Vždyť nic neříkám. +směje se vesele+ A jak poznáš, že už si na to připravená? +zajímá se zvědavě a dělá na ní svoje velký psí oči, když mu tak udělá čáru přes rozpočet+ Jako že bych měl celou noc strávit ve vlkodlačí kůži? +koukne na ní vesele+ Fajn, ale nesmíš to nikomu říct. +podívá se na ní vážně+ Kleslo by mi to... ta... prestiž. +zazubí se na ní vesele a vyskočí na nohy+ Pomůžeš mi se i svléknout? +zajímá se vesele jak jí jenom zlobí, když jí otevře dveře+
+prudce vydechne nosem+ Jo to bych asi měla. +pokývá roztržitě hlavou+ Jak to? Proč je směšná. +kulí na něj vytřeštěné oči+ Pád dní je moc. Jestli se potvrdí, že to byl on, ta nemůžeme čekat. +vrtí zamítavě hlavou+ Musíme ten rituál udělat co nejdřív. Chci mít jistotu, že už nikomu dalšímu neublíží. Mít naprosto jistotu, že je po něm. +zatváří se odhodlaně+ Nejde o pochopení, ale o vztek. +povzdechne si a schová se v jeho náručí. tvář si mu zavrtá na krku a paže mu pevně obtočí kolem krku+ Nemůžeme jít spát. Já nemůžu, zdálo by se mi o tom. +šeptá mu do krku+