od Vanessa » 20 říj 2013 20:51
To je pravda. Nikdo není úplně normální, v každém je kousek toho šílenství. Někdo to v sobě dokáže skrývat, někdo to dává jasně najevo. Jako třeba já +rozesměje se vesele a sama neví, proč má dnes tak výbornou náladu, jakou už dlouho nepamatuje+ Mně tím svým způsobem života jako šílenec nepřipadáš. Možná proto, že je v mnohém podobný mému vlastnímu. Taky jsem jezdila na motorce po celém světě, ale za jiným cílem, než ty (to jako fakt) +zadívá se na chvíli z okna+ Je to dobrodružný život... volný a svobodný +přikyvuje souhlasně+ Máš nějakou přítelkyni? +blýskne po něm pohledem, ale hned zase ledabyle odvrátí zrak k oknu, aby to nevypadalo, že ho zpovídá, ale napjatě čeká na odpověď. Vlastně ji to osobně zajímá, jestli už zapomněl na Styx+ Já nevím... vlastně toho moc o fotografiích nevím. Líbily se mi ty, cos mi už ukazoval, ty v těch extrémních podmínkách. Ale ráda bych si prohlédla i fotky lidí... různých národností, povolání, odlišných životních příběhů +s nadšením mu pohlédne do očí+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.