Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 11:57

+vážně na ní koukne a tiše si povzdechne, když si od ní pivo s díky vezme+ Nejsi bezmocná. Tedy rozhodně si to o tobě nemyslím. +zavrtí zamítavě hlavou+ Jen... bych se rád vyvaroval potížím. Vžycky se může něco zvrtnout. Nikdy nevíš jak moc šeredně. +zavrtí smutně hlavou+ Omlouvám se, jestli jsem ti připomně něco špatnýho. Jen si dělám starosti. +pousměje se smutně a křivě+ Ne, to je dobrý. Máme... +na chvíli se zamyslí+ ...ještě tak hodinku, než se budeme muset vrátit. +pousměje se+ Cože? +zamračí se a střelí pohledem po muži+ No, tak prosím... jsem zvědavej jak si s ním poradíš. +zazubí se na ní a založí si protestne ruce na hrudi ve stylu „já ti to říkal. To bude zase průser“+

Jo, to je. +zasměje se vesele a když dojdou k fontáně a usadí se na její okraj, zvážní a se zvláštním svitem v očích sleduje scénu před nimi+ Mám její oči. +usměje se na něj+ Ale vlasy mám po babičce. Na tu si ale nepamatuju. +začne bezděky jemně hladit palcem hřbet jeho ruky+ Zajímavý je, že tohle je jediná vzpomínka na kterou si dokážu vzpomenout. Vybavit si jí úplně celou se všema detailama... dokonce si i pamatuju, jak voněli buchty, který jsme ten den spolu upekli. +pousměje se a na chvíli je obalí vůně čerstvě pečených buchet+ Možná to ale bude tím, že jsem s ní v jeden den nestrávila tolik času jako tenhle. +zamručí zamyšleně+
Co jsem ti říkala, Jasmine? +koukne Elizabeth na holčičku vážně+ Nemáš se toulat po lesích. Víš co se v nich schovává?
Bubáci. +našpulí holčička trucovitě rtíky+ Ale bubáci neexistujou, mama. +připomene jí důležitě, že přeci není malý dítě a ví že bubáci pod postelí nejsou opravdoví, ale v tu chvíli se za holčičkou zničeho nic objeví vysoký muž navlečený do kožených kalhot a od krve špinavé košile, sehne se holčičce k oušku vycení špičáky a zavrtí. V tu chvíli malá Jasmine vypískne úlekem a zejména strachy, když se otočí a podívá se do té divoké tváře. Uskočí a schová se mámě, které na rtech pohrává trošku pobavený úsměv, za kalhoty. Holčička vykoukne zpoza maminky a zahledí se na upíra a svraští čelíčko jak přemýlí. Potom se podívá na nebe, na upíra, na nebe a na maminku a našpulí nesouhlasně rtíky+ Mama, ale vždyť je světlo. Upíři nemůžou na sluníčko. +ukáže naprosto vážně na nebe+ Nemůžou. +pokývá Elizabeth vážně hlavou+ Ale co kdyby byla tma? +zajímá se načež se holčička vážně zamyslí+ Utekla bych mu. +pronese naprosto vážně+ Opravdu? +otočí se k ní maminka a polechtá jí+ Tak utekla jo? +zasměje se, když holčička vesele vypískne a uskočí+ Jo. +zazubí se na ní malá Jasmine a se smíchem se dá na úprk následovaná její smějící se matkou, se začnou honit po zahradě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 13:02

Já vím. +povzdychne si+ Jsem na to taky trochu přecitlivělá. +připustí a pousměje se+ To jo. Ale kdybys myslel pořád jen na to, co se může posrat, v životě by sis nic neužil. +zazubí se+ Toje dobrý. +přikývne nakonec a usměje se na něj+ Dobře, za hodinku se dá stihnout dost. +uculí se pobaveně+ Tak jo. +napřímí se a oči jí blýsknou+ Ale ne že ho praštíš dřív. +vymíní si ještě, a když se k nim chlap prodere a ukáže na ni prstem, zvedne se a dojde k němu, jako by chtěla zjistit, co po ní chce. Chlap jí zcela samozřejmě a poněku familierně položí ruku kolem pasu, jako by si ji snad jen chtěl přitáhnout blíž, aby jí mohl něco pošeptat přes ten hluk do ucha, ale když se k němu nakloní, ruka mu sklouzne na zadek a přitiskne ji blíž na sebe a klínem na klín, a rty od jejího ucha poněkud drze přitiskne na krk. Vicky se mu jen tak pro formu pokusí vykroutit, a když ji sevře pevnějc a otře se o ni boky, poddá se jeho doteku, nakloní se mu k uchu a něco do něj zašeptá, jen pár krátkejch slov, ovšem ošividně s masivním účinkem, protože chlap od ní odskočí jak kdyby ho uštkla, zamumlá v cizím jazyce něco, co je nepopiratelně nadávka, a plivne jí k nohám, ale otočí se zády a začne se prodírat davem pryč+ hlásím, že moje čest je zcela neposkvrněna. +zazubí se, když se vrátí ke stolu+

To je pravda. +přikývne s úsměvem a pozoruje scénu před sebou, pečlivě si ženu prohlíží, a sem tam v jejích gestech, mimice nebo pohybech pozná Jasmine+ Jestli jich chceš víc, existujou hypnotický metody. Vzali bychom myslánku, a koukli se ti do podvědomí. +navrhne zamyšleně, a když se tam objeví upír, automaticky reflexivně sáhne po hůlce, aby je bránil, než mu dojde, že je to jednak iluze a druhak vzpomínka, takže by byl platnej jak stěrače na ponorce+ No jistěže utekla. +zasměje se taky, a uhne z cesty, když kolem nich ty dvě proběhnou+ Je to moc hezký. +usměje se měkce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 15:21

+s úsměvem nad ní trochu kroutí hlavou+ Jak si přeješ. +zamručí, ale pak se na ní zazubí a pozorně sleduje, co se to děje. prohlíží si pečlivě mužův obličej, aby si ho zapamatoval a v případě příležitosti mu mohla napravit fasádu. pevně stiskne půllitr v dlani, když vidí jak si ten chlápek dovoluje a už už chce vstát, když vidí, že se chce Vicky vyprostit z objetí a nemůže, ale jen zůstane překvapeně zítra, když jí chlap najednou pustí a div že neuteče+ No pěkný. Zajímalo by mě, co jsi mu řekla. +vrtí nad tím s neuvěřením hlavou a kulí na ní trošku oči+

+měkce se na Chrise usmívá a tulí se mu k ruce+ Nevím. To že si je celé nevybavuju má asi svůj důvod. Ale možná bychom jich pár mohli zkusit. +pousměje se zamyšleně+ Náhodou já byla skutečně přesvědčená o tom, že bych mu dokázala utéct. +zazubí se vesele a spolu s ním uhne těm dvoum z cesty+ Jsem ráda, že se ti to líbí. +pousměje se a postavy spolu s okolím se mírně nejistě zavlní+ Ale bude ti to muset stačit, o moc déle to neudržím. +pousměje se trošku smutně, nejraději by se tu ještě toulala, ale její soustředění poněkud slábne a za chvíli postavy zmizí a zahrada se zavlní, vybledne a nakonec se rozplyne+ V pořádku? +strachuje se trošku, jestli mu nic neudělala když pomalu otevře oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 17:16

To bys chtěl vědět, co? +zazubí se a upije se panáka, a celá pyšná se opře do lavice, a nechá ho trochu vycukat, ale pak se k němu spiklenecky nakloní+ Zeptala jsem se, jestli nevadí, že mám syfla. +uculí se pobaveně+ To zabere dycky. +mrkne na něj a ují ještě kus studený mrkne z talíře+

Možná potlačuješ ty špatný, a ty dobrý se k nim připletou? +pokrčí rameny nejistě+ Nejsem žádnej psycholog amatér. +zazubí se+ Nepochybuju o tom. +přikývne vážně+ Jsem rád, žes mi to ukázala. +přikývne a vděčně se na ni usměje, a když vize zmizí, zmateně zamrká, a trochu dezorientovaně se rozhlédne+ Ne, v pořádku. +usměje se, když zas nabyde jistoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 17:28

