Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 23:43

Doufám, že mě jednou pozveš na křtiny. +zazubí se na ní vesele Vyděděná? Proč? +zamračí se trošku+ Asi tě má hodně rád, když zůstal jediný. +pousměje se+ Ano? +protáhne vesele, jak jí sleduje jak to z ní leze jak z chlupatý deky+ Jo takhle. +zasměje se+ Ano, převážně jsme všichni vlci. Jen asi třem bratrancům a dvoum sestřenicím se tenhle gen vyhnul. +pokrčí zlehka rameny+ No a co? Víš vůbec ty, že jsem kvůli tobě včera večer nevečeřel? Nejedl jsem víc jak dvanáct hodin a to se nějak musí projevit. +zazubí se na ní vesele+ Tak jo. +pokývá hlavou+ Nahej chlap v ložnici. +zazubí se vesele když jí tak hezky varuje a vyskočí z postele. natáhne si na sebe kalhoty a košili+ Dobrý můžeš. +houkne na ní když si košili zapíná+ Když jsem ti nemohl pomoc se svlékáním, tak bych mohla s oblíkáním? +zubí se na ní vesele+

Já doufám, že snad ano. Zkoušku jsme prováděli taky uvnitř a nic se nestalo. +pousměje se+ Proč ne? Bylo by to pro vás bezpečnější a navíc to bude věrohodnější, když nikoho z vás neuvidí. +prohrábne mu zlehka vlasy+ V klidu lež, lásko. Neferet tu ráno byla, takže jsem jí všechno řekla. +pousměje se+ Chtěla s námi všemi hned mluvit, ale přemluvila jsem jí, aby se šla nejdřív vyspat. Zase nespala několik dní, vážně to už potřebovala. +povzdechne si+ Takže audienci máme až večer. +usměje se+ Co bys řekl snídani do postele? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 00:05

To asi ne, my zrovna moc věřící nejsme. +usměje se+ Ale na zapíjení mimča třeba jo. +uculí se+ Nesdílím stejný priority, nechci jejich životní styl, a vzala jsem si kluka, co nekouzlí. +pokrčí rameny+ Za to jenom je u nás automaticky out. +ušklíbne se+ Ale mně to nevadí, aspoň mám pokoj. +usměje se, a napadne ji, jestli taky ve vlčí podobě může souložit s jinou vlčicí, ale přijde jí moc drzý se ptát, tak zas pusu zavře :D+ Jedli jsme v tý hospodě ne? +zazubí se+ Já to zvládnu sama, neboj. +zasměje se+ Otočit. +naznačí rukou a rychle se převleče do čistýho+

(zkoušku dělali venku ne? :D) říkám že ne. +zavrtí jednoznačně hlavou+ v žádném případě tam s ním nebudeš sama. +zamračí se+ Ach, tak dobře. Tedy večer. +usměje se+ Máme taky lektvary na povzbuzení. +poznamená k tomu+ no, na to nikdy neřeknu ne. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 00:32

Och, tak to ho neuvidím. +zatváří se přesmutně, ale pak se na ní zase usměje+ Tak jo beru. Zapíjet budu rád. +zazubí se+ Aha a u vás kouzlí víc lidí, než vy s bratrem? +zajímá se, protože on ví jenom o holkách a ty to mají v rodině+ Co? +nakloní hlavu na stranu, když se zdá, že se na něco chce zeptat, ale mlčí :D + Ale to byla taková jednohubka navíc nést tě až sem bylo docela náročný na energii. +zazubí se vesele+ Ach jo, tak dobře. +pousměje se a otočí se a aspoň se obuje než co jinýho+ Tak co? Můžeme vyrazit?

Dobře, tak jo. Máš pravdu. +rozhodne se, že se s ním raději nebude v tomhle směru dohadovat jelikož má pocit, že na tom přeci jen něco je+ Jo, zatím můžeš odpočívat nebo si pak můžeme projít dům, kdybys nechtěl celej den ležet v posteli. +pousměje se+ Ona si Nef něco vezme pokud bude potřebovat. Docela se v lektvarech vyzná, ale děkuju. +broukne a políbí ho do vlasů+ Tak super. +zazubí se vesele a vyhrabe se z postele+ Tak tu počkej a já nám pro něco dojdu. +přejde nahá ke skříni, ze kterých vyloví dlouhé šaty, který si přes sebe jen přehodí, aby se nemusela zdlouhavě oblékat+ Nikam nechoď. +zvedne výchovně prst a vesele se na něj culí, když zmizí ve dveřích. doběhne do kuchyně kde vyžebrá tác, na který naloží chleba, maso a čerstvý buchty. navíc ještě konvičku kávy a čaj, takže za pár minut je zpět. po cestě se ještě zastaví před zrcadlem aby se trochu upravila a nevypadala jak jezinka. stáhne si pořádně korzet, aby hezky vytvarovala svoje přednosti a vejde do pokoje+ Vše snídaně pane. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 00:53

Ale jo, jak znám Byrona, zapíjet se bude mohutně. +zazubí se+ Teda já ne, já nebudu moct pít. +zaksichtí se vesele+ Myslíš u nás v rodině? No, všichni. Jsem z čistokrevný kouzelnický famílie. +usměje se+ No... +využije toho, že se na ni zrovna nekouká+ můžou vlkodlaci souložit i ve vlčí podobě? Jak s jiným vlkem, že jo? +dodá honem, aby si nemyslel :D+ Jo, můžem. +přikývne a stáhne si vlasy do volnýho drdolu+ No tak to se ti za tu strašlivou oběť fakt omlouvám. +uculí se, a když jde okolo, vtiskne mu vděčnou pusu na tvář, jenom rychlou+ Chci kafe. kde tu mají kafe? +zajímá se+

Já myslím, že se zabavíme. +usměje se+ Tak jo. +rozhodně souhlasí s variantou, kdy vůbec nemusí z postele, a pozoruje ji při oblíkání+ Nemám to v plánu. +zasměje se, a když je pryč, skočí si akorát na záchod a přiobleče se, aby tam nestrašil polonahej+ No tedy, to je servis. +uculí se a posadí se na posteli, aby tam bylo víc místa na jídlo+ Co máme dobrýho?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 01:06

Myslíš, že nebude tvému muži vadit, když se k vám přifaří takovej sexy chlap jako já, s kterým jsi strávila noc. +zavlní obočím+ No myslel jsem jako globálně. Chápu to ale dobře, že vaše společnost je tedy složená z čistokrevný kouzelnický krve? +mne si zamyšleně bradu+ Cože? +koukne na ní trošku zaraženě, ale pak se rozesměje+ Jo, můžeme souložit s jiným vlkem. Dokonce je datováno pár případů kdy to nebylo tak úplně s vlkem. +zašklebí se+ Ale je to jen vyjímečná záležitost. Jednak je to šíleně nebezpečné a jednak na to ta ženská musí mít vážně žaludek. +šklebí se+ Tak za tohle ti je vše rázem odpuštěno. +zazubí se vesele a otevře jí dveře+ V kuchyni. Zaručeně v kuchyni. +pokyvuje hlavou a vydá se chodbou daným směrem+ Navrhuju se tam zastavit pro snídani a pak se zašít... +koukne z jednoho okna kolem kterého procházejí+ ... tak ven na zahradu asi ne. Prší. Ale třeba do salonku nebo někam. +pousměje se+

O tom nepochybuju. +pokývá souhlasně hlavou a když se vrátí vypadá trošku zaraženě když shledá, že se oblékl, protože to jako vůůůůbec nemusel :D+ No to víš. To abys věděl, co doma máš za poklad. +zazubí se na něj vesele+ Takže.... +postaví tác před něj a posadí se na kraj postele+ ...čerstvý chléb s máslem a dušenou šunkou a voňavý domácí buchty. +ukazuje na tác+ A samozřejmě kávu, protože bez té jsi k nepoužití. +uculí se vesele a hned mu hrneček nalije+ Tedy myslím, náladově po ránu. +usmívá se na něj jak měsíček na hnoji+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 01:56

Myslím, že můj chlap ví, že mu to vadit nemusí. +vyplázne na něj vesele jazyk+ No, jo. Nebo se tak aspoň moc rádi prezentujou. Ale i v našem světě jsou kouzelníci v menšině, a žijem v pečlivým utajení před lidma co nekouzlí. Taky je v tom spousta rasizmu a pěkně zkostnatělý předsudky. +zaksichtí se+ Uh. +protáhne obličej, když si to představí+ To bych asi měla přehodnotit koho si zvu do postele. +zazubí se+ No ale na to jsem se neptala, mě spíš zajímá, jestli taky můžeš mít štěňátka. +uculí se+ Náhodou, v dešti se nejlíp tancuje. +zazubí se+ Ale piknik na koberci je taky fajn. +přikývne+

No to já vím moc dobře. +usměje se+ Tak to zní moc dobře. +přikývne uznale a vezme si kus chleba s máslem a rovnou se do něj zakousne+ No dovol? +urazí se naoko+ Já jsem k použití furt. +zatváří se+ Jo tak, ty myslíš na povídání. +zazubí se+ No, to máš asi pravdu. +uzná a nalije si kafe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 13:37

Tak to je hlavní. +zazubí se na ní vesele+ Rasizmu a předsudky? Myslíš, že nesnáší lidi co neumí kouzlit jako tvého muže? +zajímá se jak to myslí+ Neboj se, mě osobně se nic takovýho nelíbí. +zavrtí se smíchem hlavou+ Navíc je to poměrně dost nebezpečný. +pokrčí zlehka rameny, že je to přeci jasný, že on na to není, jen o tom slyšel+ Štěňátka? +vykulí trošku nechápavě oči, než se vesele rozesměje+ Jo takhle. Ne, štěňátka mít nemůžeme. Tedy jestli myslíš to, že bychom počali ve vlčí podobě a budoucí matka by tak už zůstala, protože po proměně dochází k přerušení těhotenství. Ale když to vezmu a kolem, tak naše děti co převzali naše geny, tak jsou taková malá štěňátka když se poprvé promění. +zazubí se na ní vesele+ Chceš jít ven tancovat? +zvedne obočí a vykoukne ven do toho lijáku+ Víš co? Zakotvíme na schodech, tam je sucho a když budeš chtít tak si vyběhneš do deště. +zazubí se na ní+

Já vím, ale musím ti to pořád připomínat abys náhodou nezapomněl. +zamrká na něj vesele a vleze si k němu do postele, než si uzme taky krajíček chleba+ Já nic. +rozesměje se vesele, když se tváří tak uraženě a políbí ho jemně na tvář+ Musím ti sdělit, že tvoje výkonnost je naprosto dostačující a neuvěřitelná. +zazubí se na něj vesele+ Takže... +uvelebí se mu pod paží+ ...co chceš dneska dělat? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 15:03

Jo, prostě všechny, co jsou nějak odlišný. Vlkodlaky, polokrevný, mudlorozený kouzelníky, lidi co nekouzlí, domácí skřítky... všechno. +ušklíbne se trochu+ To je teda trochu moc i na mě. +připustí pobaveně+ To je škoda, štěňátka jsou děsně roztomilý. +zazubí se+ Proměňujou se už od malička? +vykulí oči+ No, možná až bude pršet míň. Tohle by mě zadupalo do země. +zasměje se+ Jo, to zní dobře. +usměje se, vkuchyni dostane nějaký jídlo a pití, a dojde s tím ke schodům+

To nehrozí, řekl bych. +zasměje se a udělá jí trochu místo+ No to bych prosil. +zvedne ještě trochu nos+ Něco při čem nebudu myslet na to velký setkání a večerní poradu. +zašklebí se+ Co tady tak obvykle děláš, když jsi doma a venku prší? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 říj 2013 15:23

+trošku se mračí jak jí poslouchá+ Domácí skřítky? +zamrká nechápavě+ Ale takový u nás jsou aristokraté taky. Tedy až na to, že nekouzlí a nevědí o nás, ale pokud člověk nemá určitou sumu v saifu a nevypadá podle jejich měříte.... +pokrčí rameny a zatváří se poměrně kysele+ Holky by mohli vyprávět. Pořádně si s nimi užili. +zašklebí se+ Jo jsou roztomilý, to jo. +zasměje se+ Jo... tedy ne přímo v kolíbce hned po narození, ale tak od dvou tří let, záleží na kažym dítěti. +pokrčí zlehka s úsměvem rameny+ Kdybyste s Byronem toužili po tom cestovat dál něž na jinej kontinent, tak se zkuste zeptat Nef. Třeba by vás sem pustila až bude trochu klidněji. Vzal bych vás k nám. +napadne ho najednou+ Tak domluveno. +zazubí se na něj vesele a někde schrastí deku, kterou na schody rozloží, aby neseděli na chladnym a hezky se tam uvelebí+

Co dělám? No.. +promne si zamyšleně bradu+ ...dřív k nám docházeli učitelé, takže jsem měla o program postaráno. Ale jinak si většinou čtu, vyšívam nebo hraju. +zazubí se na něj vesele+ Ale ne že by mě nějak často déšť udržel uvnitř. +pokrčí výmluvně rameny+ Ale tak nějak pochybuju, že by tě z toho něco zabavilo. +zasměje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 16:13

To jsou... takový bytosti co u nás zastupujou sluhy. +pokrčí poněkud neobratně rameny+ Ale já popravdě preferuju normálně najatýho sluhu, kterýmu za to platíš a kterej to dělá dobrovolně. +zamračí se trochu+ Jo, naše čistokrevná kouzelnická společnost o sobě ráda smýšlí jako o aristokracii. +ušklíbne se+ Tak to musí bejt radost uhlídat. +zazubí se+ Můžu to doma navrhnout. +usměje se, že by to bylo fajn+

Mně stačí k zabavení celkem málo. +usměje se+ Ale Vicky mi říkala, že jí Neferet říkala, že by ses chtěla naučit nějaký zvyklosti naší etikety. +koukne po ní opatrně+ Můžem ji najít a něco zkusit. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor