Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 16 říj 2013 21:07

Jo, řek bych, že natrénováno máme dost. +zazubí se taky a pohladí ji nosem po holý paži, když ji tam má tak blízko+ Jo? Zajímavej pěknej? +uculí se+ Já ti budu říkat furt stejně. Nebo vymyslím drsnou přezdívku. Ale stará ti teda říkat nebudu. +zašklebí se+ Já sem děsně šťastnej. +zazubí se jí do rtů, oči mu svítěj a vypadá fakt maximálně spokojeně+ Tak co, budem tančit? Nebo co se na svatbách dělá? +zajímá se+
No, nejdřív ze všeho nevěsta vyleze na stůl a svlíkne se, že jo. +přikývne vážně Galdo+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 říj 2013 21:17

Tančit? +zaráží se+ No to mě vůbec nenapadlo ale klidně mužem jestli chcete. +prikyvne a mávne na sluzku aby donesla hráči skříňku něco jako gramofon+ No jasně celá zhava. +zasklebi se na něj a vyplazne jazyk já se svlikam jenom před Lamorou aby bylo jasno. V soukromí. +dodá pak ještě+ Tak jdeme tančit? +koukne tazave na kluky zvlášť na Lockeho když tam zazní z gramofonu nějaká hudba+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 říj 2013 21:23

No na tančení poněkud nemáme podmínky. +obhlídne Calo situaci, ale když začne hrát hudba, vyskočí a chopí se služky, než ji šlohne někdo jinej, a vrhne se s ní do kola+
Já si tě večer svlíknu sám. +zazubí se Locke když ji chytne za ruku a dovede někam na volnější prostranství+ Ještě nevim, jak tě z toho vystříhám, ale poradím si. +uculí se na ni, přitáhne si ji za pas pro pusu a pak se dá do tance, kupodivu není úplný nemehlo, a celkem mu to jde+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 říj 2013 00:48

+sluzka jenom vyjekne a už se točí se Sanzem dokola. Nejdřív je vyjukana ale pak se docela směje a je vidět že se ji to líbi jak jde z náruče do náruče a evidentně je nadšená+
Je tu zip. +napůl se k němu otočí a ukáže si na záda+ Tady. +ukáže mu kde a pak se mu spokojeně položí do náruče a spokojeně tančí+ Páni. +usměje se na něj+ Jde ti to. Děkuju. Za všechno.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 říj 2013 16:44

+kluci si služku předávaj, Sanzové ji maloučko ochmatávaj, a Brouk si na ní trénuje kroky+
Ah. Tak to podstatně usnadňuje situace. +zazubí se a trošku za něj zatahá, jenom aby zkusil, jestli to jde rozepnout samozřejmě, obejme ji kolem pasu a houpe se tam do hudby+ No jo, Okov trval na tom, abysme se všchni naučili nějaký ty Camorrský tance. +pousměje se+Ty taky nejseš úplně marná. +zazubí se, přitiskne ji k sobě blíž, a schová jí obličej do vlasů+ Já taky. Že jsi do toho se mnou šla. +usměje se a vtiskne jí pusu někam pod ucho+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 říj 2013 23:53

+když začne Sanzy zajímat alkohol a Brouka zakusky tak si sluzka konečně všimne Jeana a s úsměvem ho k němu přijde a natáhne ruku jestli nechce taky tančit+
+zasmeje se+ Dík to mě fakt těší že nejsem marná. +šťastně se usmívá a když tam spolu tak tančí v trávě tak má pocit jako by se vznášela v nebi+ Nakonec mi došlo že čekat vlastně nemá cenu. Chci s tebou být. O tom kde se koneckonců mužem pohádat i jako manželé. +uculi se na něj vesele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 říj 2013 00:05

+Jean po ní pokukuje už nějakou dobu, jak se jí při tanci točí sukně a vlasy trochu rozcuchají, a jak se na celý kolo směje, ale je tak nějak zvyklej, že Sanzové mívají pozornost holek první, tak se jen usmívá a popíjí, a když pro něj přijde, překvapí ho to, ale široce se na ni usměje, vtiskne jí pusu na hřbet ruky a pustí se do tance+
To jsem fakt moc rád. +usměje se+Nějak to zvládnem. I kdybysme se měli každejch čtrnáct dní stěhovat. Hlavně když budeš spokojená. +usměje se a dá jí pořádnou pusu, chytne ji kolem pasu a vyzvedne do vzduchu, aby se s ní pořádně zatočil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 říj 2013 00:13

+když ji Jean polibi ruku tak malém omdli protože to se ji ještě nestalo a s milým úsměvem s ním tančí dokola+
Nebudem. Budu sice potřebovat nějaký magický místo ale myslím že bych mohla zvládnout udělat průchod. +usměje se na něj ještě se s ním zatočí a pak klesne udychane na zem sedne si a jeho stáhne k sobě+ Budeme spokojený oba. +kývne a pohled ji na chvilku ujede ke skleněný zahradě co je vidět kus od nich+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 říj 2013 00:19

+Jean si ji drží blízko u sebe ve svým pevným mužným sevření, ale neochmatává ji jako sanzové a vůbec se chová příkladně a gentlemansky, a když dotančej tak jí nalije sklenici vína+
Tak jo, já ti pomůžu jak budu moct. Kdyby něco potřebovala, tak si řekni, jo? +usměje se a ještě jí dá pusu a nějak se od ní nemůže odlepit+ Jo. Já už tu taky nebudu muset bejt tak často. +pousměje se a obejme ji kolem pasu, a kouká kam to kouká+ Chceš tam zajít? Ale budeš si muset vzít nějakej plášť, v těhle šatech tě na první ulici přepadnou. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 říj 2013 00:52

No asi budu potřebovat pomoct. +pokyve hlavou+ Tak ti pak řeknu. Locke... Tebe vážně nemrzí že už nejses garrista? +koukne na něj tazave+ Byl jsi to prostě ty... +pokrčil ještě rameny+ Ne dneska ne. Mužem tam jít zítra dneska chci být s tebou tady. +usměje se na něj a taky ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí