kuchyně a jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Postrach » 16 říj 2013 14:41

Jo suší zuby...*zatváří se a dolije jí do vlastní sklenky* tak abys neumřela hlady, ty oxymorone.*podá ji sklenku*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Tobiáš » 16 říj 2013 14:45

*opětuje polibek a když se neochotně oddělí, sjede si ji pohledem* krásná...si tě budu muset hlídat, aby mi tě nějaký zazobanec nechtěl sebrat...*uculí se a pak se ušklíbne na ten pohled Man* mám na to dar...stačí se na mě kouknout a hned je hlava plná nápadů...*přisadí si*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 říj 2013 15:11

Přesně tak, garáž nestačí. A co je větší než garáž? +uculí se+ Hangár...+pokrčí rameny jakoby nic a koutky jí cuknou+ No jo, chci. Usoudila jsem, že dvě bydliště na konci světa vypadají vážně trochu...sociopaticky. +uculí se+ Tak si zkusím trochu napravit psychologický profil. +zasměje se+ A nakonec...nějaký malý, soukromý letiště u Guns by se hodilo ne? +koukne z Man na Postracha+ Nehledě na to, že jsem se rozhodla rozšířit si svý praktický dovednosti. +podotkne jen tak na okraj a tváří se, jakoby nic.+

Hmm, tak to myslím, že se budem hlídat vzájemně. Nebezpečných slečen se kolem těchhle akcí vždycky pohybuje víc, než je zdrávo. +zablýskne jí v očích+ A máš pravdu, mě rozhodně stačí se na tebe podívat a mám hlavu plnou...nápadů. +špitne tišeji a poslední slovo protáhne významným tónem, naznačujícím, jaké nápady myslí+

(jojo, to by bylo asi ideální, ať můžem rozjet export-import :lol: )
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 16 říj 2013 20:50

hangár? *povytáhne obočí* hm...hangár....letiště...*je vidět, jak jí to šrotuje a postupně se jí rozlévá po obličeji zaujatý výraz* to se mi líbí...*uculí se* no jo, profil je třeba vylepšovat...*přikývne* Praktický dovednosti? *chytne se hned toho*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 16 říj 2013 20:52

*kouká z jedné na druhou* V tomhle asi nemám poradní hlas, že? *cukne koutky* hangár...*vrtí hlavou* ale zase letiště by se hodilo. Nebýt pořád pod drobnohledem a nebo si žádat letadlo klanu...*zatváří se nespokojeně, že to se mu vskutku nechce, někoho se prosit* Tak mám pocit, že se tenhle výlet docela prodraží...*cukne koutky*
Postrach
Upír

Příspěvekod Tobiáš » 16 říj 2013 20:54

Však ty to vyúčtuješ...*popíchne Postracha ještě schválně, jak to sleduje tu výměnu názorů a pohledů* Tak hlídat vzájemně? To mi vyhovuje...*obrátí se na Beccy* zbožňuju velkou představivost...*odpoví ji stejně tiše*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 říj 2013 21:19

No jo, chci se naučit ovládat ty lítající, plechový mrchy. +zašklebí se+ Trochu v rámci terapie...+cukne koutky+ Chceš se přidat? +lanaří zčerstva, ať na to není sama:D+ No poradní hlas máš, ale to je tak všechno. Jsme dvě, už jsme tě přehlasovali....+usmívá se jak andílek+

Hmm, to mě taky vyhovuje...+zajiskří jí v očích+ A myslím, že ani ty s představivostí nemáš problém, co? Pane spisovateli...+mroukne s úsměvem+ V kolik to vlastně začíná? Jsem tak trochu mimo obraz, ještě jsem ani neviděla pozvánky. +obrátí se zase na Man a Postracha.+ A předpokládám, že i nějaký exkluzivní odvoz na místo je zajištěný, aby bylo od začátku jasný, že nejsem žádný turisti, co přijeli na čumendu. +ušklíbne se pobaveně+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 17 říj 2013 15:22

Lítající plechové mrchy? *směje se*No...nad tím jsem nikdy...*zamyslí se zčerstva* vlastně proč ne. I bych možná věděla o někom, kdo by nás to mohl naučit...*uculí se šířeji, pak koukne na Postracha, zatváří se jako andílek* čistě pracovně, samozřejmě. *mrká řasama* Tak tak...dvě na jednoho...nás nepřepereš...*dá si ruky v bok* jo...pozvánky...*uvědomí si a natáhne ruku, z pracovny přiletí čtveřice kartiček - pozvánek*

Obrázek

Tady...*rozdá to, už nadepsané na konkrétní jména* Bez nich tam nikoho nepustí...dovolila jsem si vzít tyhle, aby se nestalo, že budou mít v nějaké vip zóně schované zrovna ty nejlepší kousky.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 17 říj 2013 15:25

To jsem si mohl myslet..*jen cukne koutkem* to ne...prát se s vámi fakt nebudu. Navíc to opravdu není tak špatný nápad.
Postrach
Upír

Příspěvekod Tobiáš » 17 říj 2013 15:41

(koukám avatar pozměněn :))

No jak jinak *nafoukne se "pan spisovatel" Ten Druhý se válí smíchy* No...pomalu abychom se chystali..odvoz tady bude za chvíli, ne?*koukne na hodinky a na Postracha* Předpokládáš správně. Metrem nepojedem. Teda prý. *uculí se*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na London apartment