Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2013 15:09

Jo? +uculí se na Lockeho+ Tak to spolu určitě budem dělat něco zajímavýho, třeba hrát domino. +zazubí se na něj a pak otočí hlavu k dvojčatům+ Co? Ne! Fakt?! +valí na ně nevěřícně oči+ Fakt jo?!
Fakt jo. +zazubí se na ně dvojčata+ Je to v kapse!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 kvě 2013 15:50

V dominu já jsem fakt děsně dobrej. +vyprsí se a dá jí pusu, a jak doběhnou dvojčata, tak se od ní poněkud neochotně odlepí+ No nekecej! +vykulí oči+
Ani jsme ji nemuseli moc přemlouvat. +zazubí se Galdo+
Ale teda! +zamáchá rukama Calo+ Ona vypadá jak kdyby kousla do citrónu, jo, ale zdání klame. +uculí se významně+
Fakt síla, je to pěkná divoška +zahýbe Galdo obočím+ Na druhou stranu, za ty bambusový výhonky a celer jsme si to zasloužili. +zazubí se. zatímco Locke vypadá, jako by mu bylo trošku špatně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2013 15:53

Ne ne ne. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Já nechci nic slyšet. Prosím, hlavně žádný detaily. Vy ste s ní i jedli? +oklepe se a zaksichtí se+ Brrr, no to vás teda lituju. +nakrčí nos+ Ale teď v prvé řadě musím dostat z hlavy představu jak Phillipa dělá... brrr. ble... +oklepe se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 kvě 2013 16:43

No jasně, že jsme s ní jedli, my na holky neskáčem zpoza rohů. +zatváří se Calo, jako co si to myslí+
Jo, my jsme mistři jemného umění svádění. +koukne na ni náležitě hrdě Galdo+ Ukecali jsme ji. +vysvětlí+
A vrhli jsme se na ni až potom. +zazubí se Calo+
Každopádně, rozhodně bych se nebránil si to zopakovat. +dodá Galdo a uculí se+ Až bude schopná dát nohy k sobě samozřejmě. +zazubí se hrdě+
Dobrý dobrý, stačilo. +zavrtí zděšeně hlavou Locke+ Běžte se pochlubit Jeanovi. +navrhne jim chytře, aby se jich zbavili, a když Sanzové nadšeně odhopkaj, vezme ji zase kolem pasu a odvede si ji do pokoje+ Vidíš, já ti to říkal. +zazubí se a vtiskne jí pusu na rameno+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 14 říj 2013 13:46

+přijde na Tvrz a Maltezius už ho úplně samozřejmě zavede do jeho pokoje a donese mu něco k jídlu. Byron se tam ubytuje, sedne si na okno, aby si vydechl a zapálí si cigaretu a spokojeně pozoruje podzimní lesy kolem Tvrze a myslí na Vici, jak se asi má, co dělá a jestli na něj taky myslí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2013 17:36

+No ta na něj myslí velice intenzivně, takže se za chvíli oba zhroutí v záchvatu agresivní škytavky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2013 22:17

+pokouší se proti ty skytavce si ubalit brko ale moc mu to nejde protože každou chvilku skytne a rozsype ten tabák po podlaze. Tak se na to zachvilku vykasle a jde si lehnout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 00:34

+když se vrátí z toho děsivýho upířího questu, akorát se staví doma, hodí tašky do haly a mávne na Jeefese, že žije, a pak se přemístí rovnou na Tvrz, na Maltezia se akorát v poklusu uculí a neomylně najde Byronův pokoj, vleze dovnitř, a najde ho jak to řeže v posteli. sotva ho uvidí, rozculí se jak blázen, že je v pořádku, potichu za sebou zavře dveře a chvilku na něj jenom kouká, jak je roztomilej, když spí, plná takovýho parádně klidnýho pocitu, a teprve pak skopne boty a šoupne je pod postel, kde okamžitě pochcípá pár pavoučích kolonií a vklouzne do postele k němu, obejme ho kolem pasu a vtiskne mu pusu na rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 říj 2013 00:41

+jak tak spí tak se mu najednou zda že je u něj a o nějakým zoufalým pavoucim volání který zachvilku zmizí v její krasny vůni. Obejme ji a ponoří nos do jejich vlasů načež rty najde její kůži na krku a chvíli ji olibavani než mu tto dojde a on vytrestene otevře oči+ Ty ses tady. +zašeptá a pak se rozesmeje+ Ty ses tady! +skulinu ji pod sebe a hned ji začne libat pritisknutej k ni tak že ani jeden nemůžou pořádně dejchat ale liba ji jako by nemělo bejt zejtra+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 00:49

+rozprostře kolem něj svou krásnou vůni tři tejdny nemytý slečny a musí se na něj uculit+ Čau lásko. +zazubí se mu do kůže a pořádně se k němu přitulí+ No jo, už je to dobrý. Už jsem u tebe. +usměje se, oplácí mu polibky jak jen může, a na chvilku si jen užívá jeho teplo a vůni a blízkost, a jak je to super, a když se na ni překulí bolestně zamrká, protože to jejím naraženejm žebrům teda nedělá ani trochu dobře+ Počkej... +uculí se+ Můžem nechat zemítřesoucí sex na zítra? Prosím? +usměje se omluvně+ Nemyla jsem se ani nepamatuju, a mám pocit že asi usnu vestoje. +zasměje se, a nemůže smazat z obličeje nablblej úsměv+ Nech mě ze sebe oškrábat vrstvu hnusu, jo? Já jsem hned u tebe. +políbí ho ještě pořádně a vleze do koupelny, zamkne za sebou a začne se svlíkat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré