No jasně, proč ne? +zazubí se na ní vesele+ Počkej na tom jsme se snad ještě nedomluvili ne? +koukne na ní trochu vyjukaně, ale směrem kterým ukazuje se podívá+ Jo to bych nerad. +zasměje se vesele+ Ale vážně nelam si se mnou hlavu. Stejně tu nemůžu zůstat a za chvíli už půjdeme. +obrátí do sebe pivo, aby se pomalu připravili k odchodu+ Chlápek se sekyrou? To mám riskovat aby mi usekl... třeba ruku kdybych šahal někam kam bych podle jeho názoru neměl? +zazubí se na ní vesele a zamítavě vrtí hlavou+
+na chvíli se nechá okouzlit kouzelnou scenérií a jen si užívá jeho přítomnosti, která je pro ní v tuhle chvíli skutečně vzácná+ To jsem moc ráda. +zabrouká a líbne ho na tvář, jak ho pořád zezadu objímá+ No... +hlesne a trošku posmutní, než ho pustí a poodejde kousek k okraji kopce+ To jen tak nebude. +pokrčí zlehka rameny+ Já... +koukne na něj, než se úpěnlivě zaměří na západ slunce+ ...nemám v plánu se sem v dohledný době vracet. Ne jenom na tohle místo, ale do tohohle světa. +bezděky se rozhlédne kolem+ Hodně jsem nad tím přemýšlela a... mám tu sice hodně přátel a Nef, ale už se tu necítím tak doma jako u nás. +hlesne tiše svoje malý přiznání+ Ale na návštěvu bychom zajet mohli. Určitě by se ti ten výhled moc líbil. +pokývá souhlasně hlavou+