To by ale nebylo ono. +zatváří se nešťastně+ Navíc tu nemám nic na převlečí. Všechno je u mě na pokoji. Taky jsem dostal jeden. +zatváří se hrdě+ Takže leda bych tu chodil jen zabalený do ručníku. +zubí se vesele+ To je... na dlouhý povídání. Dalo by se to shrnout tak, že tu nikdy nebyl, když jsem ho potřeboval a byl... příliš tvrdý na dospívajícího chlapce. +rozumějte, nejspíš ho donutil někomu ublížit, když byl ještě kluk a nebylo to zřejmě hezký, takže jí nechce zatěžovat podrobnostmi+ To vůbec nevadí. +zazubí se na ní+ Chápu, že teď toho bylo hodně. Musíš být neuvěřitelně unavená. +pousměje se+ Hmn... já ti nevím... věříš mi natolik abys věřila mému slovu? +zazubí se na ní vesele, ale on když něco slíbí tak to i dodrží+
Ach. +zasměje se vesele+ Něco takového raději nebudeme pokoušet. +vrtí vesele hlavou+ Jo, to tvýmu egu nemůžeme udělat. Bylo by to proti němu nefér. +zubí se vesele a jemně ho hladí po zádech, jak ho objímá kolem pasu+ To ale moc ráda slyším. +pousměje se a nadšeně se překulí na břicho. Rukama si podloží hlavu a spokojeně zamručí, když ucítí jeho prsty putovat podél páteře a raději pořádně otevře oči aby okamžitě nevytuhla+ Tohle je příjemný. +zamručí tiše+ Klidně bys to mohl dělat celou noc. +broukne a pomaloučku se jí i proti její vůli zavírají oči, jak je to příjemné+