Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2013 11:52

Máš pocit, že nejsem? +zasměje se a přitáhne si ji k pořádnýmu polibku+ Ne, teďka rozhodně ne. Musel bych se oblíkat a vůbec, to by byla otrava. +zavrtí hlavou+ No vidíš, na tu jsem skoro zapomněl. +zazubí se+ To abysme vzali Sanzy, aby ji zas dali do kupy. +uculuje se+ No jasně že jo, máme svatební noc, nehodlám tě pustit z postele až do rána. +zasměje se a pohladí ji po boku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 říj 2013 14:24

No jo, je fakt že Sanzové by jako uklidňující prostředek mohli zabrat. +pokývá se smíchem hlavou+ Až do rána, jo? +podiví se a tázavě na něj koukne+ A co tu chceš se mnou dělat, prosím tě? +uculuje se strašně nenápadně a omotá mu ruce kolem ramen+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2013 15:04

No doufám, jinak už mě napadaj jedině nějaký drogy. +zazubí se+ Stejně to museli čekat, dyť jsme jim řekli, že jsme zasnoubený. +ucul se a dá jí pusu+ Eventuelně taky spát. +pokýve vážně hlavou+ A taky se na tebe dívat a líbat tě a dělat čuňačinky. A vůbec rozličně prosazovat svý manželský práva. +zazubí se a políbí ji někam na klíční kost+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 říj 2013 18:16

No... asi jo, ale vzhledem k tomu, že jsem to nečekala ani já, tak bych řekla, že stejně budou překvapený. +zasměje se+ Prosazovat svý manželský práva, to se mi líbí. +uculí se+ Ale jenom doufám, že mě teď nepošleš dělat sendviče. +zasměje se, obejme ho a přitiske k sobě aby ho pořádně políbila+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2013 18:31

Já byl taky překvapenej. +zasměje se+ Ale hezky. +nakloní se nad ni a dá jí pořádnou pusu+ Ne, pošlu tě vytřít koupelnu, a až bude vkleče drhnout dlaždičky tak tě strašně znásilním. +zazubí se a taky se k ní přitulí a prohloubí polibek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 říj 2013 19:53

Víš když jsi dneska přišel tak to byl ten nejhezčí okamžik miho života. Když jsi pak řekl že si mě beres tak to už byla vlastně formalita. Ale když jsi přišel... Myslela jsem že se zblaznim radostí. +usměje se na něj+ Tak to ještě že máme sluzku jinak bych měla furt špinavou podlahu. +uculi se na něj začne ho libat a zase se na něj vášnivě tiskne a liba ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2013 20:20

No jasně že jsem přišel. +usměje se+ Dokud mě budeš chtít, tak přijdu vždycky. +pohladí ji rty po krku+ Jo, to jsi měla vidět mě, když mi došlo, o co jde. +zazubí se+ Chvilku to vypadalo, že mi tady něco rupne. +chytne ji za ruku a položí si ji na hruď+ To nevadí, špinavou podlahu přežiju spíš než nedostatek manželskejch povinnosti. +zazubí se , a zatímco ji líbá, ruce se mu rozběhnou po jejím těle+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 říj 2013 20:58

+když už má tu ruku na jeho hrudi tak mu pohladi ty jeho mocný svaly palcem přejede bradavku+ To by byla škod kdyby ti tu něco ruplo. +pousmeje se+ Mužů teď být nahoře já? +zeptá se ho jako by nic a opatrně ho skulinu pod sebe a klinem začne dráždit jeho muzstvi. Jen tak zlehka a dlaně mu opírá o hruď+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2013 21:12

+chytne jí tu ruku a vtiskne jí pusu do dlaně+ Kůstko na takový věci se nemusíš ani ptát. +zasměje se+ Protože odpověď je vždycky naprosto jednoznačně šup tam. +zazubí se a pohladí ji po bocích, když už ji tam má, a jeho mužství proti jejímu klínu pomalu tvrdne, tak si ji přitáhne k polibku a palci pohladí bradavky, lehce je sevře mezi prsty a tiše jí zavzdychá do úst+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 říj 2013 14:16

+s úculem se k němu skloní a začne ho líbat na rty. Ze začátku jemně a něžně, ale potom už to nevydrží a políbí ho pořádně. Taky se nad ním nadzvedne a závojíčky přejíždí po žaludu jeho mužství. S úsměvem, kterým sem tam projede záchvěv vzrušení sleduje, co to s ním dělá a po nekonečně dlouhé době ho konečně nechá do sebe proniknout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí