z ní leze jak z chlupatý deky+ Jo takhle. +zasměje se+ Ano, převážně jsme všichni vlci. Jen asi třem bratrancům a dvoum sestřenicím se tenhle gen vyhnul. +pokrčí zlehka rameny+ No a co? Víš vůbec ty, že jsem kvůli tobě včera večer nevečeřel? Nejedl jsem víc jak dvanáct hodin a to se nějak musí projevit. +zazubí se na ní vesele+ Tak jo. +pokývá hlavou+ Nahej chlap v ložnici. +zazubí se vesele když jí tak hezky varuje a vyskočí z postele. natáhne si na sebe kalhoty a košili+ Dobrý můžeš. +houkne na ní když si košili zapíná+ Když jsem ti nemohl pomoc se svlékáním, tak bych mohla s oblíkáním? +zubí se na ní vesele+
Já doufám, že snad ano. Zkoušku jsme prováděli taky uvnitř a nic se nestalo. +pousměje se+ Proč ne? Bylo by to pro vás bezpečnější a navíc to bude věrohodnější, když nikoho z vás neuvidí. +prohrábne mu zlehka vlasy+ V klidu lež, lásko. Neferet tu ráno byla, takže jsem jí všechno řekla. +pousměje se+ Chtěla s námi všemi hned mluvit, ale přemluvila jsem jí, aby se šla nejdřív vyspat. Zase nespala několik dní, vážně to už potřebovala. +povzdechne si+ Takže audienci máme až večer. +usměje se+ Co bys řekl snídani do postele? +zajímá se vesele+