Jo, to by mě tedy fakt zajímalo. +culí se na ní vesele a netrpělivě čeká jestli mu to řekne nebo neřekne a když mu sdělí svoje malý tajemství, jen překvapeně zamrká a chvilku mu trvá co udělala načež se vzápětí hlasitě rozesměje až se po nich pár lidí kolem ohlédne+ Holka ty si číslo. +vrtí nad tím vesele hlavou+ Tebe bych tak chtěl mít doma. +potřese nad tím hlavou a přiťukne si s ní pivem, který do sebe pomalu obrátí+ Takže co mi o sobě ještě řekneš? Protože tohle bylo docela dobrý poučení. +zubí se na ní vesele+

I to je možný. +pokrčí zlehka rameny+ Ale teď s tím nebudeme trápit. Na to budeme mít ještě času dost. +rozhodne vesele+ Znáš mě co. +usměje se na něj měkce. chvilku ho ještě pozorně sleduje, jestli jí tak náhodou nekecá, ale když se zdá, že je všechno opravdu v pořádku široce se na něj usměje+ Super, tak půjdeme dál? Ukážu ti svoje oblíbený místo. To budeš teprve koukat. +zabrebentí a vyskočí na nohy, možná trošku moc prudce až se jí trošku zamotá hlava, takže si kecne zpátky na zadek a kouká jak vyvoraná myš+ Jejda. +zamrká zmateně+ Asi jsem na to šla nějak zprudka. +pousměje se a na druhý pokus už to zvládne mnohem líp, alespoň stojí+ Takže... pamatuješ si odkud jsem přišla? +zajímá se vesele a myslí svoje malý já, protože tím směrem půjdou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 17:57

+taky se zasměje, a ujídá prstama kousky masa, prolívá je pivem, a sem tam potáhne z cigarety+ No to nejseš první, kdo mi to říká. +zazubí se+¨Tss, to bys teda chtěl. Hrabal bys prstíčkem. +uculuje se a vyplázne na něj jazyk+ Já nevim, co ti mám říct? Umím se špičkou jazyka dotknout nosu, kytarista Ramsteinů mi podepsal prso a umím lítat na koštěti. A jednou jsem měla sex v ponorce. +zazubí se+

Jo, dokud jsme tady tak s tím stejně nemůžeme nic udělat. +přikývne+ Dobře, na to se těším. +usměje se a vstane, a jen kulí oči, když se tak skácí+ Co blbneš? +zazubí se, a radši jí podá ruku a vytáhne ji na nohy sám+ Hlavně jestlli jsem v pořádku já, co? +zavrtí pobaveně hlavou, a raši ji chytne za ruku+ Hmmm.... tam? +zvedne tázavě obočí a ukáže jedním směrem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 18:08

Tím si tedy vůbec nejsem jistej. +vrtí nad tím hlavou, že by jako vůbec nechtěl+ Hmn... hmn... +mručí, že jí vnímá a když se dostane k té poznámce o sexu zakucká se a vyprskne pivo přes stůl, načež se rozkašle+ Cože si měla? Sex v ponorce? Co to je? +vykulí na ní oči a pak si uvědomí jak to vyznělo+ Co je sex vim, ale co je to ponorka? +opraví se rychle aby si jako nemyslela :D+

Já nevim. +zasměje se tiše+ Asi jsem na to šla nějak prudce. +zazubí se na něj vesele a nechá se vytáhnout na nohy a pro jistotu mu ještě obtočí ruku kolem pasu na chvíli+ Já jsem v pořádku, jen se mi trochu zatočila hlava. +našpulí rtíky stejně tak roztomile jako ta malá holčička ze vzpomínky+ Tys ale vůbec nedával pozor. +rozesměje se vesel+ Tam. +ukáže víc doprava a pomalu se s ním vydá do lesa, proplétá se s ním mezi stromy a pak narazí na husté houští+ Ty jo, to tu ještě nedávno nebylo. +vykulí trochu oči+ Tedy bylo ale dalo se ještě projít. +vrtí nad tím hlavou+ Tak si cestu uděláme. +pokrčí nad tím nakonec rameny a položí dlaň na nejbližší keř a po chvíli soustředění se začnou větvičky rozestupovat, takže jim vytvoří ouzkou uličku+ Tak prosím pane. +zazubí se na něj a nechá ho jít prvního a když se proderou houštím objeví se na otevřeném prostoru ze tří stran uzavřeného lesem, ale přímo před nimi se rozprostírá výhled na kraj pod nimi, jelikož se dostali na vrchol kopce a díky tomu, že na tom obrovském kopci stojí celé sídlo, tak je to trošku překvapení, ale příjemné, jelikož výhled je to neskutečně úžasný. lesy, pole a louky a v dálce více vpravo město, ve kterém zrovna popíjí Vicky s Mariues+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 18:46

Já jsem náhodou dobrá, vařit celkem dovedu, peníze mám, a rozličný jiný užitečný dovednosti taky. +založí si ruce na hrudi pobaveně, a pak si dramaticky otře poprskanej obličej od piva, pozvedne obočí, a už to má na jazyku, jestli sex nebo ponorka :D+ To je taková loď co jezdí pod vodou, aby ji nikdo neviděl. Někdy se může dostat až na dno moře, a mimo jiné je z ní parádní výhled na ryby. +uculí se+ Ale tak jsou i divnější místa. +zazubí se+

tak si dej chvilku klid. +usměje se a jde jen pomalu, aby se neuhnala+ Já jsem dával pozor na ty důležitý věci. +ohradí se pobaveně+ To víš, spousta věcí se od tý doby změnila. +usměje se, a pomáhá jí odstranit větvičky z cesty, aby se mohla protáhnout křovím a neublížila si, a když projde, musí se prudce zastavit aby nespadl z kopce+ Páni. +usměje se široce+ To je parádní výhled. +rozhlídne se od obzoru k obzoru, od světel města přes krajinu, a připadá mu mnohem známější a přirozenější, než když přijeli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 říj 2013 18:58

Jiný užitečný dovednosti? Umíš šít? +zazubí se na ní vesele+ Loď co jezdí pod vodou? +vykulí na ní oči ještě víc+ Jak ses na takovou loď dostala? A jaký to je? +zajímá se a těžko v tu chvíli říct jestli myslí ten sex nebo jízdu ponorkou :D + Divnější místa? Jako třeba? +zvedne tázavě obočí+

Odpočineme si na místě. +usměje se na něj měkce, ale nepospíchá a lesem se s ním loudá+ Tak to potom ano. To tě šlechtí. +usměje se na něj a za odměnu ho dokonce líbne na tvář+ To tedy. Ani jsem si neuvědomila, že jsem byla tak dlouho pryč. +vrtí nad tím hlavou+ Pozor. Nespadni dolů. +zasměje e a chytá ho, aby měla jistotu, že se vážně zastaví a obejme ho zezadu kolem pasu a hlavu mu prostrčí pod paží+ Jen škoda, že tu nemůžeme být do setmění. +povzdechne si, ale usmívá se přitom+ Je tu úžasný výhled na hvězdy a ve městě v noci hoří velký ohně zejména kolem na polích jsou pro ně vyhrazená místa. +přejede prsty po obzoru+ Tak tohle je moje nejoblíbenější místo. Takových výhledů u nás moc není a navíc je tu nádherný klid. Byla jsem schopná si sem za to křoví zalézt na celý dny a nikdo mě tu nemohl najít. +usměje se jemně ho hladíc po břichu, jak ho objímá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 19:42

Budem rozebírat můj sexuální život? +pozvedne obočí a zazubí se, alkohol jí poněkud rozvázal jazyk, i když tak opilá, aby se motala, ještě není+ Můj ex měl nějaký vyřízování na který jsme ji potřebovali. +pokrčí rameny+ A je to fakt zážitek. +přikývne, těžko říct, co myslí :D+ Ale jestli se dobře pamatuju, měli jsme tu sbalit holku tobě. +rozhlídne se po lokálu+ Nejlíp nějakou, který nebudeš muset ráno zaplatit. +přejede dvě dámy v rohu pohledeme+ Co ta bloncka u výčepu? Je tady s tím chlápkem se sekyrkou, ale nejsou spolu, podívej jak na ni kouká. +navrhne+

Je to moc krásný. +přikývne, a pozoruje jak se slunce pomalu začíná klonit k západu a zbarvuje scenerii do hezkejch tlumeně červených odstínů+ To věřím, není tu žádné elektrické osvětlení, tak tu musí být parádně vidět na nebe. +přikývne souhlasně+ Líbí se mi to. +usměje se na ni+ Třeba sem zase budeš moct chodit i potmě, až se zbavíme všech těch hrozeb. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor