Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 00:21

+zarazí se, když Vicky tak ztuhne a zkoumavě se koukne na svoje kuřecí stehno+ Stalo se něco? +zajímá se, protože maso mu přijde v pořádku a nenapadá ho nic jiného co by mohlo vyvolat takovou reakci než zkažené jídlo+ Tři měsíce? +vyvalí na ní oči+ To je poměrně dost krátce. Nedivím se, že ti tak chybí. Já bych svojí družku nedokázal takhle brzo nechat samotnou. +kroutí nad tím s neuvěřením hlavou+ Hmn... ne. Máš pravdu, nedovedl. +zavrtí se smíchem hlavou+ No já to to nikdy nezažil. +pokrčí zlehka rameny+ Ale otec mi o tom jednou vyprávěl. Řekl, že to je ten nejsilnější cit, kterého jsme schopni. Cit, který nikdy nezmizí ani nepobude intenzity. Jako by ten druhý byl částí tebe sama, bez který zemřeš, potom co jsi jí nalezla. Je to touha nejen po tom druhém, ale potom snést mu modré z nebe a přinést jakékoliv oběti jen aby ten druhý byl šťastný. Na jednu stranu je to hodně podobné vaší lásce, ale mnohem intenzivnější a neměnné. +pousměje se měkce+

Jo mám. +ukáže mu je pyšně zatímco se vesele uculuje, ale spokojeně zamručí a protáhne se pod jeho rukama, když jí myje záda a tu chvilku si náramně užívá+ Tak doufejme, že se u tebe neprojeví, protože máme jenom péřové deky. +pousměje se křivě a vyleze z vany, aby se nechala zabalit do ručníku+ Děkuju. +přivine se k němu na chvilku a jemně ho líbne na rty, než se vrátí zpět do ložnice, která je pomalu vyhřátá, jelikož někdo zapálil oheň v krbu+ Tak co to bude? Masáž, spánek, snídaně... nebo večeře, spánek, snídaně... popřípadě si můžeš navrhnout svůj vlastní rozvrh. +zazubí se na něj vesele zatímco si z vlasů vytírá vodu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 00:33

To nic. +zavrtí hlavou s mírně křečovitým úsměvem+ Jen že... tak mi říká on. +pokrčí rameny a sklopí pohled ke svýmu kuřeti+ No, plus mínus tři. +přikývne+ Můžeme si aspoň sem tam psát, takže nejsem úplně bez kontaktu. Ale stejně to... prostě bolí. +pousměje se+ No, rodina je rodina. Chris mě potřeboval, dlužím mu pomoc. +pokrčí rameny+ Snad už to nebude trvat moc dlouho. +zakousne se do masa+ To zní... krásně. +usměje se+ Neumím si teda představit něco ještě intenzivnějšího. +zasměje se+ Nevím, jak to bude u nás za pár let, ale zatím mi přijde že je to pořád hezčí a silnější. +pokrčí rameny+

Myslím, že alergie je momentálně poslední starost, kterou máme. +zasměje se, prohrábne jí vlasy a zamíří do postele, ještě se nepřevlíká a na chvilku si jen lehne do měkkých peřin+ Hlad popravdě ani nemám. A spát budeme rozhodně dlouho a tvrdě. +zazubí se+ Na masáž se ovšem nedá říct ne nikdy. +uculí se na ni a převalí se na záda+ Samozřejmě ti pak na oplátku namasíruju co budeš chtít. +zazubí se na ni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 00:45

+trošku se zarazí a chvilku jen mrká jak tu informaci zpracovává+ Aha... promiň, už ti tak neřeknu. +slíbí, tak nějak nechce aby byla smutná a trápila se ještě víc+ Neboj se. Tady to určitě nebude dlouho trvat a brzy se uvidíte. +pousměje se konejšivě+ Nemáš chuť na víno? Nějaký jsme šlohnul v kuchyni. +zazubí se vesele a pohodí hlavou k menšímu nenápadném džbánku na stole+ Je ale skvělý, že vy dva... s bratrem... že držíte tak spolu a jste skvěle sehraní. +usměje se vesele+ Jo to jo, až na tu drobnost, že bez svých druhů umíráme. Chci říct, když jednou najdeš svojí druhou polovinu, tak jsi ztracená. Už nikoho nebudeš tolik milovat a jen málokdo přežije smrt toho druhého. +pokrčí zlehka rameny, ale tak něžně a mírně se usmívá+ Některé vztahy takové jsou, že časem jen a pouze sílí a třeba máte svůj vlastní způsob vázání se svým druhem. +pokrčí zlehka rameny a pečlivě ohlodá kostičku+

Jo to asi jo. +pousměje se a jen s úsměvem sleduje jak si spokojeně hoví v posteli. přejde ke dveřím a zamkne, aby je ráno někdo čirou náhodou nevyrušil a vrátí se zpět k posteli+ Jo o tom nepochybuju. Dřív jak v poledne mě nikdo z postele nedostane. +zazubí se vesele+ Tak v tom případě je mi tvé přání rozkazem, taková nabídka se neodmítá. +usměje se vesele a odhodí ručník stranou, vleze si na postel a obkročmo na sehna+ Ale víš, že ležíš na špatné části těla? Jestli chceš namasírovat záda, tak na nich nesmíš ležet. +zazubí se vesele+ Leda že bys chtěl masírovat úplně něco jiného... +v očích jí zajiskří+ ...ale v tom případě netuším co by to mohlo být. +zatváří se jak nevinnost sama+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 01:08

To nic. +zavrtí hlavou+ Ale jo, dám si. +přikývne a podá džbánek+ Nevadí ti když budu kouřit? +zvedne tázavě obočí a vyndá s tašky krabičku cigaret+ Vyrostli jsme prakticky bez rodičů, lidi to sblíží. +uculí se+ Ale taky to tak nebylo vždycky, skoro sedm let jsme spolu nemluvili. +pokrčí rameny+ To jo... ale hrozně moc toho získáš. +usměje se+

+podloží si ruce za hlavu a uculuje se+ Taky nemám v plánu vylízt z postele před obědem.+přikývne vážně+ No to je pravda. +zazubí se+ Tak to hold budeš muset namasírovat předek. +pokýve a uculuje se u toho+ Ten si to náhodou taky zaslouží.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 01:19

+nalije jim oběma do broušených skleniček+ Tak na zdraví a na lásku. +usměje se na ní, když pozvedne sklenku k přípitku+ Ne, určitě nevadí. Je to teď tvůj pokoj. +pousměje se a skopne boty, aby se na posteli uvelebil ale nijak se jí tam neválí, jen se opře o jeden sloupek postele a nohy složí do tureckého sedu+ Co se stalo s vašimi rodiči? +zajímá se naprosto vážně+ Opravdu? Člověka by to nenapadlo, když vás dva spolu vidí. +pomrkává trošku zmateně+ To je pravda. Doufám, že mě to brzy potká. +pousměje se mírně+

Což znamená, že je to naprosto geniální plán. +zazubí se vesele a uvelebí se na jeho stehnech+ Tak předek jo? +zazubí se na něj vesele+ Tak dobře, máš pravdu ten si to taky zaslouží. +pokývá hlavou a snaží se u toho tvářit strašně vážně, když mu dlaněmi a prsty začne klouzat od ramen přes hrudník na boky. jemně masíruje každý kousíček kůže, nejdřív ramena než krouživými pohyby palce přejede po pažích k hřbetům dlaní a zpět a když se dostane k hrudníku tak už se u toho usmívá a podle toho jak přivírá očka se jí to líbí a baví jí to, zejména když shledá, že nemá žádné větší řezné rány a jen pár modřin, kterým se obezřetně vyhne+ Jestli chceš, tak klidně usni. Nebudu se na tebe za to zlobit. +pousměje se vesele+

(a já pro dnešek půjdu, ráno vstávam.... dobrou noc a hezký sny :poklona: :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 07:10

Já můžu pít klidně z lahve. +zasměje se, ale skleničku si vezme+ Jo. +přikývne spokojeně na ten přípitek+ Všechno ostatní si člověk zvládne zařídit sám. +pousměje se a napije se+ Jsou lidi, co tu vůni nemaj rádi. +pokrčí rameny, vloží si cigaretu mezi rty a zapálí, a předstírá že padla smrady, když se zul+ Máma umřela. +pousměje se křivě+ Bylo mi deset. Fakt ne? +usměje se+ No, asi jsme se usmířili. Život je moc krátkej na to aby člověk odmítal odpouštět lidem co má rád. A on... mi nejspíš nikdy nechtěl ublížit. +pokrčí rameny a vyfoukne trochu kouře+ Určitě jo. Nejlíp až to budeš nejmíňčekat. +zazubí se+

Já ani jiný nevymýšlím. +uculí se, a přikyvuje, že předek si děsně moc zaslouží rozmazlovat, s přivřenýma očima ji spokojeně pozoruje a svaly se mu pod jejím dotekem pomalu ale viditelně uvolňují+ Zrovna teď je docela těžký usnout. +poznamená pobaveně a lehce ji pohladí po stehnech, nepokouší se o nic dramatickýho, jen se mu líbí mít ji tak u sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 08:19

Jo to já taky, ale přijde mi to trošku neslušné před dámou. +zakření se na ní vesele+ Přesně tak. +souhlasí s ní s úsměvem a upije ze sklenky+ Hmn... výborné. Holky vždycky věděli, který ročník pořídit. +pokyvuje si spokojeně hlavou+ No dovol. Já mám voňavý nohy. +načepýří se vesele a demonstrativně si k botám přičichne+ Tak jo, máš pravdu. +zamumlá dramaticky, když se mu z toho smradu protočí panenky a padne podťatě do postele odkud se na ní vesele zubí+ Ach, to je mi líto. +zatváří se skutečně smutně+ A co otec? +zajímá se dál+ To je slovo do pranice. Rodina je to nejdůležitější co člověk má. O tu jedinou se může opřít, když je třeba. +pokyvuje souhlasně hlavou+ To chci vidět. +uculí se na ní vesele+

Hmn... +zamyslí se nad tím i si poklepe prstem o bradu+ ...jo máš pravdu. +připustí nakonec na oko neochotně, ale pak se na něj vesele zazubí a líbne ho na tvář+ Tak to je ovšem zásadní problém, jestli se máme vyspat a ty nemůžeš usnout. +zavrtí dramaticky hlavou a vesele se na něj zubí a naprosto spokojeně pokračuje v masírování jeho hrudi a paží, přejede dlaněmi na jeho ramena a jemně promasíruje i strany krku. A jak si tak sedí na jeho stehnech připadá si v bezpečí a šťastně, odmítajíc si připustit, že to nejtěžší jí teprve čeká, ale teď a tady je naprosto spokojená, zejména když o Chrise může tak pečovat+ Nohy taky, předpokládám? +zazubí se vesele připravená poskytnout kompletní servis+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 09:10

Aha. +přikývne vážně+ Tak až nějakou potkáš, dej mi vědět. +zakoulí očima pobaveně+ Jasně, po třech dnech v sedle. +přikyvuje se smíchem+ To nikdo nevoní zrovna po fialkách. +uculí se a vyfoukne trochu dýmu+ Jestli se chceš umejt, tak můžeš tady. +nabídne mu+ Už je to dlouho. +pokrčí rameny+ No... ten nikdy neměl zrovna rodičovský pudy. +ušklíbne se+ Takže ten pro mě jakoby mrtvej byl. +dodá zachmuřeně+ no jo, není potřeba odstrkovat od sebe i to málo lidí co ti zbývaj. +usměje se+ Uvidíš. +zazubí se přesvědčeně+ Pak mě koukej pozvat na svatbu. +mrkne na něj+

Nevadí když se pomilujem jindy? +koukne na ni provinile, protože jeho tělo je unavený tak že se jeho mužnost neprojeví ani když na něm takhle sedí :D, zkrátka je rád, že leží, jemně ji hladí po stehnech a tak nějak mu to stačí a připadá skoro stejně hezký+ A co si přeješ namasírovat ty? +uculí se a skulí ji pod sebe+

(šéfová má dovču, tak jsem to riskla :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 09:50

(tady zase marodíme, tedy teď dorazila a zase odešla, ale ať nemáš kvůli mně průšvih :D)

Žádný problém. +zasměje se vesele a na posteli se hezky uvelebí+ Jo to je asi fakt. +zazubí se na ní+ Hmn... koupel? Budeš mi dělat společnost? +koukne na ní s jiskřičkami v očích nechávajíc si pro sebe, že na něj čeká jeho vlastní vana s teplou vodou, kdo by taky odolal to aspoň nezkusí+ S otci je to složitější. +pokývá vážně hlavou+ Osobně doufám, že nikdy nebudu jako ten můj. +zatváří se na chvilku zachmuřeně, než se zase vesele usměje+ Přesně. +souhlasně přikývne a pomalu upíjí víno, nějak se mu nechce vstávat aby jí nechal vyspat+ Až se ti bude chtít spát, tak mě vykopni. Obávám se, že sám nebudu schopný odejít. +zazubí se vesele+ Žádný problém. Naše svatba se ti bude líbit. +pokývá s úsměvem hlavou+

+trošku překvapeně zamrká, když na ní kouká tak provinile, jak přemýšlí o čem že to vlastně mluví a pak se vesele rozesměje+ Ne, lásko. Nevadí. +zavrtí s úsměvem hlavou a jemně ho líbne na rty+ Jsem ráda, obávám se, že bych mohla usnout. +pošeptá mu spiklenecky do ucha a uloží se mu na chvilku na hrudi+ Já? +zasměje se+ Mě by se líbila záda. Ovšem pokud bys raději hrudník, tak si bez problémů počkám na jindy. +pousměje se a s něžným úsměvem mu prohrábne vlasy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 11:34

+rozvalí se naproti němu a ještě užírá zbylý kousky chleba a kuřete+ Můžem si povídat přes zavřený dveře. +vyplázne na něj jazyk, ale culí se+ Jo... jo, to já taky. +přikývne+ Co provedl ten tvůj? Jestli se ti o tom teda chce mluvit. +zajímá se a upíjí u toho víno+ Já myslím, že spíš brzo odpadnu. +zazubí se+ Jestli slíbíš, že udržíš ruce na svý půlce postele a nebudeš se o nic pokoušet, můžeš spát tady. +pokrčí rameny+

To je dobře. +přikývne+ Nejsem si jistej, jestli by vůbec všechno správně fungovalo. +uculí se+ a pro moje ego bude lepší, když při tom neusneš. +zazubí se na ni a přitáhne si ji k sobě+ Já nediskriminuju žádný části tvýho těla. +zazubí se a šťouchne ji do boku, aby se překulila na břicho, a usadí se vedle ní, aby jí nerozsedl zadek; a nejdřív jen tak zkusmo přejede dvěma prsty po páteři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor