Wellness

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Wellness

Příspěvekod Styx Lupin » 06 črc 2013 10:49

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Wellness

Příspěvekod Styx Lupin » 06 črc 2013 10:50

Nevyužitý suterén domu se celý předělá na wellness centrum pro psychickou relaxaci a regeneraci, které se využije obzvlášť po úplňkových nocích a smrtijedských misích.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 říj 2013 16:06

+seběhne dolů, kde připraví do vany výživnou koupel s mandlovým olejem, medem a s vůní levandule a zatopí v sauně, aby se jim hezky vyhřála, než sem přijdou relaxovat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 říj 2013 18:36

+když je vše připraveno, zavolá zezdola na Remuse+ Zlato, pojď dolů +doufá, že s ním nepřiběhne i celá rodinka. Svlékne se a vklouzne do voňavých bublinek a snaží se konečně po tak náročných dnech relaxovat. Zavře oči a oddá se svým myšlenkám. Před očima se jí promítnou události včerejší noci a až teprve teď jí to všechno jakoby dochází. Rychle zase otevře oči, aby zaplašila ty hrůzné vzpomínky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 17 říj 2013 19:49

*o něco později skutečně Remus sejde po schodech. Zavře za sebou pečlivě, aby neměli ještě i levandulového Romuluse a dojde až ke koupeli.* Jaká je voda? *usměje se na ni, zatímco se svléká, nejčerstvější jizva na boku už je růžová, ale pomalu bledne, aby se přidala ke zbytku do sbírky*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 17 říj 2013 20:21

(heh teď nevím, jestli neměli jít nejdřív do té sauny... :D ale to je fuk)

Voda je skvělá... pojď zkusit +sleduje ho s úsměvem, když se svléká+ Koukám, že rána se ti už skoro zahojila +prohlídne si ji, když si Remus stoupne k vaně+ Ale stejně... myslela jsem, že se ti rány zacelují hned +pokrčí nohy a udělá mu místo naproti sobě, ale vana je dostatečně prostorná pro oba+ Dala jsem do koupele i lahvičku léčícího extraktu, abychom si ta zhuntovaná těla trochu rozmazlili +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 18 říj 2013 12:05

mno po té stejně potřebujou studenou vodu, tak je to asi fuk :D)

*odloží oblečení a vleze si do vany* hm..opravdu...co to voní?*nasaje vzduch* no jo...*přejde si rukou po boku* taky mě natřeli čím mohli...po vlkodlačích zraněních vždycky zůstane stopa...a hojí se to o dost pomaleji, i když tomu, že jsem na tom takhle, vděčím paradoxně tomu, že jsem sám měl kožich. V zvířecí podobě to snáším přece jen líp...ale jako člověku se mi vlastně rány nijak rychle nehojí...*zavrtí hlavou* spíš jen mám tak posunutý práh bolesti, že mě máloco opravdu bolí...ale rána je pořád stejná jako u lidí...takže extrakt se určitě hodí...*usměje se na ni*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 18 říj 2013 15:35

+nasaje vůni+ To bude levandule. Voní po celém domě... tak nějak ta vůně patří k Provence, jako vůně lesa k Walesu +usměje se a pak si prohlíží zblízka ty jeho jizvy, ne že by je neviděla už alespoň stokrát+ Takže všechny tyto jizvy jsou po drápech a zubech? Ty po kletbách a po bojích se ti zahojily? +přechází mu bříšky prstů po vybledlých místech na kůži+ Uf, to bych taky někdy potřebovala... mít posunutý práh bolesti +protočí oči+ Takže tebe nic nebolí? Ani tohle? +štípne ho se smíchem do hrudi+ Tebe bych klidně mohla mučit a s tebou by to ani nehnulo +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 18 říj 2013 21:12

Hm..levandule, ale ještě s něčím...taková...čistá vůně.*spokojeně se nadechne a vydechne* no...vlastně...jo...*jak tak na sebe kouká* opravdu nemám žádnou z bojů z kouzelníky...lektvary a léčivá kouzla umí skutečně hodně...ale na drápy a zuby dlaků jsou krátká. Takže ano. Jsou. Všechny moje...*vezme ji za tu ruku, a jemně vtiskne do dlaně polibek* tedy kromě těchto...*natočí a ukáže ji na druhém boku ty nejsvětlejší, táhnoucí se od zad, přes bok až k srdci* Ty jsou Šedohřbetovy.
Někdy se to hodí...*trhne sebou, jak ho štípne a zavrčí na ni se smíchem, přepluje tu velkou vanu až k ní* Kecal bych, kdyby řekl že nebolí...to ne, ale tak nějak..je mi to víc fuk, prostě síla zvyku.*pokrčí rameny*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 18 říj 2013 22:18

Ty máš ale čich... dala jsem tam ještě mandlový olejíček a med. Ale já je tedy vůbec necítím +čmuchá nosánkem kolem sebe+ Dneska se už jizvy dají odstranit laserem, kdybys chtěl. Ale mně osobně vůbec nevadí +sjede pohledem na ty nejbledší a v očích se jí na okamžik mihne děs+ To jsou ty... úplně první? +nedokáže jaksi vyslovit, jestli jsou to ty osudové z dětství+ Já už budu vážně hodná +uteče mu se smíchem do kouta vany+ Pojď sem ke mně... namasíruji ti svaly po té přeměně +jemně si ho přitáhne a drobnou, ale šikovnou dlaní mu začne vtírat hojivou esenci do kůže+ Myslíš, že Vanessa pochopila, kde je o úplňku její místo? +zeptá se potichu+
Styx Lupin
VIP Member

Další

Zpět na Résidence Clermont