Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 16:45

Ty nepracuješ? +vykulí na ní Samuel oči+ Jo takhle, prostě máš naprosto plnej program.+ zazubí se na ní, když slyší co všechno celý dny dělá+ A těch šílených expřítelů máš víc? +zajímá se vesele a chvíli Jasmine pozorně pozoruje, ale když to vypadá, že s nimi nechce podělit o to, co je v dopise nechá jí být a raději se soustředí na Vicky, to on raději :D + Tak nám ukaž tu vaší klasiku. +pobídne jí s úsměvem+

Trochu. +zazubí se na Vicky vesele+ Naučil mě jí Chris. +usměje se na něj trošičku stylem "vidíš? pamatuju si to" a pošle mu vzdušný polibek+ Co? +koukne na Chrise trošku nechápavě na co se jí ptá jak je myšlenkama poměrně ztracená+ Ne... jo... ne... asi tedy není to jistý. +vykoktá ze sebe a pokrčí zlehka rameny, když k němu dojde a nenápadně se přidrží křesla jelikož se jí místnost nějak vlní před očima+ Žádný strachy kdyžtak ti pomůžu a stejně si myslím, že to skřípání nikdo pořádně nerozezná. +usměje se na Vicky poněkud křivě ale snaží se, aby nebylo poznat, jak moc jí ten dopis vzal, ale před těma dvěma to nechce ventilovat dokud nebudou mít jistotu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 17:35

Není důvod. +pokrčí rameny+ Mám ráda, když se ráno můžu rozhodnout, co s dnem udělám, a nemusím se limitovat tím chodit každej den někam do kanclu. A peněz máme dost, tak proč se tím zatěžovat. +pokrčí rameny+ díkybohu jen jednoho, to úplně stačí. +zazubí se+ No... určitě? +svraští obočí, když vidí, že ji to celkem sebralo, a usadí se na stoličku+

+přikývne, že si to zapamatovala dobře, a usměje se, ale pořád ji pozoruje starostlivýma očima+ Myslím, že bysme možná měli jít spát. +poznamená, a rozhodně není ochoten dělat, že se nic nestalo+ O co jde? +zeptá s epřímo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 17:55

Jo to je výhoda. Ale na druhou stranu... nechybí ti někdy takovej ten řád? +zajímá se+ Jak šílenej byl? +zajímá se vesele a spolu s těma dvěma stočí pohled zpět k Jasmine+ Jo holka nevypadáš dvakrát zdravě. +poznamená a zamračí se+ Je mi úplně fajn. Nedělejte si starosti. +vrtí Jasmine vehementně hlavou a snaží se usmívat+ Jo to je dobrý nápad. +chytí se Chrisova nápadu hned+ Připadám si strašně unavená. +pousměje se až na to že vstávali po poledni, a i přes takový výdej energie by dokázala udržet oči otevřený nejmíň další den, ale chce si vyprosit objetí a stulit se u Chrise aby na ten dopis nemusela myslet+ Povím ti to nahoře, ano? +zašeptá tiše aby jí ti dva neslyšeli, určitě si dělá zbytečný vrásky a on jí to jisto jistě vyvrátí, a natáhne k němu nenápadně ruku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 18:22

Jo, mně určitě chybí řád. +zasměje se+ když řád potřebuju, tak si ho udělám podle sebe. +pokrčí rameny+ Chci bejt v tomhle ohledu svobodná, schopná se třeba za deset minut sebrat a odjet na jinej kontinent. +usměje se+ Dost šílenej na to, abych ho nechala. +zasměje se+ Jo, to vidím, vypadáš jak kdyby ti umřela babička. +pousměje se+ no... tak asi nic. +pokrčí rameny vesele, když se hned začnou zvedat, a zaklapne víko od piána+

Tak dobře. +přikývne s úsměvem a vstanez křesla+ Dobrou noc vy dva, moc tu neponocujte. +zazubí se, a Vicky věnuje ostrý a celkem výmluvný pohled, a schytá za to ošklivej ksicht+ Tak pojď. +usměje se na Jasmine a otevře jí dveře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 18:38

Na jinej kontinent? Co bys tam dělala? +kulí na ní Samuel oči+ Jo to dává rozum. +zasměje se vesele+ Ne, ne, ne, ne... zase to otevři. Já bych to chtěl slyšet. +udělá na ní svý smutný očka a už je na nohou a sedí vedle ní na stoličce+ Jakou u vás máte vážnou hudbu? +zajímá se vesele+

To se ti jen zdá. +zavrtí Jasmine hlavou a na Vicky se pousměje+ Dobrou noc. +zamává těm dvoum a vyjde ven z pokoje a hned jakmile se za nimi zavřou dveře, tak obtočí ruku Chrisovi kolem pasu a po cestě se k němu přitulí. odchytí taky jednu ze služebných aby Nef, až se vrátí řekli, že s ní potřebuje mluvit a odplouží se s Chrisem k nim do pokoje. přede dveřma ještě skopne boty a jakmile vejde, tak rozsvítí svíce a zatáhne okno. potom si sedne na kraj postele a žmoulá v dlaních ten dopis+ Možná jenom zbytečně panikařím. +vydechne tiše+ Navíc si nejsem jistá jestli bych ti to měla říkat. Nechci abys měl zbytečný výčitky, když se nás to ani nemusí týkat. +koukne na něj smutně a natáhne k němu ruku s dopisem, který obsahuje zprávu o masakru v jedné vesnici, se všemi možnými detaily, který se odehrál noc po provedení kletby. útočník neznámý, nikdo nepřežil+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 18:47

Podívala se tam. +pokrčí rameny s úsměvem+ Mám kamarády různě po světě, a líbí se mi poznávat nový kultury a ochutnávat nový jídla a nasát všechnu atmosféru a barvy, než se rozhodnu mít rodinu a usadit se. +uculí se+ Tak různou.... +pousměje se+ dramatickou a temnou, smutnou a melancholickou, živou a veselou, záleží na tom co chceš. +pokrčí rameny+ Já mám nejradši tohle. +zamyslí se na chvilku, pohladí prsty klávesy a pustí se do hraní+

Spoiler: show

+taky se zuje a zavře za nimi dveře do pokoje, a pro jistotu zamkne, vážně se na ni dívá, a pak si vezme dopis a přelétne ho očima+ Ale to nemusí nic znamenat. +zamračí se+ Tedy samozřejmě je to tragické, ale nemluví specificky o rozervaných hrdlech ne? +pokrčí rameny+ takovéhle rány mohla způsobit i divoká zvěř, nebo brutální nájezd. +poznamená+ Ale ať tak nebo tak, není to tvoje vina. +zamračí se rázně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 19:00

Aha takhle a kdes k takovým kamarádům přišla? +zajímá se zvědavě+ Plánuješ se brzo usadit? Děti? +culí se na ní vesele jak si jí představuje jako mamku+ To zní hodně zajímavě. +pousměje se a zaposlouchá se do hudby. zavře oči a po chvíli se začne zlehka houpat zepředu dozadu a tiše broukat+ Ta je nádherná. +pousměje se nadšeně+ Kdo tě naučil hrát?

+tiše si povzdechne a najednou vypadá děsně ztrápeně+ Ale tohle neudělala divoká zvěř. +zavrtí smutně hlavou+ A nájezdy to taky nebyli. Těch by bylo víc a na jiných místech. +povzdechne si a zvedne k němu smutný oči+ Jak to, že ne? Ani mě nenapadlo pomyslet na to, jak zareaguje až zjistí, že ho krev nenasytí. Kvůli mě jsme ohrozili desítky, stovky lidí... a jestli to byl on? Proboha byli tam i děti. +zaúpí a schová tvář do dlaní+ Nevím jestli mám doufat, že to byl někdo jiný nebo jestli to byl skutečně on. Protože v prvním případě bychom tu měli buď divokýho upíra nebo bandu hrdlořezů a kdyby to byl Senders... +zvedne k němu utrápený pohled+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 19:14

[quote="Jasmine Clarvik"]Aha takhle a kdes k takovým kamarádům přišla? +zajímá se zvědavě+ Plánuješ se brzo usadit? Děti? +culí se na ní vesele jak si jí představuje jako mamku+ To zní hodně zajímavě. +pousměje se a zaposlouchá se do hudby. zavře oči a po chvíli se začne zlehka houpat zepředu dozadu a tiše broukat+ Ta je nádherná. +pousměje se nadšeně+ Kdo tě naučil hrát?

No... různě. +zasměje se+ S bývalým přítelem jsme hodně cestovali, a já se seznámím celkem rychle. A vůbec,dneska už hranice nic neznamenají. +usměje se+ Za pár let. +pokrčí rameny+ Dřív než mi bude třicet každopádně. +zazubí se+ Co? Myslíš, že nezvládnu děti? +uculí se, co na ni tak kouká, upře pohled někam do zdi a položí se do hudby+ Jo... mám ji ráda. +usměje se, a plynule přejde do něčeho míň agresivního+ Učitelé. U nás je to součást vzdělání pro dívky, umět na něco hrát.

Spoiler: show

Kdyby to bylo u nás, řekl bych vlkodlaci. +povzdychne si+ Až na to, že už nebyl úplněk. +připustí+ Není to tvoje chyba. +zopakuje pevně+ Když nic jinýho, je moje, to my jsme ten rituál provedli. +pokrčí rameny a vezme ji za ruce+ A očividně zafungoval. Kdyby se mohl napít... +nedokončí to, a sám nemá moc slov útěchy, protože je to teda síla+ Jestli to je on... tak se blížíme ke konci. Bez výživy brzo zemře. +poznamená chmurně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 19:25

Jo takhle. +pousměje se+ Jo to jsem si všiml, že se zvládáš hravě seznamovat. +zazubí se na ní vesel+ Cože? Né to by mě vůbec nenapadlo. +zasměje se+ Jen si to neumím moc představit... tebe s bříškem a pak s dítětem u nohy. +pousměje se+ To u nás taky. Tedy u těch vyšších vrstev. +pokývá zlehka hlavou, než zívne až se u toho celý protáhne+ Páni to je nádherný... až bych u toho usnul. +zamumlá trošku v polospánku, jak se zaposlouchal do hudby+ Takže chceš abych dneska spal s tebou? +zahýbá významně obočím, když hudba skončí a on se trošku probere+

Neferet tam bude muset zajet a osobně zjistit, co nebo kdo to udělal. +vrtí smutně hlavou+ Ale kvůli mě. Všechno je to kvůli mě. +vyskočí na nohy a zuřivě začne přecházet sem a tam+ ...tak by něco takovýho neudělal. +kouká na něj zkroušeně+ Ale ještě předtím zavraždí spoustu lidí. Jestli zareagoval takhle první noc... co přijde ty další? Bude to zkoušet znovu a znovu... +hlas se jí poněkud zlomí tak raději zmlkne a zastaví se+ Obejmeš mě, prosím? +koukne na něj naprosto ztraceně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 19:48

No a co, tak jsem společenská. +zasměje se+ No.. já zatím taky moc ne. +uculí se a pohladí si břicho+ Každopádně do toho nechci spadnout hned. Chci bejt připravená, až se je rozhodnu mít. +pokrčí rameny+ Stejně je dost pozdě. +přikývne, a zavře piano+ Hele, aby bylo jasno. +uculí se+ Nemám ráda studenou a prázdnou postel, a sama dost špatně spím, ale chci chlupatýho čtyřnohýho společníka. +zazubí se+ nic jinýho. +koukne na něj trochu nejistě, jakože jestli doufá taky v jiný věci, tak ať jde radši spát k sobě+

Tak co kdybys ty obavy odložila na dobu, kdy budem vědět, o co jde? +pousměje se+ Ale prosím tě, to je úplně směšná představa. +zavrtí hlavou+ Myslím, že do pár dní ho máme tady. +povzdychne si+ Řekla bych, že to pochopil. +pokrčí rameny+ Pojď se. +pousměje se a přitiskne ji k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor