Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 22:23

Když ty mi prostě strasne chybis tak bych se tě chtěl pořád dotýkat. +pokrčil rameny a dooblece se+ V kalhotách od mouky tě mám skoro nejradši. +zazubi se na ni+ Pojedeme domů. Tady je to sice taly fajn ale není to ono. +posbírá těch několik svých věci a hodí je do tašky a pak ji chytne za ruku+ Jenom mi řekni jednu věc... Co je to pekanovej ořech?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 22:51

No, to můžeš. +uculí se a podá mu mobil, co si zahrabal do peřin+ Dokonce musíš. +zazubí se, obejme ho kolem pasu a přitiskne se k němu ještě v krátkým polibku+ Skoro? +zasměje se+ A jak mě máš nejradši? Abych nosila jenom to. +uculí se+ Takovej ořech no. +uculuje se+ Já ti to ukážu doma. +slíbí mu, omotá mu ruce kolem pasu, a přemístí je domů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2013 02:58

Jenom zasterku. +zazubi se na ni+ Eventuelně ještě prachovku jako ty francouzsky uklízečky když ses tedka usedla manželka. +uculi se strčí si mobil do kapsy a obejme ji kolem pásu aby je oba premistila domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 06 lis 2013 01:20

+chytne si Vici taky kolem pásu a odvádí si ji do pokoje+ Ty jsi prostě úžasná víš? +usměje se na ni a hned za dverma ji tak něžné natiskne na zeď a začne z ni olizovat kousky marmelady+ A taky uchvatne sladka. +zazubi se na ni a stáhne ji triko a olizne dekolt+ Já tě umyju jo? +začne ji olizovat jako kocour+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 lis 2013 02:09

Jasně že to vím. +zazubí se na něj, a prsty mu vklouzne pod tričko na kůži+ Ty seš taky sladkej. +vydechne mu pobaveně do kůže, a sklouzne mu rukama na zadek+ A seš děsně sexy, když jseš od jídla. +zazubí se, a zastrčí mu patku za ucho+ Tak jo. +uculí se a přitiskne si ho za zadek k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 lis 2013 15:41

Fakt? Tebe rajcuje rozpatlaný jídlo? +koukne na ni tázavě, ale pak se rozesměje a zase se k ní skloní a začne ji olizovat+ Kočko... +vydechne jí do kůže+ Tady se to zase začíná zvrhávat, že jo. +zvedne k ní oči, ale je vidět, že by mu to proti srsti nebylo, zvlášť to, že se k ní tak tiskne klínem a trochu se o ni otře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 lis 2013 16:21

Rajcuješ mě ty, a rozpatlaný jídlo je parádní záminka, proč tě olizovat. +zazubí se,a trošku se nastavuje jeho dotekům+ jo, tak ty mě namáčkneš na zeď, svlíkneš mě, olizuješ mě, a pak se divíš, jo? +uculuje se a nakloní se pro pusu, ale vždycky těsně před jeho rty ucukne, provokuje, a má z toho srandu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 lis 2013 19:28

+už ji fakt chce políbit a ona mu furt utíká a on je už z toho úplně celej ricnej+ Ty jeda ženská. Strašná. +zasmeje se a chytne ji za pas a přehodit si ji přes rameno a odnese do koupelny a opatrně ji položí do vany+ Já ti ukážu. +zasmeje se vezme sprchu a začne ji sprchovat a má z toho srandu zase on. Zezacatku teče docela studená voda ale začne se rychle oteplovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 lis 2013 23:14

+zazubí se a vtiskne mu pusu na špičku nosu, a když ji tak čapne, vyjekne a chytne se ho jak klíště+ Uáá, pomóc! +plácne ho vesele po zadku, a když ji složí do vany, honem se hrabe ven, ovšem to už schytá plnou dávku studený vody, na což zavřeští jako by ji vraždil+ Ty mě chceš zabít? +zaječí o oktávu vejš, chytne ho za tričko a stáhne k sobě, nějak aby se moc nepomlátil+ Ty seš cvok, to je děsný. +zazubí se, azačne ho zas líbat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 lis 2013 14:22

Zabít? To bych si nedovolil. +směje se+ Jenom tak trochu přizabít. +zazubí se na ni a přitiskne se k ní a políbí ji+ Tak co, kočko... +mrkne na ni+ Sundáme ty mokrý hadry? +zazubí se a začne jí stahovat mokrý kalhoty i s kalhotkama a jen se na ni uculuje, aby zakryl, jak ji hltá očima+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré