Tak to chci vidět. Zítra mi to musíš ukázat. +zazubí se na ní a pokývá vážně hlavou nad tou pochvalou+ Na zdraví. +zopakuje po ní s úsměvem přiťuknutí a bouchnutí a s chutí si lokne+ Jo v tomhle městě mají nejlepší pivo v okolí. +pokývá vážně hlavou+ Ale hlavně to s ním nepřežeň. Nerad bych Nef a tvýmu bráchovi vysvětloval proč nejdeš po svých. +zazubí se na ní+ Ne, díky. +zavrtí hlavou nad její nabídkou+ To bude super, mám hlad jako vlk. +uculí se+ Jo je tu spousta lidí, hluku a smradu. +nakrčí nos nad něčím, co zřejmě Vicky necítí+ Ale není to tu tak špatný s dobrou společnosti. +pousměje se+ Takže taky takhle u vás vypadají hospody? Nebo jsou úplně jiné? +zajímá se+ Kam se vůbec chodíte bavit?
+vyskočí od stolu a nadšeně za ním zamíří+ Ne sama ne. +zavrtí hlavou a vyjde s ním ven a jen překvapeně zamrká, když se tak vydá ke stromům+ Chrisi počkej. +vyběhne za ním a zastoupí mu cestu Tak za prvé... jdeš špatným směrem. Do města se jde támhle tudy. +ukáže směrem kterým leží brána z pozemků+ Za druhé... než tam dojdeme, než je najdeme a než se vrátíme zpět bude už dávno tma. Navíc je můžeme klidně minout. Nemáme jistotu, že půjdou po hlavní cestě. +položí mu jemně dlaně na hrudník+ A za třetí... nešla sama. Znám Samuela už několik let. Dá na ní pozor a klidně položí svůj život, jen aby se vrátila živá a zdravá. Navíc Samuel není ten typ chlapa co by vyjel po ženský, která je vdaná a jsem si stoprocentně jistá, že mu došlo, že Vicky není k mání. +měkce se na něj usměje+ A navíc a což je nejdůležitější... Nef by je nikam nepustila, kdyby jim něco hrozilo. Přes den jsou v bezpečí s ohledem k Sendersovi a nikdo jiný je nemůže vážně ohrozit.