Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 18:21

+nechá ho užírat, když je stejně na nic nepotřebuje+ Můžem je pak dát do svařáku. +usměje se+ Já tě taky miluju. a tak. +zazubí se a odloží na chvilku nůž, aby ho mohla obejmout+ No, proto pojedem na Tvrz. Abys na to nebyl sám. +pokrčí rameny+ A já s tebou budu. A udělám si hezký vánoční vzpomínky. +usměje se rozhodnutě+ Tak jo. Vezmem to zlehka. +zazubí se a na chvilku se k němu přitiskne, než se vrátí k jablkům+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 01:02

Já ti pomuzu udělat hezky vánoční vzpomínky. +s uculem ji si privoni jejím vlasum než ji chytne za pas a pretoci k sobě aby ji začal libat a ruce mu strašné nenápadně vklouznou pod její triko kde sevrou její ňadra. Načež se Byron zatvářil provinilym výrazem+ Já vím já vím. Pečeme. +sunda z ni ruce a schová si je za žádá jako že on nic+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 01:22

No na to spolíhám. +zazubí se a oplácí mu polibky,a přijde jí to krásný+ Jo, a tohle mi vůbec nepomáhá. +uculí se a omotá mu ruce kolem pasu+ Dej mi pusu. +usměje se na něj a pomalu ho políbí, jen tak líně a láskyplně+ Napadla mě naprosto šokující myšlenka. +svěří se mu vážně+ Někdy mi stačí když mě jenom držíš a líbáš, a ani nemusíme souložit. +sdělí mu spiklenecky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 01:31

+nakonec se uculi a taky ji obejme a oplati pár polibku+ Jo? No to je tím že já jsem ve všem tak pekelně dobrej víš? +zahybe na ni obocim než se rozesmeje a dá ji pusu+ No jo. Mě taky. Myslím že to je tím že se fakt milujeme. +zamyslí se nad tím na chvilku+ Tak pojď ať to nekdy dodelame. +chopí se skrabku a doloupe ji zbytek těch jablek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 01:47

To je fakt. +zazubí se+ No ale jenom někdy. +dodá honem+ Aby sis jako nemyslel, že se z toho vyvlíkneš. +zahýbe na něj obočím+ Nebo nám klesá apetit. +zasměje se, nandá těsto do forem a naskládá na to náplně, jablkovej zakryje další vrstvou těsta a strčí do trouby, sedne si před ní, ay mohla koukat, jak jim zlátne kůrka, stáhne ho k sobě, a opře se o něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 13:26

No tak toho jedinýho bych se nebál. My máme apetitu furt dost. +zasměje se a sedne si za ni k tý troubě, nechá ji, aby se o něj opřela a jemně ji hladí po pažích+ Tohle se mi taky líbí. +uculí se a přejede jí rty po krku+ Je to skoro jak před krbem, ale lepší, protože nakonci z tý trouby vypadne něco fakt dobrýho.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 14:07

Mně se to taky líbí. +uculí se a nakloní hlavu, aby tam líp mohl, ale jak tak zírá na ty koláče, kouše se do rtu+ Byrone... +začne pomalu a děsně nenápadně, a je ráda že ho má za sebou a nemusí mu koukat do obličeje+ Co kdyby... co kdyby to zůstalo takhle? Víš, jenom my dva. Co kdybysme neměli děti? +nadhodí jen tak jako lehce, ale je v ní malá dušička+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 14:16

No... +položí si hlavu na její rameno a tváří se lehce otírá o její+ Tak to by zřejmě zůstalo víc čokolády na nás. +usoudí+ Já jsem myslel, že to prostě necháme na pozdějc. Jako... až někdy. +mávne rukou někam do daleký budoucnosti+ Co se stalo, kočko? +koukne na ni tázavě a spíš starostlivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 14:31

Ale jo, však to jo. +přikývne, že to taky neplánovala hned na příští rok+ Já jsem... no... byla jsem u doktora. Víš, jak jsem to tenkrát nedostala, a těhotná nejsem, tak to muselo mít nějakej důvod. Dělali mi spoustu testů a všechno možný, a prostě... +odmlčí se na chvilku a tak nešťastně civí do trouby+ Víš, já už jsem jednou v tom byla. +vysype to konečně+ jenom pár tejdnů potom, co jsem přišla do Paříže a začala bydlet s Angie. Byla jsem jak urvaná ze řetězu, po tolika letech co mě furt někdo hlídal, jsem si najednou mohla dělat co jsem chtěla. +pousměje se+ Takže si umíš představit, že jsem jela ve spoustě věcí, a něco z toho nějak nesedlo mýmu antikoncepčnímu lektvaru, no a prostě... se stalo. +pokrčí rameny+ Bylo mi sedmnáct, pořádně jsem ani nevěděla, čí to je, a bydlela jsem v jednopokojovým bytě v podstatě ve sklepě, a bylo mi jasný, že to nezvládnu. Takže jsem si... uvařila lektvar. +odkašle si trochu+ No, pro tělo je to celkem pecka, ale na to jsem tenkrát nemyslela, vlastně jsem vůbec nemyslela, že bych snad někdy mohla chtít děti mít. +ušklíbne se+ Ale tělo si tyhle věci pamatuje, a nutno dodat, že ani od tý doby jsem se k němu nechovala zrovna jako k chrámu. +uchechtne se+ a momentálně se rozhodlo, že stávkuje. +koukne na svý ruce+ Chci říct, že... je to asi tak půl napůl,že nám to možná nepůjde. +kousne se do rtu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 14:41

A proč jsi proboha nešla k doktorovi? +vypadne z něj, než se stačí pořádně zamyslet+ Mohlo se ti něco stát, s játrama, já nevím, mohlas umřít. +když tohle řekne, tak se poněkud zajíkne, jak si to nechce ani představovat+ Ježiši. +zašeptá a přejede si dlaní obličej+ Ty jso vážne pako, Vici. Ale musím říct, že víc než o potenciální budoucí potomky mi jde o tebe. Fakt. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house