Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 21:13

No to si piš, že jo. Nemůžu si nechat ujít takovou příležitost. +rozesměje se Samuel a stoupá za ní po schodech a skutečně jí okukuje zadek, položí tašky na zem vedle postele+ Myslím, že... +rozhlédne se jakoby něco hledal+ ...tady. +zkusí nejistě otevřít druhé dveře za kterými se schovává koupelna uprostřed které stojí docela velká keramická vana na nožičkách a dokonce z ní stoupá pára, jak do ní někdo před chvíli nalil teplou vodu+ Jo tady. +zazubí se vesele a koukne na ní+ Chceš umýt záda? Nemám teď zrovna nic na práci, takže bys mě určitě nezdržovala. +culí se jak neviňátko+

Můj pokoj. +hlesne a nadšeně se na něj usměje, když se mu tam líbí a shodí z ramen těžký plášť a po jeho vzoru se zbaví bot, a když se pro ně staví služebná aby je vyčistila padne na chvíli smrady a pak se odplouží jak sfetovaná :D + No to bych prosila. Postel je opravdu pohodlná. +zazubí se vesele a začne se svlékat. stáhne ze sebe opatrně košili a bezděky si promne paži, kterou má těsně nad loktem ovázanou zamezujíc tak aby se do rány, kterou utržila při posledním boji, nedostala špína a další svinstvo+ Jak ti je? +pohladí ho zlehka po vlasech, když na židli složí košili, aby jí neházela na zem+ Je ti líp? +zajímá se vážně, i když je do půli těla nahá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 21:37

chceš se koukat jak se maceruju ve vlastní špíně? To asi nebude moc sexy. +zazubí se a stáhne si plášť, skopne boty a sundá mikinu+ Myslím, že to zvládnu, koukej, mají tu i lufu s dlouhým držátkem. +předvede mu to, rozšněruje si korzet a už si chce sundat tílko, když si všimne, že tam furt je+ Co, to se jako budeš koukat? +zvedne pobaveně obočí+ Počkej hezky tady, a sežeň nějaký jídlo. +navrhne, zaleze do koupelny a pro jistotu se zamkne :D, svleče se úplně a naloží se do vany, celá blažená jak je to příjemný+

Mně je zrovna teď moc dobře. +zazubí se a okukuje ji, a pak se teda svlíkne taky, aby nevystydla voda; oblečení nechá na křesle a trochu se zachvěje jak je tam celkem chladno+ Měla by sis to taky převázat. +pohladí ji po paži, najde nějaký ručníky a odnese je do koupelny, ozkouší teplotu vody a pak do ní opatrně vleze, aby neuklouznul, a tiše vydechne, když ho obklopí horká voda+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 21:49

Já tu špínu mile rád budu ignorovat. +zazubí se na ní vesele a zaujatě jí okukuje dokud může+ Cože tu mají? +kouká na to trošku nechápavě jak tý věci říká+ A to nemůžu? +zatváří se jak andílek+ Víš on je to docela pěkný výhled. +opře se o futro a založí paže na hrudníku, ale když mu zavře dveře před nosem, tak se vesele rozesměje+ Vaše přání je mi rozkazem, madam. +houkne na ní se smíchem a vydá se tedy pro něco dobrýho k jídlu+

Tak to jsem ráda. +usměje se na něj, a když vidí jak jí okukuje, tak se před ním trošku nakrucuje, aby měl na co koukat, než si sundá i kalhoty+ Neboj, převážu. Hned jak se vykoupu. +pokývá hlavou a chvíli ho jen pozoruje a ještě si rozčeše vlasy, aby si je mohla umýt a pak z nich neměla jedno obrovský vrabčí hnízdo+ Jaká je voda? +zajímá se s úsměvem, když se přesune k němu+ Máš tam pro mě kousek místa? +pohladí ho jemně po paži+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 22:21

+chvilku se tam jen tak se zavřenýma očima válí, ale pak si vezme mejdlo a seškrábe ze sebe vrstvu špíny, umyje si vlasy a drhne se, dokud nemá kůži celou růžovou a horkou. Pak vyleze z vany, omotá kolem sebe ručník a vykoukne ven, a když vidí, že je pokoj ještě prázdný, přeběhne k tašce a obleče si kalhotky a tričko, a pak teda ještě spací kraťasy, aby tam nepobíhala polonahá, připraví si na polštář Byronovo tričko, aby ho mohla fetovat před spaním, posadí se na postel a začne si rozčesávat vlasy+

+ponoří se hlavou pod vodu a chvilku si vychutnává to teplo ze všech stran, než se vynoří a odstrčí si mokrý vlasy dozadu z obličeje+ Teplá, příjemná. +usměje se a pokrčí nohy, aby měla půlku vany volnou+ Ale rychle chladne. +posadí se a sáhne po mýdlu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 22:32

+Samuel zatím svým zbrklým příchodem do kuchyně vyděsí pár služek a kuchařku dožadujíc se toho nejlepšího, co mají k jídlu a za chvíli už se žene zpět Vicky do pokoje s tácem jídla. přede dveřmi se zarazí uvědomujíc si, že by tam neměl jen tak vpadnout a zaklepe, než vstoupí po vyzvání dovnitř+ Nesu trochu polévky a kuře. +zazubí se na ní vesele, když jí strčí jídlo pod nos+ Chceš krmit nebo tě mám nechat v klidu odpočívat? +zajímá se, když postaví tác na stůl a nalije jí do sklenky čistou vodu+

+s úsměvem si k němu vleze do vany a s tichým spokojeným úsměvem se v ní uvelebí+ S tím je snadná pomoc. +pousměje se a položí dlaň na hladinu a za chvilku už se začne voda zahřívat udržujíc vodu v příjemné teplotě+ Ukaž. Umyju tě ať nás nepřevrhneš. +zazubí se na něj vesele a poklepe mu zlehka na lítko, nemá problém začít u nohou a pokračovat dál, aby se nemusel různě kroutit a vrtět, aby se všude umyl, a taky hlavně záda mu umyje taky s radostí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 22:49

+suší si zatím vlasy horkým vzduchem z hůlky, ale když se vrátí, nechá toho, i když ještě nejsou úplně suchý+ No teda, to je servis. +zazubí se+ Díky, krmit teda ještě nepotřebuju. +protočí pobaveně oči+ Ale za to se s tebou možná rozdělím. +uculí se, přitáhne si tác k sobě a uloupne si kus kuřete jen tak rukou+ Děkuju, že mi děláš společnost. +usměje se+ Brácha má dost starostí jinde, a sedět sama a užírat se... +mávne rukou a vezme si pár lžic polívky+

Hmm.. +zamručí spokojeně, když se voda zase ohřeje+ já nás nepřevrhnu. +zasměje se, ale umýt se pochopitelně nechá, tomu se rozhodně nebrání :D+ Stejně budu potřebovat umýt záda. +zazubí se, a zatím si umyje obličej a trochu namydlí vlasy, aby z nich dostal mastnotu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 23:01

To víš, tak často tu nemíváme takovou pěknou a schopnou návštěvu, tak se musím blýsknout. +zazubí se na ní vesele+ Och, zrovna jsem si říkal, že jsem dlouho nejedl. +pokukuje po stehýnku, který si tak hezky leží na jejím talíři a posadí se vesele ní+ To je to nejmenší. +mávne nad tím rukou+ Ale jestli mi chceš poděkovat, tak myslím, že to stehýnko by byla odpovídající odměna. +zazubí se na ní vesele+ Proč by si se měla užírat? Ten rituál jste zvládli skvěle a i v boji jste oba dva obstáli na výbornou? +kouká na ní trošku nechápavě+

+vesele se zasměje, když tak spokojeně mručí a uchopí jemně jeho nohu, kterou hezky namydlí a opláchne, než se přesune k druhé noze. jemně přejíždí namydlenými prsty po kůži a masíruje zlehka chodidla, poskytujíc mu tak nejlepší komfort, který může+ Neboj se, na ty se taky dostanu. +pokývá s úsměvem hlavou zatímco mu masíruje lítko+ Ráno si můžeme pořádně přispat. Počítáme s Nef, že tu pár dní zůstaneme, než se k nám dostanou zprávy o tom, co se děje. +pousměje se zlehka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 23:15

Jen si dej, musíš mít hlad jako vlk. +zazubí se pobaveně+ Když jseš sám, je mnohe težší nemyslet na všechny ty věci který necháváš za sebou, a který na tebe čekaj. +pokrčí rameny a bezděky si pohladí palcem prsten+ Na tebe někdo čeká? +zvedne obočí se zájmem a obírá si zatím maso z kuřecích prsou+

+spokojeně přivírá oči a div tiše nepřede, nohy má pěkně bolavý, a je to děsně příjemný+ No, to zní parádně. Nemůžu se dočkat, až se zase vyspím v pořádných polštářích a nebudu muset vyvrhnout vlastní snídani. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 23:38

To si piš, kočko. +zavrčí na ní vesele a hravě, když si utrhne stehýnko a s chutí se o něj pustí+ Neboj se. Brzy se k němu vrátíš a určitě kdyby si řekla Nef, tak by tě nechala na pár dní se podívat domů. Teď stejně bude nějakou dobu klid, než se k nám dostanou nějaký informace. +pousměje se, když vidí jak smutně se tváří+ Na mě? +zamrká trošku vykolejeně, jak tu otázku tak úplně nečekal+ No, jak se to vezme. Jsem vůdce naší smečky... +nemůže se nepochlubit a vypne hrdě hruď, ale v očích mu vesele svítí+ ...takže celá smečka, ale pokud myslíš jestli mám ženu. +posmutní trošku+ Tak nemám. Ještě jsem tu pravou nepotkal. +povzdechne si+ Chci říct... možná vám to přijde jako nesmysl... ty řeči kolem spřízněných duší, ale ono to skutečně existuje. Párujeme se... my i upíři. +zamručí a zakousne se do stehna+

+Jasmine se spokojeně usmívá, když vidí jak si to Chris užívá a proto se snaží ještě víc, ale zase nechce takhle strávit věčnost, aby se nerozpustili+ Jestli chceš, tak tě pořádně namasíruju, ale až vylezeme z vany nerada bych se rozmočila. +zazubí se na něj vesele a vyhoupne se na nohy+ Šoupni se kousek dopředu, umyju ti záda. +pousměje se a opatrně si za něj přeleze, natáhne si nohy podél jeho a položí mu jemně dlaně na ramena, které začne zlehka masírovat jak mu začne mydlit záda+ Nemáš alergii na peří? +zajímá se zničeho nic, když mluví o tom spaní a jí dojde, že mají vlastně jen péřové peřiny a ne ty nepéřové jako doma+ Domluvím ti na ráno nějakou dobrou snídani ano? +navrhne, když si stěžuje, že tu poslední si moc nepotrávil+ A nemáš hlad teď? Zaběhnu kdyžtak do kuchyně. Určitě tam budou mít něco připraveného.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 00:01

+jak jí řekne kočko, tak jí teda zatrne až zapomene kousat, protože tak jí říká Byron, ale nakonec to setřese a vezme si kus chleba+ Já vím že jo. Asi ti připadám jak zaláskovaná blbka, jen je to prostě... +pokrčí rameny+ Jsem vdaná asi tři měsíce, je to těžký. +usměje se+ Ale jo, to asi nechala, ale ty by ses pak dovedl vrátit zpátky? +uculí se+ No jo,to přijde. +pousměje se+ To je jako kouzlo? Jak to poznáš? +zvedne obočí zaujatě+

Už máš varhánky na prstech? +chytne ji za ruku a zkontroluje to+ No vážně, to bychom měli vylízt. +usměje se, namydlí jí záda na oplátku a pořádně je opláchne+ Ne? Nebo o tom aspoň nevím. +zavrtí hlavou, postaví se ve vaně a zběžně se otře, a pak si omotá ručník kolem pasu, vyleze z vany a podrží osušku pro ni, aby ji do ní mohl zabalit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor