Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 19:55

No jasně, proč ne? +zazubí se na ní vesele+ Počkej na tom jsme se snad ještě nedomluvili ne? +koukne na ní trochu vyjukaně, ale směrem kterým ukazuje se podívá+ Jo to bych nerad. +zasměje se vesele+ Ale vážně nelam si se mnou hlavu. Stejně tu nemůžu zůstat a za chvíli už půjdeme. +obrátí do sebe pivo, aby se pomalu připravili k odchodu+ Chlápek se sekyrou? To mám riskovat aby mi usekl... třeba ruku kdybych šahal někam kam bych podle jeho názoru neměl? +zazubí se na ní vesele a zamítavě vrtí hlavou+

+na chvíli se nechá okouzlit kouzelnou scenérií a jen si užívá jeho přítomnosti, která je pro ní v tuhle chvíli skutečně vzácná+ To jsem moc ráda. +zabrouká a líbne ho na tvář, jak ho pořád zezadu objímá+ No... +hlesne a trošku posmutní, než ho pustí a poodejde kousek k okraji kopce+ To jen tak nebude. +pokrčí zlehka rameny+ Já... +koukne na něj, než se úpěnlivě zaměří na západ slunce+ ...nemám v plánu se sem v dohledný době vracet. Ne jenom na tohle místo, ale do tohohle světa. +bezděky se rozhlédne kolem+ Hodně jsem nad tím přemýšlela a... mám tu sice hodně přátel a Nef, ale už se tu necítím tak doma jako u nás. +hlesne tiše svoje malý přiznání+ Ale na návštěvu bychom zajet mohli. Určitě by se ti ten výhled moc líbil. +pokývá souhlasně hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 20:48

Protože to svádí k myšlenkám který nejsou na místě. +zazubí se zpátky a nenápadně vydyndá na procházející obsluze ještě panáka+ Musíš se do toho trochu položit. +zasměje se+ Máte vůbec nějaký vlkodlačice? +zajímá se, protože s jejich skupinou chodí jen kluci+ Už? +protáhne obličej+ To jo, potřebuješ všecky údy, že jo. +zasměje se+ Ale co on do toho má co kecat, když to nevadí tý holce. +pokrčí rameny+ Na druhou stranu... +zadívá se ke dveřím, do kterejch právě vlezl chlápek, kterej si s ní chtěl začít, a za ním čtyři jeho poměrně stejně nasraní kámoši, a začnou se po nich rozhlížet+ Máš pravdu, zdrháme. +přikývne, oklopí do sebe zbylýho panáka, a když se prosmýkně kolem baru, šlohne ještě flašku+ Dělej, než nás zmerčej. +uculí se na něj, chytne ho za předloktí aby ho neztratila v davu a proplete je mezi lidma k zadnímu vchodu+

+rozhlíží se a trochu se usmívá a připadá mu to krásný+ To neříkej, vždyť jsi tu doma. +zavrtí hlavou vážně+ Jistěže se sem budeš vracet. Člověk se nemá zbavovat svých kořenů. Vždyť by ti to tu chybělo. +usměje se, že to je přece jasný, že odsuď neodejde navždycky+ Jsem si jistý, že líbil. +přikývne+ SLunce zapadá fakt rychle, měli bychom zamířit zpátky. +poznamená, i když s emu zrovna moc nechce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 21:06

To bych si nedovolil myslet na něco, co bych neměl. +zazubí se na ní vesele+ Jistě, že máme vlkodlačice. +zasměje se+ A moc krásný vlkodlačice... třeba ti někdy nějakou budu moc představit. +pousměje se+ Jo už... venku se pomalu stmívá. +pokývá vážně hlavou+ Jo to potřebuju a hlavu taky když už jsme u toho. +zamračí se na chlápky, co vlezly do lokálu+ To jsou ty tvoje tajný zbraně tohle to. +zavrtí nad tím hlavou a hodí do sebe panáka a vstane+ Jestli nás zmerčej tak jim natluču budku. +pokrčí zlehka rameny a prorazí si cestu davem a vyjde za ní ven zadním vchodem+ Tak jo tudy. +ukáže na jeden konec uličky, když si zavírajícíma se dveřma všimne, že je chlapi zmerčili a zamířili za nimi+ Jdeme. +chytne jí za ruku a pospíší s ní z uličky ven na tržnici, která se pomalu ale jistě téměř vyprázdnila+

Chybělo. +pokývne vážně hlavou a pousměje se na něj měkce+ Ale budeme jezdit spolu. Ukážu ti všechny krásný místa, který tu máme a seznámim se se Samuelovou smečkou, tam se ti určitě bude líbit. A taky hlavní město a dům kde jsem se narodila a taky takovou malou zapadlou vesničku u hor. +rozbrebentí se vesele jak se jí vybavují všechna místa, která by mu tady chtěla ukázat a lidi se kterýma by ho chtěla seznámit+ Jo to bychom asi měli. +pokývne vážně hlavou a natáhne k němu ruce, jak bezeslova prosí o objetí+ Ale ještě se mi nechce. +povzdechne si tiše+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 21:58

No, to je chvályhodný. +uculí se, a nedodá, že u ní to možná není tak jistý+ Můžeš si vzít i někoho, kdo se neproměňuje? +zajímá se+ A když budeš mít děti, budou taky... no... vlkodlaci? +koukne na něj, i když by se na takový věci asi neptala, kdyby nebyla líznutá+ To je dobrý, těm utečem. +uculí se+ Všech pět? radši nikoho netluč. +usměje se a protáhne se zadním východem, a rychle proběhne uličkou na tržnici+ Pojď u zdi. +sykne na něj, aby nepobíhali úplně otevřeným prostorem, a rychle zamíří podél okraje k bráně+

No, to mám radost. +pousměje se, že fakt nejvíc ze všeho potřebuje další vlkodlaky :D+ Hlavní město bude určitě krásný. +přikývne+ Já vím, mně se taky nechce, ale jinak nás tu přepadne tma. +pokrčí rameny a na chvilku ji pevně obejme+ Pojď, dáme si večeři, a ohřejem se uvnitř. +chytne ji za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 22:17

+zvedne pobaveně obočí, když ze sebe vysype tolik otázek+ Jo, můžu si vzít někoho kdo se neproměňuje, ale je to poměrně složitý. Přijmutí smečkou a navíc ona sama by musela zpracovat fakt, že svět, který do tý doby znala je vlastně úplně jiný. +pokrčí zlehka rameny+ No ano je tu možnost, že by mohli zdědit moje geny a tím pádem by byly taky vlkodlakem. +pousměje se+ Ale něco takového... myslím smíšené páry... jsou poměrně vzácné. +pokrčí zlehka rameny a zamíří s ní uličkou+ No jistě, že všech pět. Nejsem žádný párátko ne? +zazubí se na ní vesele+ Jasně u zdi. +pokývá hlavou a šine se s ní podél zdi+ Tudy si zkrátíme cestu. +chytne jí za ruku a zatáhne do postranní uličky, kterou proběhnou a za chvilku už letí k hlavní bráně+

Že jo. Myslela jsem si, že jí budeš mít. +zazubí se na něj vesele+ Je naprosto neuvěřitelné. Spousta lidí a ta architektura. +usměje se+ Máš pravdu, ale můžeme se sem vrátit zítra. Slíbil si mi přece znesvětit všechna moje oblíbená místa. +zamrká na něj spiklenecky a jemně sevře jeho dlaň jak se prodírají křovím, a když se vydají lesem zpět k sídlu, tak ho obejme kolem pasu a podvědomě zrychlí, když jí přijde že je v lese najednou nějaká tma+ Doufám ale, že se dneska nechystáme jít spát moc brzo. Obávám se, že jsem tak živá, že bych vůbec neusnula. +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 23:02

A jak se teda to... no, dělaj nový vlkodlaci? +zajímá se cestou+ Musíte někoho pokousat? Já myslím, že to je stejný jako každá semknutá rodina. Je těžký dostat se dovnitř. +pokrčí rameny+ Ne, to fakt ne. +zasměje se+ Myslím, že někdo jde za náma. +zašeptá, když se v uličce ozvou těžký kroky+ Poběž. +zazubí se na něj a rozběhne se uličkou k bráně, kterou za chvilku oba proletí jak namydlenej blesk+Co teď? +zazubí se udýchaně, a oči jí svítí nadšením a adrenalinem+

Spousta lidí, počkej, až uvidíš New York. +zasměje se+ Jo, to jsem slíbil. +uculí se a prodere se s ní křovím+ Ještě je čas, stihneme to. +uklidní ji jemně, aby tak nespěchala, a k domu dojdou akorát když se uvnitř začnou rozsvěcovat světla+ Slíbilas mi něco zahrát, ne? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 23:17

+koukne na ní jakože jestli svojí otázku myslí vážně a pak se vesele rozesměje+ Kousání není nezbytností. Stačí geny. +pousměje se nakonec+ Ano, tak nějak to je. Hodně semknutá rodina. +pokývá souhlasně hlavou+ Hmn... +zamručí a stočí pohled za ně a zamračí se, když k němu dolehnou kroky a ve stínu uličky rozezná cizího chlapa. na nic nečeká a rozeběhne se hned za ní, aby jí byl na blízku kdyby je někdo přepadl z jiné postranní uličky a trochu si oddechne když vyběhnou z města+ Teď... +koukne na ní a chytne jí za ruku a rozeběhne se s ní do lesa. zastaví se za prvními stromy+ ...udělám něco o čem jsem doufal, že se tomu vyvarujeme. +zazubí se na ní a začne se svlékat+ Tohle mi pohlídej. +strká jí do náručí svoje oblečení a i ty kalhoty, ale s ohledem k tomu že začíná být tma si nebere moc servítky+ A jestli budeš tahat tak tě sežeru. +uculí se a vzápětí se ztratí mezi stromy, aby po setině vteřiny se mezi stromy objevil obrovský vlk, který si lehne na tlapy a zvedne k Vicky svoje velký pobavený oči+

New York? Tam se taky podíváme? +kulí na něj nadšeně oči+ Tak to bys měl taky dodržet. +pokyvuje vážně hlavou, ale v očích jí vesele svítí+ Jo, jo já vím. +pokývá trošku zaraženě hlavou a donutí se zpomalit+ Ale to je pravda. +usměje se na něj zase vesele+ Tak pojď. +odvede si ho hezky do domu kde v hale odloží plášť a zamíří rovnou k hudebnímu salonku+ Dáš si něco k pití? Víno? Nebo něco tvrdšího? Máme tu lahev, co je docela podobný vašemu bourbou. +nabízí hned jak vejdou do salonku, který osvětlují plameny svící na stěnách jako by jim služebnictvo chtělo udělat intimčo :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 23:45

+no jo, je zvědavá, a zábrany utopila v alkoholu+ Hustý. +uculí se a když vletí mezi stromy, opře se o kolena a prudce oddychuje+ Co? +zvedne zmateně hlavu, a vykulí oči, když se začne svlíkat+ Bude sex? +koukne na něj nechápavě+ No... já nevim... +ošije se a svlíkne si teda plášť+ Oh. +vypadne z ní, když k ní dojde vlk+ A co s tím, to na tebe jako mám vylízt jako na koně? +vykulí oči, a nakonec se mu teda něja vyhoupne na záda, snažíc se ho moc nepošlapat+ a čeho se tady asi jako mám chytit, všude samý chlupy. +stěžuje si+

nevím, nemám konkrétní plány. +pousměje se a pokrčí rameny, a v salónku si sundá kabát a přehodí ho přes křeslo+ Já si pak kdyžtak naliju, děkuju. +zavrtí hlavou, že zrovna teď nemá chuť, přiloží trochu do krbu, aby se to tam vyhřálo, a usadí se do křesla+ Tak co tu máš všechno za hudební nástroje? +zajímá se pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 23:57

+jen se vesele zasměje když na něj tak kouká, když se svléká a když jí pozoruje svýma vlčíma očima vypadá poměrně pobaveně. odfrkne si, když se tak ptá jestli na něj má vlézt a kdyby mohl mluvit zřejmě by poznamenal něco ve stylu "Ne. Dáme si závody v běhání" nespkojeně zamručí, když ho zatahá za chlupy a pomalu začne litovat toho nápadu, který mu už nepřipadá tak dobrý, ale je větší tma než očekával a chce se co nejdříve dostat do sídla. chvilku ještě čeká a pobaveně si odfrkne, když si tak stěžuje, ale nakonec opatrně vstane a vydá se mezi stromy. nejdříve pomalu, aby měla čas si zvyknout a když se mu zdá, že by nemusela hned spadnout dá se pomalu do běhu+

Dobře, tak jo. +pokývá souhlasně hlavou+ No... +promne si zamyšleně bradu+ ...máme tu housle... +ukáže na nástroj položený ve stojánku na jedné komodě+ ...harfu... +přejede zkusmo prsty po natažených strunách+ ...a můj nejoblíbenější hudební nástroj. Klavír. +udělá takovou malou okružní cestu po salonku a přitom se strašně nenápadně nakrucuje a předvádí, zejména když se zataví u klavíru a opře se o něj v jen trochu provokativní poloze+ Jsi si skutečně jistý, že chceš něco zahrát? +ujišťuje se vesele, když si rozepíná vrchní knoflíčky košile, aby jí nebylo moc teplo a vytahuje rukávy aby se jí dobře hrálo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 00:59

+tak trochu na něm klouže, tak se přidržuje jak může, spíš mu tiskne boky nohama, aby ho moc netahala, a jak se rozběhne, vyjekne leknutím, protože málem setrvačností sklouzne dozadu, tak se vrhne do protipohybu a omotá vlkovi ruce kolem krku, přitiskne se mu k zádům aby byli aerodynamický, a po chvilce se rozhodne, že se jí to celkem líbí, pod sebou cítí plavný pohyby svalů pod kůží a vzduch jí cuchá vlasy, tak mu zaboří obličej do srsti, protože ji z toho hrozně slzí oči a ten pocit je tak hezky pravidelnej, že cestou skoro usne+

tak to je dobrý, ani na jedno neumím. +zazubí se+ No, můžeš si vybrat, co chceš, ale zvuk houslí zrovna nepreferuji. +zasměje se a pozoruje ji jiskřícíma očima+ No jistě, proč bych tě sem jinak zatáhnul, hm? +pozvedne obočí, jakože netuší+ Něco hezkýho mi zahraj. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor