Aha takhle... +pokývá zamyšleně hlavou a následují jí napříč celým trhem+ Proč bys nemohla? S penězma problém není. +pousměje se a strčí jí do výstřihu strááášně nenápadně pár mincí, což vůbec neudělal proto aby mohl sahat někam kam nemá + To si vyřiď s Nef. +zazubí se na ní vesele, když začne protestovat a zrovna se dívá kolem, tak jako celou tu dobu hledá nějaké nebezpečí, takže moc nevnímá co jí říká+ Cože? Co to je? +koukne na ní naprosto nechápavě a otevře pytlík, ze kterého vyndá vlčka+ To je pěkný. +rozesměje se vesele+ Přivážeš mi ho, prosím. +zazubí se na ní a klekne si před ní, aby k němu měla dobrý přístup+
Oh, tak to tě večer nemůžu zklamat, že. +zazubí se vesele a jemně ho políbí+ Ale proč nemůžu osouložit já tebe? +vyprsí se, že by něco takovýho přeci zvládla a v očích jí vesele svítí+ Jo, to by asi mohlo. +povzdechne si tragicky+ Ale to je skvělý nápad. Venku je určitě zima. +uculí se+ Tak jo vstávat. +poplácá ho po boku a neochotně se od něj odtáhne. vyleze z postele a roztáhne těžký závěsy, aby do místnosti mohlo slunko a chvíli jen tak pobíhá po pokoji shánějíc si věci na oblečení. ze skříně kalhoty, z komody halenku a ponožky, až potom se začne oblékat a trošku se před Chrisem předvádí. chvíli na něj vystrkuje pozadí jak hledá věci v komodě, potom pro změnu když se shýbá pro boty dolů do skříně+ Mám tu pro tebe připravený čistý oblečení. +zazubí se na něj, když z druhé komody vyloví pánské kalhoty a košilí, což mu položí na postel nezapomínajíc vystavit svůj hrudník+