Afterparty 2012

Vše o velké prestižní soutěži

Re: Afterparty 2012

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 pro 2012 19:52

Tony: To ti neřeknu, protože nechci, aby jsi mě zbil. Nebo zabil. +mrkne na něj a nacpe si plnou pusu oříšků, aby nemusela mluvit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 27 pro 2012 22:57

Wenai: +pohlédne na ni upřeně+ Ženy nebiju. I když ty by sis občas zasloužila pár výchovných na holou +cukne koutky úst a pak se k ní nakloní+ A ty ostatní mlátím ne proto, že mi něco řekli, ale naopak, že nechtějí říct, co chci +zase se odtáhne, zapálí si doutník a kouká přitom na Wenai, oči mu potměšile svítí+ Dobře, nebudu to z tebe páčit. Ale měla bys méně číst ty detektivky +usměje se na ni a dolije jí rum+ Kde vlastně budeš trávit poslední den v roce? +změní téma+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Margarit Black » 27 pro 2012 23:32

*začne hrát rychlejší hudba a Sirius Meg na parketu úplně roztáčí..jde odtamtud slyšet jen smích a vidět různé vývrtky..*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 pro 2012 00:17

Wenai: Já vím, ty se určitě bojíš, že by tě přepraly. +uculí se a je vidět, že to myslí jako vtip+ Výchovných? Já takový výkvět ctností a vůbec. +její oči ovšem prozrazují něco úplně jiného+ To si ještě nejsem úplně tak jistá, byl tu nápad jet do Paříže nebo do Londýna, ale pořád se nemůžeme dohodnout.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 28 pro 2012 01:16

+Nějak se v tom chumlu lidí ztrácí (a nemůžu najít Krisův příspěvek, přitom sem měla pocit, že sem ho tu ráno četla..), tak se uchýlí ke své oblíbené kratochvíli - sesbírává od každýho jídla kousek a ochutnává snad úplně všechno, ale hezky systematicky, aby jí nebylo zle+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 28 pro 2012 01:18

yohannka píše:+jídla už má dost, tak ochutnává různý alky co tam jsou a následně se jde uvelebit na polštářek a sleduje ten šrumec kolem+

Tady seš! +najde ju konečně, když se mu nějak ztratila a sedne si vedle ní a dožírá chlebíček, přitom odchytne barmana a podá jí pití+ Moet? +ušklíbne se, že ON nabízí+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » 28 pro 2012 01:34

(Beuš, mám pocit, že Kris ráno odpovídal v čajovně;))

Wenai: Možná by mě některé i přepraly, ale nevzdal bych se jim tak lehce +zažertuje+ Tak když budeš chtít převychovat, stav se +mrkne na ni se širokým úsměvem+ Co v Paříži... co v Londýně? Nejlepší je ta zaplivaná putyka. Tam bude oslava Silvestra pěkně bujará +zvedne palec nahoru, že je to super podnik+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 pro 2012 02:08

Postrach píše:Beccy: *musí se usmívat, jak se div nekřižuje:D* nápodobně...i když..do skleničky nejsou nejhorší...*pronese a do hlasu se mu vkrade na okamžik něco víc, jako by ho něco napadlo...nakonec nepatrně zavrtí hlavou* Jo, s tím se dá v podstatě souhlasit. Většina našinců si je jistá svým postavením na vrcholu potravního žebříčku...a pak přijdou tihle a směle je odtamtud skopnou dolů...a co jsou zač...*nepatrně pokrčí rameny* možná lepší nevědět...*poznamená* vždy k službám...*přimhouří oči pobaveně a odpije ze sklenky* kde máš svého drakobijce?*rozhlédne se po davu*

Tak do skleničky..to jsem neměla čas vyzkoušet. Vyculí se. Jo, tak to jsi vystihl. I když já se celý život snažím, tomuhle zlozvyku vyhýbat. Dost často ti našinci pak končí v rakvích. Definitivně. Ušklíbne se a radši se napije. Hmm, máš pravdu. Ani to vlastně vědět něchci, to byla spíš řečnická otázka. Zasměje se. Po jeho otázce se zarazí a rozhlédne se. Tak to by mě taky zajímalo.... Povzdechne si. Vypadá to, že se budu muset vožrat sama. A spát půjdu taky sama. Pokrčí rameny a zasměje se. Je ale vidět, že jí to žere.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 pro 2012 12:22

Wenai: +zasměje se vážně vesele+ Tap tavern? No je to tam skvělý, ale vsedáváme tam keždej pátek, tak jsme chtěli na toho silvestra něco lepšího. Nebo něco prostě někde jinde. Co ty budeš dělat?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 28 pro 2012 12:43

Styx píše:Remus: O to víc si té výhry vážím v takové konkurenci. Ale výhra není zase tak důležitá. Mnohem důležitější je, jak to cítíme my dva +políbí ho na špičku nosu+ Kde je ten řízek? +hledá jej, ale culí se u toho+

*jen přikyvuje a jak se zeptá na řízek tak udělá překvapený obličej* jaký řízek, miláčku? On tady nějaký byl?*rozhlíží se, kam by mohl utéct* beztak to byl ten Amonův do páru....*se lekne* jsem mu sežral Evu!*chytí se za hlavu a radši jim nalije pořádného panáka skotské* to chce něco silnějšího...*podá jí sklenku*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na LOScars