Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 18:27

uh, tak to už pak stály samy v koutě, ne? +zasměje se, uváže si zástěru a vyndá mouku a potřebný věci na těsto, kterýho začne dělat koňskou várku rovnou do lavóru+ Na dej, si něco k obědu. +usměje se a strčí mu talíř s čínou a pusu do vlasů k tomu, pustí si rádio, vyhrne rukávy, sundá snubák a pustí se do toho+ bude to dobrý, uvidíš. +mrkne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2013 19:57

Ve skutečnosti mi je Jeefesovych každou noc kradl tak jsem si musel brát nový. +zatvářil se jakože to bylo vlastně úplně zbytečný+ No díky. +usměje se na ni vezme si od ni talíř a posadí se na linku kousek od ní a sleduje jak pracuje zatím co on se cpe+ A to bude i pro sousedy? +zeptá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 20:29

Díky bohu za Jeefese. +zasměje se a otevře pusu, aby jí taky dal ochutnat+ Né, uděláme různý druhy. A když se to nesní, můžem je dát do mrazáku. +zavrtí hlavou a foukne po něm trochu mouky+ jeden bude s pekanama, jeden z dýně a jeden jablkovej, ten budem jíst s vanilkovou zmrzkou. +mrkne na něj+ přemejšlela jsem o vánocích. +koukne po něm bokem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2013 21:03

+namota na vidličku nudle a strčí ji je do pusy přičemž ji poněkud zapatla ale utre ji to uterkou+ Aha. No já myslím že bych to zvládl sníst. +zamyslí se a pěkně se lekne jak po něm foukne tu mouku+ Nech si to! +zasmeje se a placne ji uterkou+ Vánoce jo? Tak brzo? No tak jo. +prikyvne+ Já chci ponika a kolečkových brusle a nový hry na kompletní a... A... Pouzdro na banan! A ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 21:18

+vsrkne přebytečnou nudli do pusy a uculí se+ Jo a nejspíš by ještě půl kila zhubnul. +zazubí se+ A já ti s tím pomůžu. +mrkne na něj a začne krájet měkkou dýni+ No už to bude za chvilku. +usměje se+ Dyť víš, že já nejsem dvakrát vánoční člověk, a ty je máš rád. +ošije se trochu+ Pomůžu ti ozdobit stromeček a koupím dárky, a upeču cukroví a krůtu, vyzdobím barák a překousnu koledy, jenom... mě nenuť se moc těšit, jo? +pousměje se+ Myslela jsem... že bysme mohli jet na Vánoce na Tvrz. Aby sis to měl s kým užít, Na svátky určitě budou doma. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 říj 2013 14:20

No... tak dobře. +přikývne+ Ale stejně ti dám spoustu dárků. +seskočí z linky a položí na ni prázdnej talíř a opatrně Vici obejme zezadu, aby jemu nebo sobě ještě něco neufikla+ Když já bych chtěl, aby sis ty vánoce taky užila... No, ale můžeme jet na Tvrz. +přikývne+ Je tam vždycky plno lidí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 15:02

No v tom ti rozhodně nebudu bránit. +zasměje se+ Ale pořádně je zabal, já miluju, když můžu trhat papír. +uculí se a začne sekat pekanový ořechy, a když ji obejme, trochu se o něj opře a pohladí ho po pažích+ Já si užiju, že budu s tebou. +usměje se+ a budu se snažit nemít moc depresivní řeči, slibuju +zazubí se+ No právě. +přikývne+ Mohli bysme s sebou vzít Jeefese, ať tady není sám, dáme jim s Malteziem do kuchyně malej stromeček. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 říj 2013 16:51

Dobře, zabalím je speciálně tak, že budou dvakrát takový jenom kvůli všemu tomu papíru. +usměje se na ni a políbí ji ze strany na krk+ Kočko... nechci tě nutit, to ne... ale nemyslíš, že se mnou a s kamarádama, by se ti Vánoce nemohli začít trošku líbit? +ukáže mezi prsty jak trošku+ Jenom trošičku. +tázavě na ni koukne, jako by se napůl bál, že dostane jednu za ucho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 17:21

Jo, a já ho pak všechen strhám a rozcupuju. +zazubí se+ ani nepotřebujem štěně. +uculí se začne loupat jabka+ Mně se s tebou líbí všechno +usměje se+ Budu se těšit na ty hezký věci, na čokoládky ze stromečku, a na pečení cukroví, na stavění sněhuláků a koulovačky a iglú, a sex pod stromkem, a na dárky a jak budeš veselej. +přikývne+ A na to ostatní budu myslet co nejmíň. Fakt se budu snažit. +slíbí mu a napůl se otočí pro pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 říj 2013 18:01

+ujídá jí slupky z jablek, ale pak se přece jenom taky chopí nože a začne loupat, aby jí trochu pomohl+ Když já si ty Vánoce nechci užívat sám, Vici. +koukne na ni trochu v rozpacích+ Chci si je užívat s tebou, protože tě miluju a tak. +pokrčí rameny, ale pak se usměje+ Víš co? Prostě to nebudeme řešit a uvidíme, jak se to vyvine, jo? +s úsměvem ji k sobě přitiskne a dá jí pořádnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house