+zarazí se, když Vicky tak ztuhne a zkoumavě se koukne na svoje kuřecí stehno+ Stalo se něco? +zajímá se, protože maso mu přijde v pořádku a nenapadá ho nic jiného co by mohlo vyvolat takovou reakci než zkažené jídlo+ Tři měsíce? +vyvalí na ní oči+ To je poměrně dost krátce. Nedivím se, že ti tak chybí. Já bych svojí družku nedokázal takhle brzo nechat samotnou. +kroutí nad tím s neuvěřením hlavou+ Hmn... ne. Máš pravdu, nedovedl. +zavrtí se smíchem hlavou+ No já to to nikdy nezažil. +pokrčí zlehka rameny+ Ale otec mi o tom jednou vyprávěl. Řekl, že to je ten nejsilnější cit, kterého jsme schopni. Cit, který nikdy nezmizí ani nepobude intenzity. Jako by ten druhý byl částí tebe sama, bez který zemřeš, potom co jsi jí nalezla. Je to touha nejen po tom druhém, ale potom snést mu modré z nebe a přinést jakékoliv oběti jen aby ten druhý byl šťastný. Na jednu stranu je to hodně podobné vaší lásce, ale mnohem intenzivnější a neměnné. +pousměje se měkce+
Jo mám. +ukáže mu je pyšně zatímco se vesele uculuje, ale spokojeně zamručí a protáhne se pod jeho rukama, když jí myje záda a tu chvilku si náramně užívá+ Tak doufejme, že se u tebe neprojeví, protože máme jenom péřové deky. +pousměje se křivě a vyleze z vany, aby se nechala zabalit do ručníku+ Děkuju. +přivine se k němu na chvilku a jemně ho líbne na rty, než se vrátí zpět do ložnice, která je pomalu vyhřátá, jelikož někdo zapálil oheň v krbu+ Tak co to bude? Masáž, spánek, snídaně... nebo večeře, spánek, snídaně... popřípadě si můžeš navrhnout svůj vlastní rozvrh. +zazubí se na něj vesele zatímco si z vlasů vytírá vodu+