Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 23 říj 2013 14:59

+snaží se jí oplácet polibky a doteky ve stejným líným tempu, aby nevypadal jako nadrženej úchylák, ale moc dlouho mu to nevydrží, a když ho tak dráždí, sténá skrz zatnutý zuby a občas proti ní bezděky vyrazí boky, protože je to k nesnesení vzrušující, a pak už je toho na něj moc, vyjede jí po stehnech na boky a přirazí ji na sebe, načež úlevně zasténá a spokojeně přivře oči+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 říj 2013 16:49

+tiše vyjekne, když ji na sebe tak nabodne a sevře mu kůži na ramenou, jak to zabolí, ale netrvá dlouho a bolest je nahrazena slastí. Pousměje se a začne se na něm nadzvedávat, vyloženě si to užívá. Trochu se zakloní a sevře jednou rukou jeho šourek a začne ho jemně mnout mezi prsty a klínem se pomalu houpe na tom jeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 říj 2013 17:13

Promiň. +zatváří se děsně zkroušeně a chvilku počká, vyjede jí rukama po těle a zatím ji jemně hladí, než se na něm začne pohybovat, to ji hladí po stehnech a bocích a užívá si tu slast a pohled na ni, tiše vzdychá a je mu blaženě, tempo nechá na ní, přivírá oči a usmívá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 říj 2013 17:57

+usmívá se a pohupuje se na něm a má pocit, že by to mohla dělat hodiny a hodiny, ale i tak jí to narůstající vzrušení nedovolí. Co chvíli se jí za rtů dostanou tiché vzdechy, nakloní se zase nad něj a políbí ho, u toho proplete svoje prsty s jeho. Hledí mu do očí a pomalu, plynule zrychluje tempo dokud se oba neocitnou na hranici orgasmu a v tu chvíli ho políbí. Má pocit, že přímo v jeho duši a v jeho srdci a on v jejím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 říj 2013 18:14

+lehce ji drží za boky a trochu jí pomáhá, ale jen tak s citem, a přijde mu to hrozně krásný, tiše sténá a nespouští z ní oči, přijde mu, že snad nikdy nebyla hezčí, dívá se jí do obličeje, a jak se její ňadra pohupujou nad jeho obličejem, a jak do ní jeho mužství zajíždí, a pod kůží se mu buduje vzrušení mířící přímo do jeho klína, přitáhne si její obličej za zátylek a políbí ji, a dotek jejích rtů stačí aby se posunul přes okraj orgasmu, dlouze jí zasténá do rtů a na chviličku se octne na vrcholu jak jeho tělo, tak duše, a přijde mu, že to ani na jedný frontě už snad nemůže bejt hezčí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 říj 2013 00:57

+vyjekne jak na ni zaútočí orgasmus a pak se poněkud bezmocně svali vedle něj. Prudce oddechuje se zavrenejma očima a drží se za srdce protože je ji tak nějak zvláštne. Hezky ale zvláštne. Druhou rukou se ho křečovitě drží za tu jeho a sem tam ji nějakým svalem cukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 říj 2013 01:13

+chvilku jen prudce oddychuje neschopnej se pohnout, a pak k ní otočí hlavu+ Máš infarkt? +uculí se+ Teda já jsem dobrej. +zasměje se, pohladí ji palcem po ruce a přitáhne si ji ke rtům, aby ji políbil na vystouplý klouby+ Dobrý? +zeptá se pro jistotu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 říj 2013 01:27

Ehm. Heh. +podotkne velmi iteligentne+ Já nevím. Je mi nějak... Zvláštne. +přejede si rty prstem a koukne na něj+ Nekousla jsem tě? +zeptá se Lockeho+ No to asi nic není. +zavrti hlavou otočí se na bok a usměje se na něj+ Občas mám pocit že je toho štěstí tolik že nejakej dostanu. +zasmeje se+ A dostavám hlad.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 říj 2013 01:38

Jako blbě? +zvedne se na loktech, a jen z toho jednoduchýho pohybu se mu trochu zamotá hlava+ Hm... +padne radši zpátky+ Já bych řek že ne? +přejede si po krku, a připadá si z toho všeho nějakej vycuclej a utahanej+ Já bych taky něco sněd. +přikývne+ To by byl parádní nápis na hrob ne? +zasměje se+ Usouložen k smrti. +uculí se+ otázka teda je, kdo tam dojde. +koukne po ní pobaveně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 říj 2013 13:21

+zasměje se+ Jo, usouložili se k smrti o svatební noci. +překulí se a opře si hlavu o jeho rameno+ Víš, proč já si držím ty sluhy? +koukne na něj s úsměvem+ Abych nemusela vstávat, když mám hlad. +uculí se a natáhne se pro zvonek na nočním zvonku+ Jenom musíme doufat, že Jean nezaskóroval tak moc. Jinak bysme tam museli samy. +koukne se nadějně na dveře a oddechne si, když se otevřou a rychle přes ně přehodí peřinu. Ve dveřích se objeví Jean s tácem, ale za to jenom v trenkách a s širokým úsměvem+ nenechte se rušit. My se taky nenecháme. +zazubí se na ně, položí tác s jídlemm na stolek a zase se odporoučí a Wenai chytne záchvat smíchu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí