Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 20:08

To spousta lidí. +zasměje se+ Vážně? Páni, musíš být skvělá teta. +pousměje e+ Ne to zrovna nemusíš. +zasměje se+ Ale jsou věci, které si musíme vyřídit sami. +pokrčí zlehka rameny+ Ale jestli chceš tak ti sem nějakou společnost pošlu. +zazubí se vesele+ Super, tak to jí budu muset přemluvit. Rád bych viděl kde žiješ a kam se chodíš bavit. +usmívá se nadšeně+ Cestovat? Jak dlouho chceš cestovat? +zajímá se neskutečně zvědavě+ Jo tak takhle to je. +rozesměje se vesele+

Hmn... mnnn... +zamručí už z polospánku a spokojeně si tiše pochrupkává. ani sebou příliš nemele a spí celkem v klidu dokud jim nad ránem někdo nezaklepe na dveře+ Hmn... +zamručí nesouhlasně, když jí klepání vzbudí a chvilku se to snaží ignorovat, ale pak dojde k názoru, že by to mohlo probudit i Chrise a to nemůže dopustit. tak se vyhrabe opatrně z postele a chvilku na sebe tak kouká když si uvědomí, že má na sobě sukni z předešlýho dne a košili s urvanýma knoflíkama+ Už jdu. +zamručí a zabalí se do košile, co nejtišeji odemkne a strčí hlavu ven, kde na ní netrpělivě čeká Nef. Jasmine koukne do pokoje jestli nevzbudili Chrise a vyklouzne ven na chodbu, kde nějakou dobu zůstane, jak mluví se sestrou, která jí po chvíli dohadování slíbí, že zprávu z dopisu prověří a kdyby se objevil další útok, tak provedou rituál co nejdříve, jen pro jistotu. nakonec se rozloučí a popřejou si dobrou noc a Jasmine vklouzne zpět do pokoje, zamkne a málem sebou sekne, když narazí do křesla. tiše zkleje a poposkočí si, než ze sebe stáhne špinavé oblečení aby si zalezla zpět do postele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 21:09

No moc ne, viděla jsem ji poprvé před pár měsícema, a na hlídání jsem ji dostala jen párkrát, z toho poprvé jsme pro ni s Byronem ukradli poníka. +zazubí se+ No já si nějak poradím. +uculí se+ Nebude to vadit, když opustíš svý lidi? +koukne na něj tázavě+ No právě, asi nebudu tam, kde žiju. +pokrčí rameny+ Jak dlouho se nám bude chtít. +usměje se+ nemám plán. Asi dokud se nerozhodneme mít děti. +pokrčí rameny+ Ale neříkej to nikomu, jo? Brácha to ještě neví, a myslím, že to nevezme moc dobře. +ošije se+

+rozplácne se na záda a spí s pootevřenou pusou, tvrdě a spokojeně, a klepání ho rozhodně neprobudí, akorát když vstane, tak se nespokojeně zavrtí a převalí na břicho, že zabere skoro celou postel, a oddychuje s hlavou v polštářích+ Jo, přesně tam. +zamumlá, když uslyší ránu, ale chrupká si dál+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 21:25

Ukradli jste poníka? +vytřeští na ní oči+ Na den dva to zvládnou. Teď si taky musí poradit. +pokrčí neurčitě rameny, ale kdyby si nebyl jistý, že to zvládnou, tak by se neptal+ Ale proč zrovna cestování? Opustit domov a trajdat po světě. A co tvůj brácha? +trošku se zamračím+ Tak to bych se ani nedivil kdyby to nevzal moc dobře. Taky by se mi nelíbilo kdyby moje sestra odjela zničeho nic pryč a roky se nevracela. Tedy ne že bych nějakou sestru měl. +uculí se+

No jo, no jo. +zamručí a na chvíli se zastaví u postele a v šeru sleduje, jak se tam rozvaluje+ Lásko, šoupni se kousek. +broukne a drcne mu jemně do ramene doufajíc, že se trošku překulí, než se k němu nakvartýruje zpátky. zaleze si pod peřinu a přetáhne si přes sebe jeho ruku. přetočí se na bok k němu zády a zavře spokojeně oči a spí dál+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 21:43

No ve skutečnosti ho Byron koupil, ale hráli jsme na piráty, takže jsme ho jako ukradli. Ale Chris měl záchvat, že ji učím špatný věci, tak ať si hlídá sám. +zazubí se+ Protože to máme rádi. +usměje se+ protože je to parádní, probudit se každej den jinde, poznávat nový místa a nemuset se starat o nic než o sebe a o byrona. +pokrčí rameny+ A vůbec, domov je v lidech, a ne v místech. +zamračí se+ Potřebuju pauzu od tohohle všeho, moje manželství to potřebuje. Chcem si ještě užít jeden druhýho, než založímě rodinu. A není to tak, že bych odjela a pět let o mě neslyšel, můžem si volat, občas se vidět. Normální sourozenci spolu taky nebydlí. +pokrčí rameny+ Nemáš žádný sourozence? +zajímá se+

Hmmpfh... +zamumlá akorát, a převalí se na druhej bok, čímž teda trochu místa uvolní, a něco hezkýho se mu asi zdá, protože se torchu usmívá, nohy mu visí z postele a spí jak pětiletej kluk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 21:53

Jo takhle. +rozesměje se vesele+ Takže už jste jí od tý doby nehlídali? +zajímá se a pozorně jí poslouchá+ Já ti nevím. Osobně bych nikdy nedokázal víc jak na pár dní opustit svojí rodinu. +zamračí se trošku, ale pak se zase usměje+ Tak třeba se ozvu zrovna ve chvíli kdy budete v nějaký zajímavý zemi. +zazubí se na ní+ Ne nemám. Jen smečku a ta je moje rodina. +pousměje se+ Chris je tvůj jediný sourozenec? +vyptává se zvědavě dál+

+tiše se zasměje, jak ho tak pozoruje, ale za chvilku to taky dře a probudí se až o pár hodin později. převalí se na druhý bok, aby na něj viděla, než se na posteli posadí, o čelo postele si opře polštáře a obejme Chrise kolem ramen, když se k ní přitočí blíž a jen si tam tak sedí, přemýšlí a uvažuje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 22:11

Jen párkrát, pekly jsme spolu, a tak. Když musel Chris neočekávaně pryč, nebo tak. +usměje se+ Jo, ale moje rodina je teďka můj muž. +pokrčí rameny+ Dřív jsem si to taky neuměla představit, ale... dneska je mi to jedno. +pousměje se+ A brácha má taky svoji rodinu. Ještě máme sestru, ale s tou moc blízký nejsme. +ušklíbne se trochu+ Mně je takhle nejlíp, když jsme někde na cestách, jenom já a on. Je to mnohem svobodnější a nepronásledujou mě všechny ty potíže magickýho světa. Navíc jsme oba spíš městský lidi, žijem tím ruchem, a náš dům je dost na samotě. +usměje se+ A co tvý rodiče? +zeptá se opatrně+

+spí pokojně až do rána a nic ho neprobere, až později se začne ošívat a převalovat, a za chvilku pomalu otevře oči+ Mhm. +zavrtí se+ Kolik je? Je nějak šero. +poznamená rozespale+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 22:23

+zamyšleně a zaujatě pokyvuje hlavou+ Tak proč jste si nepořídili domek ve městě? +zajímá se zvědavě+ No... moji rodiče. +povzdechne si trošku+ Otec zemřel před třemi lety. Od tý doby jsem taky vůdce smečky. +vypne vesele hruď a pousměje se+ Ale maminka pořád žije. Vidíme se každý den. Tedy když zrovna někam nemusím. Bydlí hned vedle v domku. +usměje se+ Sourozence nemám, ale pár strýčků a tetiček jo. Jsme poměrně velká rodina, ale pohromadě jsme nebyli ani nepamatuju. Taky by to asi nedopadlo moc dobře. +zakření se při tý představě+

+stočí k němu pohled ve chvíli kdy sebou začne šít a cukat se+ Dobré ráno. +zabrouká a jemně mu stáhne vlasy z čela+ Myslím, že bude kolem desáté... možná jedenácté. +pousměje se a na to čelo ho políbí+ Ale není kam spěchat, klidně ještě spi jestli chceš. +zabrouká+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 22:47

Protože jsem si ten dům nejdřív pořídila sama, a Byron se ke mně až potom přistěhoval. +pokrčí rameny+ A taky chci, aby tam vyrostly moje děti, aby měly podobný dětství jako já. Ale do tý doby můžeme přece žít po svým. +pousměje se+ To je mi líto. +usměje se soucitně+ Tak to máš štěstí. +přikývne a uculí se+ Já mám taky spoustu tet a strýčků, ale není o co stát. +zazubí se+ Mám spoustu kamarádů, a ti jsou moje rodina.

Hm... +zamyslí se nad tím vážně+ ne, už nechci spát. Nespal bych večer. +zavrtí hlavou, protáhne se a zeširoka zívne+ Mám pocit, že venku prší. +zašvidrá na okno+ zem bude celá rozmoklá a blátivá, nepůjde nám pořádně nakreslit ten obrazec. +zamračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 22:57

Takhle... +pokývá vážně hlavou+ Je pravda že je pro děti asi nejlepší vyrůstat v klidném prostředí venkova než v centru města. +pousměje se+ Už je to dlouho. +pokrčí zlehka rameny ale usměje se na ní+ Nevycházíte spolu? +zajímá se+ My jo, ale když se to všechno sejde, zabereme celou obrovskou louku a toho řevu a bince. +vrtí se smíchem hlavou, než mu hlasitě zakručí v žaludku+ Hups... asi mám trochu hlad. +zazubí se na ní+ Co takhle snídani? +zajímá se+

Ale... +zazubí se na něj+ ...toho se vůbec nebojím, že bys večer nemohl usnout. +culí se na něj vesele+ Jo, prší. +pokývá souhlasně hlavou a stočí na chvíli pohled k závěsům, které se začnou sami pomalu roztahovat aby viděli ven+ Doufám, že nebude bouřka. +povzdechne si+ Jo, taky mě to napadlo. +pokývá souhlasně hlavou+ Ale myslím, že bychom mohli použít jeden starý kostelík nedaleko. Není to sice ideální, ale bude tam sucho. Budete moc počkat venku, než se přiblíží a zajistit východ kdyby si to chtěl rozmyslet. +zamručí zamyšleně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 23:30

No město není daleko... a já se můžu přemisťovat, což teda s úplně malýma dětma tolik nejde. Ale to je až za obzorem zatím. +usměje se+ Nevycházíme. +přikývne+ Jsem úplně vyděděná. +zasměje se vesele+ Chris je popravdě jedinej, co se se mnou ještě baví. ++pokrčí rameny+ Tvoje rodina je.. jste všichni... no, vlci? +uculí se+ Asi trochu, to znělo jak floridský hurikány. +zazubí se+ Něco si dáme. +přikývne+ Tak se obleč. +zazubí se, a na tu chvilku zas zaboří obličej do polštáře+

To bychom možná mohli. Jestli je bezpečné dělat to uvnitř. +povzdechne si+ No, tak to těžko. +pokrčí rameny, že čekání venku nepřichází v úvahu+ Měli bychom zajít za tvoji sestrou a informovat ji. +poznamená, i když vstávat se mu ještě teda moc nechce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor