Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 18 říj 2013 00:56

Jasný, řekni si cokoliv budeš potřebovat. +přikývne a přitáhne si ji k sobě, aby ji mohl pořádně obejmout+ Já o tom takhle nepřemejšlím. +pokrčí rameny+ Zloděj jsem pořád, to mi odsud nikdo vzít nemůže. +poklepe si dvěma prsty na hruď+ Pojeby s klukama taky budeme vymýšlet furt. A když tak můžu bejt víc s tebou.. +usměje se+ Tak jo. +souhlasí+ Mně se taky nikam nechce. Chci se koukat na tebe a líbat tě. +zazubí se a hned to taky udělá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 říj 2013 20:15

A pro mě stejně budeš vždycky nejgenialnejsi zloděj na světě. +usměje se na něj a taky ho obejme a políbí+ Chceš se na mě jenom koulat a libat? +uculi se na něj+ Nebo i něco jinýho? +koukne mu s úsměvem do očí+ Ale asi by sme se měli vrátit za klukama a trochu se opít. Hodit po nich podvazkem aby z toho taky něco měli a pak se vyparit. +zazubi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 říj 2013 20:35

No, tak s tím se asi dovedu smířit. +zazubí se vesele+ To mi stačí, řek bych. +usměje se a ještě í dá pusu+ No jasně že chci víc. +zašeptá jí do kůže na krku+ Ale u toho Sanzy mít nemusím. +zazubí se+ Ty máš podvazky? Nekecej! +vykulí oči a honem se jme vyhrnou jí sukni a už rejdí rukou pod látkou+ No fakticky. +zazubí se a vyjede jí prsty po vnitřní straně stehna až k lemu kalhotek a lehce i pohladí po kůži+ No tak jo. +povzdychne si strašlivě+ Jdem se opít. +mrkne na ni, vyskočí a pomůže jí na nohy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 říj 2013 13:05

No... mám. +připustí a jak se jí Locke začne dobávat pod sukně, tak se začne smát a stahovat si ty sukně dolů+ Locke, nech toho! +směje se, až jí z toho zčervenají tváře+ Ty seš neskutečnej! +zavrtí se smíchem hlavou a chytne se ho za ruce, aby si mohla stoupnout+ Ale jenom trochu, aby sme pak zas neusnuli. +mrkne na něj a podá mu sklenici vína+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 říj 2013 13:22

Nenechám, máš to blbý, teďka už seš moje. +zazubí se a vrátí se s ní ke stolu, kde už Sanzové mohutně začali s popíjením; Jean a služka si o něčem povídaj v rohu a vůbec nevnímaj okolí+ Hele. Jean asi zaskóruje. +zašeptá jí tiše do ucha, a přiťukne si s ní+ Jen se neboj, já si dám pozor. +uculí se+ Hodlám bejt vzhůru nejmíň do rána. +zamrká na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 říj 2013 17:20

No jo, teďka už si stěžovat nemůžu. +zasměje se a chytne ho za pas, aby se k němu mohla přitisknout+ No jo. +koukne na Jeana a na služku+ No... doufám, že mi ji neodvede pryč. +pokýve hlavou+ Tak až do rána, jo? +uculí se, obejme ho kolem ramen a políbí, než do sebe kopne skleničku vína+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 říj 2013 17:34

Můžeš si stěžovat jedině potichu. +uculí a pohladí ji po boku+ To ne, kam by ji vzal, do chrámu? +usměje se+ Spíš tady bude teďka pečenej vařenej. +zakoulí očima+ Mám s tebou velký plány. +zašeptá jí do ucha a rty přejede přes to místo na krku+ Tak kam pojedem na svatební cestu? Jestli chceš? +vypije vlastní sklenku a dolije jim+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 říj 2013 17:38

+vykulí na něj oči+ My pojedem na svatební cestu? +řekne nevěřícně ale šťastně+ Fakt jo? Pojedem? No... já jsem myslela, že budeš mít spoustu práce, ale... Já jsem pro. +zasměje se vesele+ Ale nevim kam jet. +zamyslí se najednou+ Můžeme jet někam ... na dobrodružnou cestu. To by se mi líbilo. Jo. +přikývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 19 říj 2013 18:01

No když to budeš chtít, tak pojedem. +pokrčí rameny s úsměvem+ Kam budeš chtít. Tady nebo u vás, to je jedno. Kam bys chtěla? +koukne na ni a chytne ji kolem pasu+ Pobavím se o tom s ostatníma, to se nějak určitě zařídí. +mrkne na ni+ Někam za pokladem, jo? +zasměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 říj 2013 20:18

No jasně že za pokladem. +prikyvne nadšeně+ Určitě tu máte nějaký historky iol strasne bohatejch piratech nebo bajnejch pokladech. +zasni se+ Takže na svatební cestu pojedeme tady. +usměje se na něj nechá si dolit víno a napije se+ A my ty poklady slohnem a bude to napínavé a dobrodružné.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí