+Warlow se Vicky rozvalí na klíně a naprosto blaženě pořádá čokoládu a při jejích slovech k ní zvedne oči jako by chtěl říct "Že jo. A představ si, že mě nechtějí vzít k sobě domů" a přitom vypadá tak nešťastně. Jo to si myslela správně, jen jsem nečekala, že byste se podělili o svojí krev. Přeci jen je to.. +pokrčí výmluvně rameny a zlehka se pousměje+ Není. Prý tak hodina cesty, do půlnoci bychom tam měli být. +pokývá si pro sebe souhlasně hlavou a vstane, aby nepřekážela, když jeden z upírů bere Mariu do náruče a pomalu s ní míří mezi stromy+ Mladí jsou vnitřním odrazem starých. +pokývá souhlasně hlavou+ Což nic nemění na tom, že nedodrželi svoje slovo. +zamračí se a vypadá to, že skutečně bude chtít aby smečka potrestala provinilce+ Jasmine? Až budeš připravená, tak můžeme vyrazit. +koukne na sestru a vyskočí do sedla+
+mračí se na něj, v očích starosti, jak si nemůže pomoc+ Dobře, když to říkáš. +hlesne, ale i tak se drží v jeho blízkosti jako by čekala, že sebou každou chvíli sekne a v nestřeženém okamžiku ho zničeho nic pevně obejme a nic neříká. jen ho objímá a nasává jeho přítomnost, než ho pustí a dokonce mu přidrží koně+ Kdybys měl pocit, že potřebuješ odpočinek, tak mi to řekne, že jo? Není problém zastavit nebo tak něco. +kouká na něj starostlivě a s láskou+ Pojedeme první, jsem jediná kdo zná cestu. +povzdechne si a usadí se v sedle a pak se rozhlédne kde má vlčka, který si hoví Vicky na klíně+ Koukám, že sis našel novou kamarádku. +zasměje se když vidí jak div nevrní blahem když ho Vicky hladí a krmí čokoládou+ Jestli chceš, tak může jet s tebou. +usměje se na Vicky+