Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 01:08

+svalil se vedle ni a přitáhne si ji k sobě+ Opovaz se. +zamumlal potad trochu udychane+ Já tě už nikam nepustim. +zavrti rozhodně hlavou aby si nemyslela a pak si na něco vzpomene+ Od čeho máš tu jizvu na břiše? +zeptá se ji spíš zvědavě než nějak jinak a poocku na ni koukne jak se tváří+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 01:20

Já vím. +usměje se+ Já už nikam nechci. Asi tak... nikdy. +zazubí se, a rychle si sedne, aby si znova oblíkla tričko, když se na to zeptá, tak sezná, že už to nemá cenu, a s povzdychem si lehne zpátky+ Tos vůbec neměl vidět. +zamračí se+ Od nože. +zamumlá+ Můžem to dělat potmě. nebo si pořídím nějakej korzet. Ať na to nemusíš koukat. +vynípne si zpod nehtu špínu+ Ale zjistím, jak to dostat pryč, slibuju. +položí si mu hlavu na hruď+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 01:27

+pousmeje se+ To sis myslela že si toho nevsimnu? Kočko já znám každej centimetr tvyho nadhernyho těla. +Pohladi ji po boku+ Doufám že za to ten hajzl zaplatil. +koukne na ni tazave+ Neboli tě to? Mám bejt opatrnej? Já budu. +slíbí ji ani nečeká na odpověď+ Kovko já tě zeru s jizvou nebo bez. +pousmeje se+ Hlavně že už tě Mám zpátky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 01:37

No plán byl nechat si tričko. +pousměje se+ Jenže když na mě šaháš, nemůžu myslet. +uculí se+ Ale jo. +usměje se na něj+ Nakonec ho dostali. +pokrčí rameny+ Už to nebolí, je to jenom trochu citlivý. +zavrtí hlavou+ No, já chci abys měl pěknou ženskou bez škaredý jizvy, takže to nějak vyřeším. Do tý doby prostě nebudu chodit nahatá. +usměje se a přikreje se po bradu+ Tak co, kolik milenek sis zatím pořídil? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 01:44

Jak chceš Kočko. Klidně si tu jizvu nech. No kdo může říct že má tak odvážnou ženskou jako já no? +nafoukne se pyšně+ No tak to teda je jako rána pod pás. Jak jako že nebudeš chodit nahata? No to mi nemůžeš udělat. +koukne na ni jako by mu zrovna splachla všechny hračky do kanálu+ Já a milenky jo? +usklibne se vesele+ No hrál jsem zaklinace a tam jsem svedl všechny co šly. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 01:50

Jo, musím tě informovat, že většinu času jsem byla maximálně odvážná a neohroženě jsem upírům hrozila zpoza bezpečné hradby za Neferet nebo Samuelem. +zasměje se+ Tobě by to fakt nevadilo? +koukne na něj+ Ale je fakt dlouhá, ani bych s tebou nemohla v létě chodit na koupák v bikinách. +skousne si ret+ No teda, ty seš svůdce. +zazubí se a dá mu pusu+ A co je tady vůbec novýho? +pohladí ho po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 01:59

Oh. +zatvari se nanejvýš ohromene+ Tak to musíme napst do nějaké kroniky nebo tak. Jak ses neohrozena. +usměje se+ Musis mi vyprávět co všechno jste tam dělali a tak. No všechno. +pokýval hlavou+ Jestli tobě ta jizva vadí tak si ji nech odstranit. +pokrčil rameny+ Tady není novyho nic. Všichni jsou pryč. Takže jsme tu měli mejdany tak akorát s Malteziem. Občas jsme pozvali Jeefese to ti byl odvaz! +zazubi se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 02:18

Trochu čarování, ale hlavně jsme jezdili na koních po lesích, nejlíp v dešti. +zazubí se+ Ale byli na nás hodný, udělala jsem si kamarády. +usměje se+ Nic nemravnýho jsem s nikým nedělala, jestli se ptáš na tohle. +zazubí se+ Jakto pryč? Wenai tu není? +zajímá se+ Není tu nikdo kromě Maltezia? +zvedne k němu oči+ To ho můžem poslat nakupovat a dělat to v jídelně na tom velkým stole. Nebo na schodech. +zazubí se+ Už jsi vymyslel, kde budeme bydlet? +zeptá se nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2013 02:23

Jasný to je oblíbená zábava slechticu této doby. +pokyve vážně hlavou+ Jak s nikým. +primhouri strašlivé podezrivave oči+ Takže tam někdo byl? Kdo to byl? Jak se jmenuje? No doufám že si nedovoloval. +zahuci strašné výhrůžné ale pak se usměje+ Já vím že by ses stejně nenechala sbalit. +uculi se na ni+ Není tu. +pokrčil rameny+ Je s tím svým klukem a úplně na ne kašle. +postezuje si+ Nevím kde budeme bydlet. Já bych tomu nechal volněji průběh. Až narazíme na něco pěknýho tak si to prostě koupíme. +pokrčil rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2013 02:41

Musela jsem spát na mechu. Na zemi. +postěžuje si tragicky+ Vůbec s nikým. +zazubí se+ Nikdo tam nebyl. Teda, balil mě jeden vlkodlak, ale byla jsem úplně nedobytná. +uculí se+ Velice intenzivně jsem na tebe myslela, a nohy jsem měla pořád zkřížený. +zahýbe obočím pobaveně+ Jsme kamarádi. +pohladí ho po hrudi+ Sbalit bych se nenechala, dyť to víš. +dá mu pusu+ Ale jenom tak pro upřesnění, do budoucna, co považuješ za přes limit? +koukne na něj napůl vážně+ Protože mám dost klučičích kamarádů, a nerada bych, abys mi pak něco vyčítal. +usměje se+ No jo, tak ty jseš taky furt se mnou a nemáš na ni čas, +pokrčí rameny+ Tak jí třeba zavolej. +navrhne+ Tak jo. Jak budeš chtít. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré