Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 17 říj 2013 23:42

Ty tak pěkně smrdis. +zazubi se na ni a znovu se na ni namota jak chobotnice a nos schová do jejich vlasů+ No ne no počkej. Tak mě nech aspoň jít s tebou! +zavolá na ni ještě když mu zmizí v koupelně ale když uslyší ten zámek tak si zas lehne ale pořád se šťastně usmívá že už je zas tady a že ji nic není+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 23:56

+umeje se rychle, jen ze sebe seškrábe vrstvu hnusu a umyje si mastný vlasy, a pak se osuší do ručníku a postaví se před zrcadlo, aby si prohlídla svoji epesní narůžovělou jizvu, co se jí táhne od spodku levýho prsa přes celý žebra až skoro k pupíku, a na druhý straně se parádně vyjímají dvě fialovočerný koláče jak s ní někdo prásknul o strom, kousne se do rtu a lehce se t podlitiny dotkne, a umíní si, že to teda Byron nesmí vidět, dokud nepřijde na to, jak to zmizet; obleče si čistý tričko a kalhotky a honem se vrátí do postele+ No jo, už jsem tady. Děsně se mi stejskalo. +postěžuje si, vleze si pod peřinu a omotá se kolem něja jak břečťan+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 říj 2013 00:08

+chvilku se kolem sebe omotavaji tak že ráno na ne Maltezius bude muset vzít pacidlo+ Bože já jsem tak rád že ses zpátky. +uculuje se+ Fakt jsem rád že tě nezabili. Dovezlas mi nejakej suvenýr? +zeptá se ji s nevinnou tváří ale pak se zazubi+ No jo ta tě teda nechám odpočinout ale zejtra mi všechno povis. Jo? +koukne na ni tazave a s úsměvem zavře oči+ Miluju tě. Děsně. A moc.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 00:24

Já jsem taky fakt ráda, že mě nezabili. +zasměje se pobaveně+ Přece sem ti slíbila, že se k tobě vrátím, ne? +uculí se, přikryje je až po bradu a po dlouhý době si zas zahřeje věčně ledový nohy o ty jeho+ Dovezla jsem sebe, to ti jako nestačí? +šťouchne ho do žeber a tulí se k němu že by mu vlezla do pyžama, kdyby nějaký měl+ Miluju tě. A už od tebe nikdy nikam nepůjdu. +slíbí mu šeptem do kůže, zaboří mu nos někam pod klíční kost a spí sotva zavře oči, protože je fakt utahaná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 říj 2013 00:48

Já vím. Kočko. Já vím. +s úsměvem ji hladí po vlasech dokud i on nepropadne spánku. A konečně se jednou pořádně vyspí když ji má zas celou u sebe a snad i vyjímečně vstane první protože není tak utahanej. Ale stejně nic nedělá jen se na ni spokojeně kouká a čeká až se vzbudí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 01:00

+občas sebou ve spánku škubne, když se jí zdá něco divnýho, nebo trochu zakňučí, když si přilehne modřiny, ale spí dlouho a tvrdě, pořád kolem něj smotlá. probouzet se začne až někdy k polednímu, pohladí ho po břiše a rty mu přejede po rameni+ Nekoukej na mě. +zamumlá mu do kůže a teprv pak zamžourá do světla a široce se usměje+ Teda já jsem úplně zapomněla, jak seš poránu pěknej. +uculí se a našpulí rty jako že chce pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 říj 2013 20:19

Budu na tebe koukat furt. +zazubi se na ni vesele+ Protože ses moje tak muzu. +oznámí ji aby v tom taky měla jasno+ No jistě. Já jsem po ránu nejhezčí. +zazubi se na ni a pohodi obzvlášť okouzlujicne rozcuchanejma vlasama+ Už konečně mužem dělat nějaký nemravnosti? +zeptá se ji a atrasne nenápadně se na ni natiskne bokem kde může cítit jeho napůl zvedlou erekci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 20:47

To teda jseš. +uculí se a prohrábne mu vlasy a ještě víc mu je rozcuchá, přitiskne se zase k němu a hladí ho po holý kůži+ No... tak mě líbej. +pousměje se, otře se o něj tělem, a přitiskne rty na jeho, jen tak něžně, a vychutnává si každej dotek a že je zase u něj, sklouzne mu rukama po těle a jen si ho drží blízko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 říj 2013 13:01

To budu. +zašeptá jí d rtů a trochu se usměje a když ji obejme a začne ji jemně líbat, hraje si s jejími rty a tiskne ji k sobě. Hladí její křivky, klouže po nich dlaněmi a zachvíli sklouzne i rty po jejím krku dolů, pod klíční kost a chvilku si tam jen tak užívá. Vlasy ji šimrá po kůži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 13:28

+hladí ho všude a užívá si všechny ty napůl zapomenutý pocity, jak chutnaj jeho rty a jak je jeho kůže teplá proti její, jak se jí dotýká a jak jí to pod kůží probouzí příjemný vzrušení+ Byrone... +vydechne mu do rtů, prohrabuje se mu zlehka ve vlasech a trochu se o něj tělem otírá, o jeho kůži a o erekci co jí tvrdne proti stehnu, a fakt moc doufá, že jí nebude sundavat tričko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré