Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 08:43

+chvíli se bezděky pod sevření jejích nohou ošívá, jak je to pro něj nezvyklé, ale za chvíli už uhání s větrem o závod jako pokaždé si užívajíc ten pocit z běhu a podvědomě dává pozor na to, aby mu nezklouzla ze zad. Trošku se zarazí nad tím, jak mlčí a nic neříká, ale po chvíli mu dojde, že usnula. Musí se v duchu zasmát a vrtět nad tím hlavou. Proběhne lesem a vynoří se za domem z druhé strany, než odcházeli, asi to vzal zkratkou. Odfrkne si jako by jí chtěl něžně probudit a nenápadně se přiblíží k domu, aby ho služebnictvo nevidělo a zrovna kolem hudebního salonku. Lehne si za okno a strčí hlavu nenápadně do okno+

Vážně ne? Já umím trošku na housle, ale není to nic slavnýho. Spíš praskají skleničky, když je vezmu do ruky. +zazubí se na něj vesele+ A právě proto jsem zvolila piáno. +uculí se+ No já nevim, co máš za postranní úmysli. Protože ty, můj milý, máš pokaždý postranní úmysli. +zubí se na něj vesele a přejde k němu pohupujíc zlehka boky nechávajíc si pro sebe, že ona má taky dost často postranní úmysli :D a jemně ho políbí+ Tak jo. Zahraju. +pokývá souhlasně hlavou a usadí se na stoličku před piáno, odklopí kryt kláves, bezděky si prohrábne vlasy, nadechne se a pomalu vydechne, než položí prsty na klávesy a začne hrát pomalou melodii, která hladí uši a vyvolává vzpomínky na zimní noci strávené v okruhu blízkých+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 12:22

+pravidelnej pohyb ji uspí skoro jak jízda ve vlaku, ale drží se jak klíště a nesklouzne, probudí ji až když se z okna začne linout klavírní melodie+ Já si pak vezmu taky. +zamumlá ze sna, a pomalu zamrká, na chvilku dezorientovaná, kde to vůbec je+ Co? +rozhlídne se rozespale+ Ah. +uculí se, když vidí dům+ To bylo rychlý. +zazubí se+ Dneska spíš rozhodně se mnou. +podrbe ho za ušima+ V týhle podobě. +dodá jako aby bylo jasno :D+ Je to jako velkej hřející měkoučkej polštář. +zazubí se a sklouzne mu ze hřbětu+ Tak co, jdem dovnitř? Překazíme bráchovi souložící plány. +uculí se+

Housle vynecháme. +souhlasí ochotně+ Brnkají mi na nervy. +oklepe se+ Já? Postranní úmysly? +vykulí oči+ Nikdy. +zazubí se, opře se do křesla a s úsměvem se zaposlouchá, potom se zvedne a pomalu k ní přejde, akorát ve chvíli, kdy tam vtrhnou ti dva :D+
Jsem doma! +rozpřáhne Vicky do široka ruce+ Co to hraješ? +zajímá se a rovnou přejde k piánu, a Chris si frustrovaně promne kořen nosu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 13:01

+odfrkne se tak že to zní jako by se smál, zejména když sleduje jak je rozespalá a souhlasně pokyvuje obrovskou hlavou jako že s ní bude spát mooooc rád :D a při jejím dotazu zvedne hlavu a podívá se do okna a pak zase na ní a zakroutí hlavou jako by mu nad tím rozum stál, ale nehádá se a změní se zpět do lidské podoby, obleče se a vzápětí jí doběhne+ Nejsi na něj nějaká zlá? Rušit mu takový plánu. +culí se od ucha k uchu až je jasný, že jemu to vůbec nevadí+

Jo to mě taky. +zašklebí se+ No jistě. Kdo jiný. +pokyvuje vážně hlavou, ale pak se soustředí a plně se oddá hudbě, která se díky jejímu umu line z piánu. Její pozornost upoutá až ve chvíli kdy se zvedne a zamíří k ní, stočí k němu pohled a sleduje ho s jistým očekáváním v pozadí zatímco se jí v mysli při hraní odehrávájí obrazy sestávají se jí s piánem a rozhodně na něj nehraje jako v tuhle chvíli. Ve chvíli kdy tam Vicky tak vrazí sebou polekaně trhně a ruka jí sjede po klávesách, takže zahraje dost ošklivě falešný tóny a nesouhlasně zavrčí, ale aby to zamaskovala rychle se chytne a pokračuje ve hraní jakoby nic+ Jak bylo ve městě? +zajímá se a omluvně koukne na Chrise když dovnitř vpadne i Samuel+ To je Ghotmen, Zima, že? +odpoví za Jasmine na otázku Vicky a Jasmine jen souhlasně pokývá hlavou+ No jo. Neznám nikoho jiného, kdo by ho uměl tak skvěle podat. +zazubí se potěšeně a nakvartýruje se na křesílko+ Ne, že bys znal vůbec někoho kdo by ho uměl podat. +zazubí se na něj Jasmine zatímco pokračuje ve hraní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 13:59

+počká až se obleče+ No, možná trošičku. +zazubí se+ To má za to, jak masivně mi křenil, když mi bylo patnáct šestnáct. +zazubí se, než vlezou dovnitř+ Hm, to neznám. +přikývne+ Ale je to hezký. Takový zimní. +usměje se+ Ve městě bylo fajn. Stavili jsme e v hospodě, tam to bylo boží. +zasměje se+ A pak jsme zdrhali, to bylo vůbec nejlepší. +zazubí se a nalije si skleničku, usadí se do vlastního křesla, bokem, a nohy si hodí přes opěrky+ Zahraj něco veselejšího, tohle je takový melancholický. +usměje se+

Rád tě vidím+zašklebí se mírně sarkaticky na sestru, a když tam vtrhne i Samue, tak se zas rezignovaně posadí+ No, to mě nepřekvapuje. +zavrtí hlavou+ ty na něco hraješ? +zeptá se ho, aby udržoval konverzaci :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 14:39

To je hezký a jak k tomu přijde Jasmine? +zazubí se na ní vesele+ To nemůžeš znát. To je náš hudební mistr. +zazubí se na Vicky a ještě se na chvíli zvedne, aby si taky nalil skleničku+ Já? +koukne na Chrise trošku překvapeně+ Ne, já nehraju na nic. Jenom na piáno a jen to co mě naučila Jasmine. +pousměje se+ Jo, protože Samuel je naprostej hudební antitalent. +zakření se Jasmine na chvíli vesele+ A co ty? Tipl bych se tě na housle. +zazubí se Samuel na Chrise a těžko říct, jestli přes okno slyše jejich rozhovor nebo ne+

+Jasmine jen nestačí koukat jak se jim to tam všechno nakvartýrovalo a trošku zoufale koukne na Chrise a sáhne do kláves trošku prudčeji, jak je podrážděná jejich vyrušením a tím, že se Chris zase vrátil zpět do křesla a je od ní tak daleko+ Spousta lidí a řevu. +pokrčí zlehka rameny že na místních hospodách toho moc nevidí+ Zdrhali? Před kým nebo čím jste zdrhali. +koukne na ní trošku starostlivě a vykuleně+ Veselejšího? Já nevím... myslím, že neumím něco veselejšího. +zavrtí zamyšleně hlavou+ Jak to že ne? +ozve se Samuel, který nerozeznal snahu se jich co nejdřív zbavit+ Co od Manuela Městké radovánky? +zajímá se, jako jak je možný že na to zapomněla+ Ah, na ty bych málem zapomněla. +zazubí se Jasmine naprosto nevinně než se otočí zpět k piánu a začne hrát o něco veselejší a rychlejší melodii připomínající hrající si děti které pobíhají po loukách a v městských uličkách+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 15:17

Ále, je ještě mladá, ta se v životě nasouloží... +zazubí se+ Kolik ti vůbec je? +koukne na něj zkoumavě a zvedne sklaničku v jakože přípitku+ Chrisovi taky piáno nejde, co? +uculí se na bráchu+
No, to je lepší. +zaculí se, když se rozezní nová melodie, a spokojeně si podupává nohou do rytmu+ Je to podobný něčemu, co znám, ale nedovedu to uchopit. +zavrtí hlavou zamyšleně, ale pak to vzdá a zaposlouchá se+ No, před těma lidma a řevem. +zazubí se na Samuela+ Hraješ všechno popaměti? +zajímá se+

Jo housle. +zašklebí se vesele+ To tak. Já hraju akorát na kytaru, a už jsem na ni dlouho nesáhl. +zavrtí hlavou+
Ale to ti náhodou celkem šlo, dalo se tebou chlubit před kámošema. +zazubí se Vicky+
No, dokud jsem cvičil, nebylo to úplně špatný. +připustí velice skromně :D+ Ale tohle se mi líbí. +usměje se na Jasmine+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 15:51

Dost na to, abych mohl mít na starosti svoje lidi. +zazubí se na ní vesele a na oplátku pozvedne svojí sklenku+ A ty na něco hraješ Vicky? +zajímá se+ Jooo před lidma... +pokyvuje vážně hlavou+ A taky před případnýma budoucíma manželkama. Vicky dostala nápad nějakou mi najít. +postěžuje si tragicky+

Už jsem se lekla, že ste vy dva něco provedli. +zavrtí nad tím hlavou, jako co jí to vůbec napadá+ Jo, hraju. +pokývá souhlasně+ Někdy se mi sice stane, že se zapomenu, ale to stejně spousta lidí ani nepozná. +pousměje se a nenásilně se odchýlí od melodie, když si vybaví jinou nejdříve lehkou a pomalou, ale přesto z ní sálá dobrá nálada a pak najednou zrychlí jako by se dala do vířivého tance+ To můžu potvrdit. Naposledy si hrál skvěle. +usměje se na Chrise+ Každopádně nemám problém zlepšit tvoje umění hraní na piánu. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 16:00

No tak si to nech. +vyplázne na něj jazyk vesele+ Trochu na piáno. +přikývne+ Ale v poslední době mám tak akorát čas si sem tam zahrát, o učení novejch věcí nemůže bejt řeč. +usměje se+ jo. +zazubí se+ Nutno doat, že se mi to vůbec nesnažil usnadnit. +nakrčí nos nesouhlasně+ Je to lepší. +přikývne+ Já jsem taky nikdy moc neuměla hrát z listu. +uculí se a pokyvuje hlavou podle melodie+ My dva? My jsme úplný zlatíčka. +zazubí se+

To jo, ty poklade. +zaksichtí se na Vicky+ Akorát vzít lopatou a zakopat na zahradě. +zasměje se+ No já to tedy určiě nepoznám. +uculí se+ Naposledy jsi moc neposlouchala. +zasměje se a oči mu zajiskří+ No, neudrželi mě u toho ani nejlíp placení učitelé, tak nevím, co zmůžeš. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 16:19

Nemáš čas? Co máš za povolání? +zajímá se hned Samuel+ Jistě, že neusnadnil. Ženu si umím najít sám. +nafrní se trošku, ale pak se na ní vesele zazubí+ Nechceš nám něco taky zahrát? Stejně mě začínají bolet ruce. +koukne na Vicky Jasmine zkoušejíc jestli se ten nápad uchytne+ Jo zlatíčka. To si umím dost živě představit. +rozesměje se vesele+ Neposlouchala. Tse já zvládnu víc věcí najednou. +zajiskří jí v očich a další změna melodie přinese trošku pozměněnou formu toho, co jí Chris tenkrát hrál na kytaru+ Neboj se. Já mám svoje metody. +v očích jí zajiskří a bezděky si skousne ret jako by myslela na něco opravdu hříšnýho, co může dešifrovat jen Chris+

+na dveře se ozve tiché, ale přesto rázné zaklepání a pak se dveře otevřou a dovnitř strčí hlavu poměrně mladý muž s havraními vlasy a vypadá poměrně uhnaně, jako by poslední hodinu běžel+ Omlouvám se ruším, má paní, ale hledám paní Neferet. +koukne na Jasmine udýchaně+ Nef tady s námi není. Mám pocit, že musela jít něco zařídit. +nechá Jasmine hraní a vstane, aby k muži přešla blíž+ Potřeboval si něco Tai? +zajímá se poměrně starostlivě+ Mám pro paní zprávu. Urgentní zprávu. +vydechne prudce jak se snaží popadnout dech+ Ach, tak jestli chceš tak mi jí tady nech a já jí ji předám až se vrátí. +navrhne když vidí jak nešťastně se tváří+ Ano, to bych mohl. Možná by si to paní měla přečíst také. +šeptne, když jí předá zapečetěný dopis+ Děkuji, Tai. Zajdi si do kuchyně pro něco k pití a uklidni se trochu, ať nám tady sebou nesekneš. +pousměje se Jasmine a rozloučí se s mužem a jen co se za ním zavřou dveře zlomí pečeť a dopis otevře. pohled jí klouže po řádcích a s každým dalším slovem je bělejší a bělejší, jak se její svět na chvilku scvrkne jen na ta slova v dopise, která jí naprosto odkrvila srdce a sevřelo ho v bolestivém stisku+ Ehmn... +odkašle si tiše, když si uvědomí, že by jí ti tři mohli pozorovat, zamrká a nahodí na tvář trošku křivý úsměv, i když do smíchu jí není ani trochu+ ...kde jsme skončili? Ach ano, Vicky vážně nám nechceš nic zahrát? +usměje se na ní jak je nechce něčím takovým zatěžovat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 16:35

Fuj, pracovat. +zazubí se naoko zděšeně+ Nemám žádný povolání. +zavrtí hlavou+ Ale vždycky se něco najde, jezdíme po světě, občas honím šílený upíry nebo šílený expřítele, a když je Byron doma, přijde mi škoda plácat společnej čas. +pokrčí rameny s úsměvem+ No fajn, já od toho dávám ruce pryč. +zasměje se+ Ty umíš Metallicu? +vykulí oči, když rozezná to, co Jasmine hraje+ Když já nevim co. +svraští obočí zamyšleně+ Na co máte náladu? +koukne po ostatních+ Umím i nějakou klasiku, ale dost to skřípe. +zazubí se+ Spíš písničky.

+Chris překvapeně zvedne oči, když tam chlápek tak vtrhne, a zamyšleně na ni kouká+ Děje se něco? +pozvedne znepokojeně obočí+ Něco se Sandersem? +zeptá se s obavou, a pohledem kmitá mezi její tváří a dopisem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor