Kanadskou pustinou s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kanadskou pustinou

Příspěvekod Jacob Downly » 27 pro 2012 20:45

Bez zbytečného pózování. V pohybu, prostě přirozeně. +rozhlédne se po jezeru a přes něj až na druhou stranu+ Je to nádherné. +vyfotí si to a zase na foťáku něco přenastaví+ Doufám tedy, že budeme mít štěstí.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 pro 2012 23:25

Já myslela takové ty fotografie v ateliéru nebo v nějakém vhodném interiéru +neví, jestli ji dobře pochopil+ Většina medvědů už teď spí zimním spánkem. Ale možná se tady potuluje ještě nějaký opozdilec +usměje se+ Co budeš dělat s těmi fotkami, co tady nafotíš +pozoruje ho, jak tam cvaká ostošest+ Použiješ je do toho vašeho časopisu, nebo si je necháš pro sebe?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 pro 2012 00:05

Takové ti udělá každý cvakal, stačí za ním zajít. +koukne na ni+ Já ne, jak už jsem řekl, buď to udělám po svém, nebo vůbec. Vyber si. +pokrčí rameny+ Třeba budeme mít štěstí i na nějaká jiná zvířata... +rozhlédne se kolem+ Ještě nevím, co s nimi udělám. Podle toho, jaké budou, jakou budou mít atmosféru...
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 pro 2012 02:32

+chvíli ho pozoruje, ale pak jen pokrčí rameny+ Ok, ty jsi tady profík. Nechám to zcela na tobě a už mlčím +usměje se a pomalu dojdou až k jezeru+ V létě je tady nádherné koupání. Voda je úplně průzračná, je vidět až na dno +dřepne si a namočí ruku do vody+ Jsi otužilý? +otočí se se zvědavým úsměvem na Jacoba+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 pro 2012 13:27

Chápej. +rozloží ruce, aby jí to vysvětlil+ Já tě nechci zachytit v nějaké póze, předem nachystané a umělé. Chci tě zachytit přirozenou a krásnou, takovou jaká jsi. +koukne na ni, ajko by se snažil odhadnout, co chystá+ Jsem otužilý. Proč? Půjdeme plavat?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 pro 2012 17:53

Jasně, nemusíš mi to vysvětlovat, říkala jsem, že ty tomu rozumíš líp, než já. Uděláš ti to podle svého, to bude nejlepší +usměje se na něj, že jako fakt chápe+ Jsem ohromně zvědavá na ty fotky. A ty bys nešel... plavat? +uculí se na něj a začne se opravdu svlékat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 pro 2012 19:19

A věř, že vážně bude. +mrkne na ni+ Tak jo. +přikývne+ Půjdem. +sundá si foťák z krku a opatrně ho položí na skálu a pak ze sebe v pár okamžicích shodí všechno oblečení, rozběhne se do vody a skočí do ní, aby ten šok neprodlužoval+ Tak? +zubí se na ni z vody celý mokrý a má na sobě husí kůži+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 pro 2012 19:53

+kouká na něj, jak šel tak fofrem donaha:D, ale pak se taky rychle svlékne, ale spodní prádlo si nechá a skočí za ním+ Brr, čekala jsem, že bude trochu teplejší +rozklepe se, když vyplave+ Často se tady koupávám hned po sauně, když je tělo ještě rozpálené. To bývá příjemné. Teď ale musíme rozproudit krev jiným způsobem +uculí se a začne plavat doprostřed+ Pojď, něco ti ukážu.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 pro 2012 20:00

+zasměje se+ Tělo si můžeš rozpálit i jinak. +mrkne na ni+ O co jde? +koukne na ni a plave za ní+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 pro 2012 21:00

A jak třeba? +zeptá se nevinně, aby si Jacob nemyslel, že myslí na sex:). Plavou krátce kolem skalnatého břehu a doplavou do malé jeskyně. Styx vyleze na břeh a pak chytne Jacoba za ruku a zavede ho na konec jeskyně+ Chtěl jsi vidět nějakého medvěda +řekne potichu a kývne do tmavého kouta, kde na zemi schoulený do klubka spí obrovský grizzly+ Objevila jsem jeho skrýš teprve nedávno. To by byly úžasné fotky, že?
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum