Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 02:59

Rád bych se považoval za někoho kdo nezarli Kočko ale obavam se že se mi to úplně nepovede. +povzdechne si+ Ale za to můžeš ty protože ses moc sexy. +brání se chabě.+ No přes limit... Kdyby tě někdo hodně vážně osahával tak to už bych měl asi fakt problém. +pokýval zamyslene hlavou+ Třeba kdyby měl ruku ve tvejch kalhotkach a tak. Když tě někdo placne po zadku tak to preziju. Pokud teda ty sama nebudeš chtít abych mu rozbil hubu. +nadměrně ochranitelsky hruď+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 03:15

Já taky někdy žárlím... ono to asi jinak ani nejde. +zazubí se+ Dokud se nezačnem navzájem stalkovat a házet po sobě nádobí, řekla bych, že to je dobrý. +zasměje se+ Ježiš, já myslela jestli ti vadí pusa, nebo tak. +vykulí oči+ Jasně že se nenechám osahávat s nějakým... já nevim, sexuálním záměrem. Kluci mě občas lechtaj, jsou takový objímavý, a přes zadek sem tam dostanu, a taky mají problém udržet svý jazyky z holčičích krků, ale to budu omezovat, slibuju. +zazubí se+ Nechci abys někomu rozbíjel hubu. +zavrtí hlavou+ A do kalhotek mi smíš sahat jenom ty. +uculí se a vtiskne mu pusu na rty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 13:39

Já tě budu osahávat se sexuálním záměrem. +zazubí se na ni a obejme ji kolem pasu a dá jí pusu do vlasů a jme se ji trochu osahávat na zadku a na břiše+ Já žádný holky plácat po zadku nebudu, jestli ti to nevadí. +oznámí jí s vážnou tváří a pak dodá+ To budu jenom kluky. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 14:23

no, však ty taky můžeš. +zazubí se+ Mně by asi vadilo, kdybys byl do tý holky jakože zakoukanej nebo tak, a šahal bys na ni protože se ti líbí. +poškrábe se ve vlasech+ jako kdybych věděla, že to pro tebe něco znamená. +pokrčí rameny+ A ruce smíš strkat jen do mejch kalhotek. +zazubí se+ Tak to jo, to beru. +zasměje se+ To znamená že já můžu osahávat holky? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 14:25

Ty že bys jako osahávala... +najednou se zadrhne jak si to představí, napůl by mu to vadilo, ale napůl je to zas děsně sexy, tak chvilku neví, co říct+ Nóóó... +protáhne, aby získal trochu času+ Jako teoreticky je osahávat můůůžeeeš. Ale jenom ty hezký. +uzavře to rozhodně a ještě chvilku si to představuje a tak neurčitě se u toho culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 14:55

No,jakože bych osahávala. +uculí se+ Neboj, nemám v plánu ti zahejbat s holkama. +zasměje se+ Akorát někdy když se opiju tak se trochu tulim. +pokrčí rameny+ Tak mě když tak musíš odnýst. +zazubí se+ Ale dkyby ti to nevadilo a třeba bys chtěl... tak bych tě nechala se koukat. +uculí se a zahýbe obočím+ No jasně, proč bych měla osahávat ty ošklivý. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 16:05

Tý jo, ty mě necháš koukat? +uculí se na ni+ To bych byl teda šťastnej kluk. Ale je mi jasný, že by to škončilo tak, že bych tě od ní odtáhl a pomiloval se s tebou. +zašeptá jí do ucha+ Mám tě rád kočko, a vím, že ty mě taky, takže když se něco semele, tak vím, že to stejně nic neznamená. +usměje se a políbí ji+

(budeš někdy na ICQ?)
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 17:08

Dyť víš, že tě nechám... no, všechno. +uculí se+ Nic se nesemele. +zavrtí hlavou a usměje se na něj+ A kdyby náhodou, tak se s tím poperem spolu. +pohladí ho po břiše+ Tak co, vylezem z postele? +uculí se, posadí se a zády k němu si nandá tričko+ Chtěla bych dneska dělat nějaký úplně normální podzimní věci. Kdybys chtěl. +dá mu pusu s úsměvem+ Upeču dýňovej koláč a pekanovej koláč a jablečnej koláč a večer si vlezem ke krbu pod deku s horkou čokoládou, jo? +usměje se+ Co myslíš? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 17:17

Cože? +koukne na ni zklamaně+ My dneska vylezeme z postele? Já jsem tu plánoval strávit celej den, jenom s tebou a dělat všeljaký věci a nemravnosti. +namítne+ No tak jo, tak jo, už lezu. Ale nepočítej s tím, že tě nebudu osahávat a tak podobně, aby bylo jasno. +Oznámí jí, ale pak se na ni uculí a dá jí pusu+ A budu se těšit na večer u krbu. +vyskočí z postele docela čile a obleče se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 17:44

Můžem dělat nemravnosti i jinde. +zasměje se+ jenom bych chtěla po tom všem jeden normálně neobyčejnej den, tak s tebou. +usměje se a dá mu pusu+ Můžem tu zůstat, jestli chceš, nebo se vrátit domů, mně je to jedno. +pokrčí rameny a obleče si kalhotky+ Budeš mě milovat i když budu v teplákách a od mouky? +zazubí se+ Já myslela, že si u krbu něco pěknýho přečtu, ale tohle je taky dobrá alternativa. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré