Pojedeme pomalu, abyste to zvládli. Je mi jasný, že i přes ty všechny možný lektvary by vám příliš rychlá jízda neudělala dobře. +pousměje se mírně+ Jestli se ti podaří usnout, tak směle do toho. Chytím tě kdybys padala. +zazubí se na ní vesele a nechá jí v klidu se najíst+ Jak je možný, že jste tak odpadli? Myslíš, že za to může vyčerpání z toho jak jste pomohli Marii? +zajímá se+
To nikdo z nás. +povzdechne si Jasmine smutně a zlehka ho hladí volnou rukou po paži+ Jak jsem řekla, zaútočili na nás. +pokrčí zlehka rameny, ale když si jí o rameno opře bradu, tak se dalším podobným gestům vyvaruje+ Myslím, že se Senders dozvěděl, že jste tady a poslal na nás svoje lidi a nebo to byla jedna z divokých skupin. Těžko říct. Neměla jsem čas se toho upíra vyptávat, ke který skupině patří, než jsem... se ho zbavila. +dokončí myšlenku, nějak se jí nechce před ním roztrubovat že zabíjela, sice jenom jednou, ale na tom se nic nemění+ Drtivou většinu první vlny zarazila Nef s ostatníma v lese a rozehnali je. Jeden se sice dostal až k nám, ale nedovolila jsem mu, aby zničil rituál a ublížil vám. Ale když jsme vás nesli ke koním, tak se stačili dát zase dohromady a zaútočit znovu. Ostatní se rozhodli, že je zdrží, abychom měli dostatek času vás dostat co nejdál od nich. +shrne mu to nejpodstatnější+ Dobře, ale kdyby tak stačí říct. Klidně i zastavíme abyste se protáhli nebo se trochu prospali. +koukne na něj přes rameno a prohrábne mu zlehka vlasy ukonejšená jeho blízkostí+